1. juni 2012.14 god. comment_54852 [url="http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2012/06/01/3142235/chelsea-target-hulk-i-leave-my-future-in-the-hands-of-my?"]http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2012/06/01/3142235/chelsea-target-hulk-i-leave-my-future-in-the-hands-of-my?[/url] [color=#1A2732][font=Arial, sans-serif]"We know that news about my future come out on a daily basis, but I am trying not to talk about it and leave everything in the hands of my agent," Hulk told [/font][/color][i]CBF TV[/i][color=#1A2732][font=Arial, sans-serif].[/font][/color] [color=#1A2732][font=Arial, sans-serif]"I am sure that the best solution will be found, but all I am thinking about is being part of coach Mano Menezes' plans for the Olympic Games.[/font][/color][color=#1A2732][font=Arial, sans-serif]"[/font][/color] Prijavi
1. juni 2012.14 god. comment_54863 Možda bude predstavljen poslije olimpijskih igara, one se održavaju u Londonu, možda ima tu neke povezanosti, al kažem možda Prijavi
1. juni 2012.14 god. comment_54868 ma nema nista od ovoga...da je htio mogao je davno doci,a ne "moja buducnost je u rukama mog agenta".jebavat ga doveli smo hazarda i to je to.ako hoce nek dođe dobrodosao a ako ne...hazard pametan,odma kaze na profilu im signing for champions league winner to je to,nema komplikacija,ja bih stvarno volio da dođe, ali po ovom nema nista od toga...nazalost Prijavi
1. juni 2012.14 god. comment_54871 [quote name='Torresinho_9' timestamp='1338583560' post='54868'] ma nema nista od ovoga...da je htio mogao je davno doci,a ne "moja buducnost je u rukama mog agenta".jebavat ga doveli smo hazarda i to je to.ako hoce nek dođe dobrodosao a ako ne... [/quote] Daj ne valjaj gluposti. Na temelju cega ti govoris da nema od tog nista? Na temelju ove njegove izjave sto sam postao gore? Kad je mogao "davno" doci? Danas je prvi dan prijelaznog roka. Hulk se tako ponasa stalno, nijednom nije izasao u medije s nekim ludim izjavama kao sto je to radio Hazard premjestajuci se iz kluba u klub. Ima i pravo, nije njegova duznost da obavijestava o tome di zeli ic il di prelazi dok potpis nije stavio na papir. Ovako ne ispada budala kao sto je to od sebe radio Hazard nego je pametan i suti, a agentu daje da obavi posao. Najpametnije. On ce doc u Chelsea. Tocka. Prijavi
1. juni 2012.14 god. comment_54874 ma šta ti je? nema šanse da ne dođe u Chelsea, kako si nas mogao samo tako otpustiti. Znaš onu staru koga Roman želi Roman će ga i kupiti Prijavi
1. juni 2012.14 god. comment_54878 Samo mogu reci da je ovo čista laž sto je objavljeno u vezi Hulka i njegova agenta, to je samo napisano da se ispune redovi prazne stranice i da se preokrene na drugi list. Jednostvano ja ovo smatram običnim glupostima o kojima nemam snage da razmisljam, tako da... Prijavi
1. juni 2012.14 god. comment_54880 [quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1338584295' post='54878'] Samo mogu reci da je ovo čista laž sto je objavljeno u vezi Hulka i njegova agenta, to je samo napisano da se ispune redovi prazne stranice i da se preokrene na drugi list. Jednostvano ja ovo smatram običnim glupostima o kojima nemam snage da razmisljam, tako da... [/quote] A mozda je i istina. Kad su ga god novinari pitali o transferu nikad nije zelio pricati o tome. Uvijek je bio ovakav komentar. No to ne znaci da se nesto "kuha", da ne ide iz Porta i dolazi kod nas. Prijavi
1. juni 2012.14 god. comment_54882 [quote name='Brane' timestamp='1338583817' post='54871'] Daj ne valjaj gluposti. Na temelju cega ti govoris da nema od tog nista? Na temelju ove njegove izjave sto sam postao gore? Kad je mogao "davno" doci? Danas je prvi dan prijelaznog roka. Hulk se tako ponasa stalno, nijednom nije izasao u medije s nekim ludim izjavama kao sto je to radio Hazard premjestajuci se iz kluba u klub. Ima i pravo, nije njegova duznost da obavijestava o tome di zeli ic il di prelazi dok potpis nije stavio na papir. Ovako ne ispada budala kao sto je to od sebe radio Hazard nego je pametan i suti, a agentu daje da obavi posao. Najpametnije. On ce doc u Chelsea. Tocka. [/quote] sta se odmah palis.ja imam svoje misljenje,ti svoje i tocka.sta odmah napadas "ne valjaj gluposti" itd. Prijavi
1. juni 2012.14 god. comment_54883 To utjece na sve nas, po meni je to negativnost, ali to je tvoja stvar i imas pravo na to. Iskreno meni ne smeta ali postoje clanovi kojima smeta takav nacin razmisljanja. Prijavi
1. juni 2012.14 god. comment_54889 [quote name='Torresinho_9' timestamp='1338584642' post='54882'] sta se odmah palis.ja imam svoje misljenje,ti svoje i tocka.sta odmah napadas "ne valjaj gluposti" itd. [/quote] Ispricavam se ako sam te uvrijedio, nije mi bila namjera, samo me "pecnulo" to sto govoris bez ikakvih cinjenica da od ovog transfera nema nista. Sada dosta o tome, ovdje je tema Hulk. Svi mediji su se raspisali da je Porto prihvatio nasu ponudu i da je samo na Hulku da dogovori osobne uvjete s Chelseajem. Ovo bi se moglo finalizirati za koji dan aBd Prijavi
1. juni 2012.14 god. comment_54892 http://www1.skysports.com/football/news/11668/7791294/Hulk-quiet-on-Blues-talk Cekajuci Godoa - episode II Prijavi
1. juni 2012.14 god. comment_54903 [quote name='Torresinho_9' timestamp='1338583699' post='54868'] ma nema nista od ovoga...da je htio mogao je davno doci,a ne "moja buducnost je u rukama mog agenta".jebavat ga doveli smo hazarda i to je to.ako hoce nek dođe dobrodosao a ako ne... hazard pametan,odma kaze na profilu im signing for champions league winner to je to,nema komplikacija,ja bih stvarno volio da dođe, ali po ovom nema nista od toga...nazalost [/quote] Polahko ba, gdje si pošao?? Prijavi
1. juni 2012.14 god. comment_54913 Porto hoce da izvuce 55 miliona eura, mislim da je red da odustanu od njega, vec su dostigli cirku od 47 miliona, ako im to nije dovoljno, onda zdravo! Prijavi
1. juni 2012.14 god. comment_54925 [quote name='Brane' timestamp='1338583817' post='54871'] Danas je prvi dan prijelaznog roka. [/quote] Za 30 dana, 1.7 pocinje sluzbeni prijelazni rok u Engleskoj. Prijavi
2. juni 2012.14 god. comment_54954 Po meni ne treba nam Hulk samo trosimo 50miliona.Imamo mi druge kvalitetne igrace Prijavi
2. juni 2012.14 god. comment_54967 Ako je istina da traze preko 50m, samo ih fino pozdraviti i tacka. Mada je ovo tipicno novinarsko kuvanje... Prijavi
2. juni 2012.14 god. comment_54971 [quote name='klicko' timestamp='1338625564' post='54954'] Po meni ne treba nam Hulk samo trosimo 50miliona.Imamo mi druge kvalitetne igrace [/quote] slažem se.. Prijavi
2. juni 2012.14 god. comment_54973 Transfer je jako blizu. Mislim da je jedina razlika između njega i Hazarda to što je ovaj drugi potvrdio na svom Twitteru da prelazi, inače ništa oficijalno nema na Lilleovoj niti našoj stranici. Želim da se ovo što prije završi. Prijavi
2. juni 2012.14 god. comment_54974 A jesam se ponadao da je gotova stvar :/ slazem se odjebat ako traze preko 50, nek im ostane nezadovoljan igrac i iduce sezone za jos manje ce otici. Prijavi
2. juni 2012.14 god. comment_54978 Ovo ce izgleda biti slican scenario kao sa Modricem proslog leta.... Ni za kakvog igraca i ni pod kojim uslovima ne treba pristajati na ucene. Inace ce svaki klub cijeg igraca trazimo ovako da nas muze i zajebava. Ostati pri prvobitnoj ponudi, ako im se ne svidja - hvala lepo i dovidjenja ! Prijavi
2. juni 2012.14 god. comment_54979 Ovo se malo oduzilo sigurno zbog novca. Pretpostavljam da je izmedju igraca i nas dogovoreno samo Porto trazi previse novca a nasi nece da plate suludu cijenu... To sto pisu novinari ne treba uzeti za ozbiljno, oni trenutno samo nagadjaju... Edited: Ako su nasi pametni nagovorili bi oni njih za jeftnije nego sto Porto trazi jer Hulk vise nema sta da radi u Portu, dao je sto je mogao, njemu trebaju novi izazovi u jacoj ligi.. Njemu je priorotet da ide a ne da ostane u portugalskoj ligi.. A budale u Portu to trebaju da znaju a ne da traze abnormalne novce. Aguero je mozemo reci jeftino dosao City, jer je svjestan da vise nema sta raditi u slabijem klubu bez nekih velikih ambicija, morali su ga prodati.. Prijavi
2. juni 2012.14 god. comment_54980 Iskreno sam se nadao da cemo ga dovest, ali decki... ajmo pogledat malo konstruktivno... sada imamo za pozicije AMF i za pozicije krilnih napadaca iliti krila sljedece igrace: Mata, Hazard, Ramires, Starridge, Marin, De Bruyne i Malouda (najvjerojatnije ce ostat)... nadam se da sam sve nabrojao... pa Hulk nam vise nije ni tolko potreban... ali u slucaju da ipak dodje bila bi to prava perverzija... Prijavi
2. juni 2012.14 god. comment_54982 [quote name='Villas-Boas' timestamp='1338632215' post='54980'] Iskreno sam se nadao da cemo ga dovest, ali decki... ajmo pogledat malo konstruktivno... sada imamo za pozicije AMF i za pozicije krilnih napadaca iliti krila sljedece igrace: Mata, Hazard, Ramires, Starridge, Marin, De Bruyne i Malouda (najvjerojatnije ce ostat)... nadam se da sam sve nabrojao... pa Hulk nam vise nije ni tolko potreban... ali u slucaju da ipak dodje bila bi to prava perverzija... [/quote] Zaboravio si Kakutu nabrojat Ovo je stvarno besmisleno, preko 50M ni u ludilu ici... Prijavi
2. juni 2012.14 god. comment_54986 ma dajte ljudi kakvih 50,al jbga briga mene za Romanove pare samo da nam igra bude bolja i ofanzivnija Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.