19. juni 2012.14 god. comment_59836 http://www1.skysports.com/football/news/11668/7825718/ (šta sad ovo znaci ni Bog sami ne zna ?!) Prijavi
19. juni 2012.14 god. comment_59838 Hulk je danas rekao da bi se rado priključio Čelsiju, i da ostavlja sve u Portovim rukama. Izvor: - Sky Sports Prijavi
19. juni 2012.14 god. comment_59839 Badava sve to, problem je u Portu. Već x puta prežvakano. Prijavi
19. juni 2012.14 god. comment_59840 [quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1340112057' post='59836'] [url="http://www1.skysports.com/football/news/11668/7825718/"]http://www1.skysport.../11668/7825718/[/url] (šta sad ovo znaci ni Bog sami ne zna ?!) [/quote] Ovo sad, ponovo golica.. Znači on hoće, al neće Porto... Ko će pobjediti u ovoj bitci, saznat ćemo u narednoj epizodi... Prijavi
19. juni 2012.14 god. comment_59843 Ma ova izjava je ilustrovana od strane Porta,Celzi je odustao od Hulka ovi iz Porta videli da im ucena nije uspela,sad pokusavaju da udju ponovo u pricu sa nama!!!! sad su spremni da uzmu sigurno onaj novac koji Celzi nudi!!! jel realno niko nije spreman da plati preko 50.miliona za HULKA Prijavi
19. juni 2012.14 god. comment_59847 Odustati od njega i pokazati da se ne mozes zajebavati sa nama. Nije Hulk Messi. Prijavi
19. juni 2012.14 god. comment_59853 [quote name='Twelfth Man' timestamp='1340114378' post='59847'] Odustati od njega i pokazati da se ne mozes zajebavati sa nama. Nije Hulk Messi. [/quote] I znas sta cemo dobit sa tim "Kurac da izbijemo oci" ... daj prestani sa tim odustat odustat, borit se za ovakov igraca ako treba i citav rok, al da ga dovedemo jer ce se on itekako dobro isplatit na kraju i sve e nam se on oduzit korz igru i dobre golove,... a ako dođe kod nas, a nadam se da hoce svi vi koji govorite treba odustat od njega, kad krene davat golove i harat PL onda se nemojte ni javljat... jer jačeg igrača, krilnog napadaca nema nadaleko. A jedina stvar koja mi kod njega smeta jeste ta neodlucnost koja mi jako kida živce, ali eto on se izjasnio i sve ostaje na Poru koji nadam se nece ujebat stvar... Prijavi
19. juni 2012.14 god. comment_59855 [quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1340116194' post='59853'] I znas sta cemo dobit sa tim "Kurac da izbijemo oci" ... daj prestani sa tim odustat odustat, borit se za ovakov igraca ako treba i citav rok, al da ga dovedemo jer ce se on itekako dobro isplatit na kraju i sve e nam se on oduzit korz igru i dobre golove,... a ako dođe kod nas, a nadam se da hoce svi vi koji govorite treba odustat od njega, kad krene davat golove i harat PL onda se nemojte ni javljat... jer jačeg igrača, krilnog napadaca nema nadaleko. A jedina stvar koja mi kod njega smeta jeste ta neodlucnost koja mi jako kida živce, ali eto on se izjasnio i sve ostaje na Poru koji nadam se nece ujebat stvar... [/quote] Ja sam bio za njegov dolazak. I sada sam, ali za pristojnu cifru, onoliko koliko vrijedi. Ali nikada klub ne treba sliniti za jednim igracem, nikada. On se poigrava sa nama, sad bi ovo sada bi ono, ne moze to tako. Uostalom, to cini i Porto. E pa fino ih treba odjebati a ne izigravati papucare. Kad smo mogli odjebati Modrica mozemo i njega. Ko ti garantuje da ce on igrama vratiti sve? I Torres nam je vratio. Nigdje ne pise da ce vratiti, a ako bi se dale velike pare za njega, svi novinari bi pisali o njemu. Pritisak bi rastao i onda bi nam jos samo falilo da i on bude kao Torres. A Hulk nije najbolji krilni igrac. Ronaldo i Messi iznad ostalih, pa tako i njega. Prijavi
19. juni 2012.14 god. comment_59856 Ma koliko god oni mogu biti bolji ne mogu nikad imati onoliku snagu i bijes kao on. Jači od njega nisu mogu stavit život u to. A bgm njemu samo Ronaldo po meni parira u jačini šuta... tako da nisu ni oni od zlata, da je Hulk od 20 godine u Barci, Messi bi bio šumska jagoda, tako da... nisu ni oni biseri. Prijavi
19. juni 2012.14 god. comment_59857 [quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1340117126' post='59856'] Ma koliko god oni mogu biti bolji ne mogu nikad imati onoliku snagu i bijes kao on. Jači od njega nisu mogu stavit život u to. A bgm njemu samo Ronaldo po meni parira u jačini šuta... tako da nisu ni oni od zlata, da je Hulk od 20 godine u Barci, Messi bi bio šumska jagoda, tako da... nisu ni oni biseri. [/quote] Zato on nikada nece imati genijalnost kakvu imaju ova dvojica, pogotovo Messi. Sta ce ti ovo "da je Hulk od 20 godineu Barci"? Pa majstore, kad je Messi sa svojih 12 godina potpisao za Barcelonu, Hulka nije bilo na karti ovozemaljskoj. Kako mozes porediti Hulka i Messija nije mi jasno? Hulk uopste nije toliko nenadjebiv kakvim ga ti predstavljas. Cak je ove sezone igrao losije nego prosle. Ribery je za njega majstor. Prijavi
19. juni 2012.14 god. comment_59861 Mogao bi ja do sutra da raspravljam ko je bolji, a nikako mi se neda... odjednom se u pricu umjesa Ribery što je nigdje veze al eto... Messi i Ronaldo nikad nece biti jaci u snazi od njega....e sad ruku na srce Messi je dosta dosta bolji od njega. Prijavi
19. juni 2012.14 god. comment_59865 Hulk nije najbolje krilo, ali jedan od boljih je zasigurno stavit našu konačnu ponudu na stol i ako neće, okrenut se nekom drugom, nema smisla navlačit se cijeli prijelazni rok s Portom pa da na kraju ispadne ko i s Modrićem Prijavi
19. juni 2012.14 god. comment_59870 [quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1340118205' post='59861'] Mogao bi ja do sutra da raspravljam ko je bolji, a nikako mi se neda... odjednom se u pricu umjesa Ribery što je nigdje veze al eto... Messi i Ronaldo nikad nece biti jaci u snazi od njega....e sad ruku na srce Messi je dosta dosta bolji od njega. [/quote] Nemas se sta raspravljati do sutra, kad nije bolji ni od jednog koje sam naveo. Riberyja sam pomenuo da ti ukazem na to da on nije super covjek kakvim ga predstavljas. I sta si zapeo za snagu, pa nismo poljoprivredno udruzenje i ne kupujemo vola. Sjajan igrac koji ne vrijedi vise od €45m i tacka. Prijavi
19. juni 2012.14 god. comment_59871 Ronaldo i Messi su jednostavno drugi svijet. To su nenadjebivi strojevi, fenomenalni igrači. I to je ta najviša klasa.. Nijedan igrač više se ne može s njima porediti. Hulk je također stroj, ali malo manji, baš kao i Ribery i Rooney ittd.. 12. ne razumijem te, zašto ti forsiraš tu priču o cjeni non stop. Čovječe, mene i tebe niko ništa ne pita, da imamo makar 0.00001% koristi od toga, druga bi priča bila, e pošto nemam onda nek plaćaju igrače i po 200 miliona... Šta to ima da nas interesuje? Moja je želja vidjeti Hulka u dresu Chelseaja, zbog toga što želim da uživam gledajući naš tim. Hazard, Mata, Hulk i takvi igrači, pružaju to zadovoljstvo. Onda, Hulk i takav tip igrača ne može biti flop, kao što predstavljaju Torresa, zbog manjka golova. Hulk sam će nešto iskreirati, asistencija ili gol. To su igrači koji ne zavise ni od koga, sve sami mogu, e zato i vrijede puno. Dok Torres i većina napadača zavise, upravo od ovakvih kao Hulk ili Mata, te kad nemaju takvih igrača iza sebe, onda nije to to..Sve ti to i sam znaš, ali eto, pričaš drugačije.. I da, Hulka može zajebati samo kakva opasna povreda, ništa više.. I na kraju, tu formu što spominješ. Hulk nema statistiku ove sezone kao što je imao prošle, prvenstveno mislim na asitencije,a zašto?? Pa kako će imati više, kad on pripremi po 5 šansi za Marka Janka u jednoj utakmici, a ovaj svih 5 ne realizira?? Kako tu zbrajati asistencije?? Također i prije Janka, neki Kleber. Dok je Falcao bio, imao je ko zabijati golove, samim tim i Hulk je imao više asistencija. Što se tiče golova, to i nije njegov posao, ali on svejedno zabije preko 10 golova po sezoni, što je fenomenalno za jedno krilo. Prijavi
19. juni 2012.14 god. comment_59877 Ja sam vise za opciju Ben Arfa,nije skup 18.miliona, koji je po meni TOP igrac.... nadam se da stize posle EP kod nas Hulk je dobar igrac,ali ocito ne'vredi novac koji Porto trazi i tu je kraj price!!! Prijavi
19. juni 2012.14 god. comment_59925 Moje misljenje je da se Hulk jednostavno mora kupiti,bez obzira na cenu.To je igrac koji stvara visak na terenu i bio bi idealna zamena za Drogbu (iako ne igra istu poziciju ) zbog svoje neverovatne snage,razornog suta i odlicne tehnike.Ako ga ne dovedemo smatracu ovaj prelazni rok neuspesnim. Prijavi
19. juni 2012.14 god. comment_59952 Meni je ovo čista logika, platis čovjeka 60 mil. i imas najjače krilo u PL za narednih 5-6 sezona.... On ce pružazi više nego u Poru. Eh sad dolazi ono pitanje kako znam, ista situacija kao sa Torresom ? E pa nije ista Torres je bio i to jebeno sjeban i nije igrao, ali ova životinja je važna karika Porta i nikad skoro nije bio gadno povrijeđen, on baca igrače po terenu i kad je igrao u slabijem timu kao što je Porto, igrat će jos bolje u boljem timu kao što je Chelsea... Hulka kupit pa makar platili koliko god treba, to nam se nece obiti o glavu, nego ce se itekako dobro isplatiti. Prijavi
19. juni 2012.14 god. comment_59977 Klub je upravo doveo jednog od najvećih talenata i možda budućeg osvajača Ballon D' Ora za 32 miliona funti, čemu sada žurba da se udovolji gulikožama iz Porta ? Problem je u tome što Porto vidi Chelsea kao jedan konstantan i nepresušan izvor novca kojima se oni finansiraju i pomoću kojeg opstaju tu gdje jesu. Meni se nikako ne sviđa što u tolikoj mjeri slinimo za njihovim igračima, a još manje što je baš Hulk igrač Porta. Jedino da probamo kao onaj deal s Luizom, da ubacimo nekog igrača + keš. Na pamet mi pada Essien ili tako neko. Prijavi
19. juni 2012.14 god. comment_59993 U pravu je wajz samo što bi ja prije ponudio Maludu neka ga gone... Prijavi
20. juni 2012.14 god. comment_60052 [b]@kako da ne[/b] Pitas me zasto pominjem stalno cijenu, pa pominjem je. Jel ti mozda smeta? Istina je da mene niko nista ne pita, ali ne pita ni tebe niko tih 0.0001% pa opet komentarises formaciju, pojedine igrace, zar ne? Zato mi nemoj to nabijati na nos jer je besmisleno. Ne zelim da mi omiljeni klub preplacuje igraca, koji ne vrijedi €60m. Pa otprilike, toliko je placen Kaka prije nego sto je dosao u Real, a bio najbolji igrac svijeta u to vrijeme. Hulk ne vrijedi te pare i nije mi svejedno kada bi ovi nasi bilmezi dali takve pare. Imam pravo da pominjem cijenu i sve vezano za klub jer me rezultati, transferi ovog kluba mogu iznervirati/usreciti i logicno je da diskutujemo o svemu. Ja nigdje nisam rekao da Hulk nije world class igrac, to su pojedini likovi ovdje sami sebi iskreirali u svojim glavama. Jeste odlican igrac ali najbolje krilo malo je reci da nije. Dalje, rekao sam da ove sezone igra malo losije nego prosle i to je istina. I ja statistiku covjece gledam tek na kraju. Istina je da mu je otisao Falcao, ali je istina i da je malo Hulk usporio. Da li je to zbog zasicenja igranja u Portugalu ne znam, ali da je malo olabavio, jeste. Poenta je da nema potrebe da klub slini za njim i da pristaje na svaku igrariju koja celnicima Porta padne na pamet. Ponuditi €45m i cao. Prijavi
20. juni 2012.14 god. comment_60067 [quote name='Twelfth Man' timestamp='1340189488' post='60052'] [b]@kako da ne[/b] Pitas me zasto pominjem stalno cijenu, pa pominjem je.[b] Jel ti mozda smeta[/b]? Istina je da mene niko nista ne pita, [b]ali ne pita ni tebe niko tih 0.0001%[/b] pa [b]opet komentarises formaciju, pojedine igrace, zar ne[/b]? Zato mi nemoj to nabijati na nos jer je besmisleno. [b]Ne zelim da mi omiljeni klub preplacuje igraca, koji ne vrijedi €60m[/b]. [b]Pa otprilike, toliko je placen Kaka[/b] prije nego sto je dosao u Real, a bio najbolji igrac svijeta u to vrijeme. Hulk ne vrijedi te pare i nije mi svejedno kada bi ovi nasi bilmezi dali takve pare. Imam pravo da pominjem cijenu i sve vezano za klub jer me rezultati, transferi ovog kluba mogu iznervirati/usreciti i logicno je da diskutujemo o svemu. Ja nigdje nisam rekao da Hulk nije world class igrac, to su pojedini likovi ovdje sami sebi iskreirali u svojim glavama. [b]Jeste odlican igrac ali najbolje krilo malo je reci da nije[/b]. Dalje, rekao sam da ove sezone igra malo losije nego prosle i to je istina. [b]I ja statistiku covjece gledam tek na kraju[/b]. Istina je da mu je otisao Falcao, ali je istina i [b]da je malo Hulk usporio[/b]. Da li je to zbog zasicenja igranja u Portugalu ne znam, ali da je malo olabavio, jeste. [b]Poenta je da nema potrebe da klub slini za njim[/b] i da pristaje na svaku igrariju koja celnicima Porta padne na pamet. Ponuditi €45m i cao. [/quote] 1. Ne smeta. 2. De ti pogledaj opet šta sam ja rekao u vezi tog postotka.. 3. Da, ali samo iznosim želje, kako bih volio da tim izgleda, kao bih želio da uživam u igri tima. Cijena me ne interesuje, nek koštaju svi po 200 milki, pa šta?? Forrmacije, liste želja, svi su iznosili, pa i ja. 4. Ne nabijam ti na nos, već ne kontam, što te to sikira. Tebi, meni ni iz džepa ni u džep,a priznaj bilo bi milina gledati takvog majstora u plavom dresu Te, to 60 milki, nisi valjda povjeroavo u te cifre?? 5. Cijene iz godine u godinu sve više rastu. Npr. Torres nikad nije vrijedio ni 35 milki, pa je plaćen 50, al šta to mene interesuje?? 6. Ako ubrajamo Messija i Ronalda kao krila, onda nije u samom vrhu.. Ako ne, onda je sigurno tu (u samom vrhu). Top 3, recimo. 7. Kraj je. 8. Možda malo, ali sasvim malo. Znam to jer stalno pratim Porto, ako i Benfiku. Znam kakav je Hulk bio pretprošle sezone,a kakav prošle. Nema puno razlike, osim što je falio Falcao, a to znači falilo je još brojki na njegovoj (Hulkovoj) statistici.. 9. Apsolutno se slažem. Ne samo za njega, već za bilo kojeg igrača. Ponudi veću lovu, imaš je hvala Bogu i neće biti cmizdrenja. Sve će se brzo riješiti Prijavi
20. juni 2012.14 god. comment_60071 Pa tebi ako je svejedno da igraci kostaju po €100m onda svaka cast. Meni to smeta. Nije bas prijatno slusati likove koji kazu "pogledaj onog Torresa, nista pogoditi ne moze a vrijedi €50m". Torres nije vrijedio €50m, ali je vrijedio preko €35m realno. Svakako Ribery > Hulk, a i Iniesta je jaci od njega kada igra krilo, a igra u Spaniji a i u Farceloni ponekad. Ne vrijedi o tome ni raspravljati jer on igra u Portugalu i treba se tek dokazati u nekoj jacoj ligi. Zasto ne bih povjerovao da je u pitanju to da Porto zeli vise, kada je to ocigledno. Ne bi se otezalo sve ovo ovoliko da je njima dosta €45m vec bi se sve okoncalo kao sa Hazardom. Nije stvar u tome da se samo iskesira €60m, vec je to stvar necega sto svaki klub ima - rijec. Ako odlucis ne dati vise od odredjene cifre, a kasnije tu rijec pogazis to ne valja. Onda bi se sutradan pojavio neki klub koji bi trazio €80m za igraca koji vrijedi €50m, nije to fino nikako. Da je u pitanju vanserijski talenat kakvog nikada prije nismo imali, pa onda i shvatam, ali natezati se i popustati zbog igraca koji do svoje 25. godine nije otisao van Portugala, nema smisla. Prijavi
20. juni 2012.14 god. comment_60073 [quote name='Twelfth Man' timestamp='1340193547' post='60071'] [b]Pa tebi ako je svejedno da igraci kostaju po €100m onda svaka cast.[/b] Meni to smeta. [b]Nije bas prijatno slusati likove koji kazu "pogledaj onog Torresa, nista pogoditi ne moze a vrijedi €50m"[/b]. Torres nije vrijedio €50m, ali je vrijedio preko €35m realno. [b]Svakako Ribery > Hulk, a i Iniesta [/b]je jaci od njega kada igra krilo, a igra u Spaniji a i u Farceloni ponekad. Ne vrijedi o tome ni raspravljati jer on igra u Portugalu i treba se tek dokazati u nekoj jacoj ligi. Zasto ne bih povjerovao da je u pitanju to da Porto zeli vise, kada je to ocigledno. Ne bi se otezalo sve ovo ovoliko da je njima dosta €45m [b]vec bi se sve okoncalo kao sa Hazardom. [/b]Nije stvar u tome da se samo iskesira €60m, vec je to stvar necega sto svaki klub ima - rijec. [b]Ako odlucis ne dati vise od odredjene cifre, a kasnije tu rijec pogazis to ne valja[/b]. Onda bi se sutradan pojavio neki klub koji bi trazio €80m za igraca koji vrijedi €50m, nije to fino nikako. Da je u pitanju vanserijski talenat kakvog nikada prije nismo imali, pa onda i shvatam, ali natezati se i popustati zbog [b]igraca koji do svoje 25. godine nije otisao van Portugala, nema smisla.[/b] [/quote] 1. Zaista meni to ništa ne znači. 2. Ma takvi treba da te najmanje brinu. Nek priča ko šta hoće 3. Eto otprilike to je taj Top3 4. S Hazardom se prvenstveno brzo odradilo zbog nejgove odštetne klauzule, koja je iznosila 32 miliona. To i nisu prevelike pare za takvog igrača, pa smo mi, jedinstvo i gradski iz Manchestera to brzo riješili. Ostalo je bilo na samom Hazrdu. Dok kod Hulka je problem ta klauzula koja iznosi 100 milki. Tako da je teže to spustiti na normlaniju svotu novca. 5. To je na njima. Također i ja ne bih preko sebe. 6. Hulk je na malo teži naćin se probio u Evropu. Ima je težak put, te zato je sa 25 godina u Portugalu. Mada to su najbolje godine, te njegova najbolja izdanja (nadam se kod nas) su tek pred njim. Minimala 6 godina je njemu igranja na najvišem nivou. Prijavi
20. juni 2012.14 god. comment_60076 Cuj iniesta bolji od hulka lol Nece kostati 60 miliona, gdje to vi citate ? Prijavi
20. juni 2012.14 god. comment_60077 Kako god pogledaš, i koliko ga god ja i vi mrzili, Iniesta je barem duplo bolji igrač od Hulka. I meni se nije nikad sviđao ali na ovom Europskom Prvenstvu sam vidio da je igračina. Kako god hoćete, Hulk u Chelsea neće doći za preko 50 miliona... Opametila se uprava.. A ko zna hoće li uopšte doći, vidite da se Di Matteu sviđa Moses.. Ista su pozicija. Možda Di Matteo ne voli trošiti velike pare, možda gleda talente... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.