Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Hulk (Brazil, 1986)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,4 hilj.
  • Pregledi 92,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

"If the time has come to leave Porto, the club and its fans will forever have a place in my heart. I can only thank them for all the affection they've shown me," Hulk stated in an interview with Lancenet.

"I will always continue to work hard and keep my feet on the ground, regardless of whether I stay at Porto. I have won many titles in the past four years at Porto, and I think that I have a great relationship with everyone.

"If the time has come to move on, I'll do so with a good feeling. I have enjoyed a great time here. I'm sure that they will understand the motives behind my decision if I leave."

Nigdje nije rekao da definitivno odlazi, ali čitajući između redova ovo izgleda kao zbogom. :D
Ma definitivno je to kraj njegovog igranja u Portu, ovakve poruke se ne ostavljaju svaki dan.
Od pocetka sam bio uvjeren da dolazi u nas, a ovo sada mi je dovoljna potvrda.

Sad kad ce biti predstavljen, nije mi bitno, isto kao i za Hazarda. Ima obveze s reprezentacijom trenutno pa zato ne ocekujem ga u prostorijama Stamford Bridgea do kraja tjedna.
[quote name='Brane' timestamp='1338742921' post='55619']
Ma definitivno je to kraj njegovog igranja u Portu, ovakve poruke se ne ostavljaju svaki dan.
Od pocetka sam bio uvjeren da dolazi u nas, a ovo sada mi je dovoljna potvrda.

Sad kad ce biti predstavljen, nije mi bitno, isto kao i za Hazarda. Ima obveze s reprezentacijom trenutno pa zato ne ocekujem ga u prostorijama Stamford Bridgea do kraja tjedna.
[/quote]

Care moj pa ti zračiš optimizmom. Sve više mi se sviđaš (kao forumaš naravno :P)

I slažem se s tobom, takve poruke se ne ostavljaju svaki dan. Znači da se seli, naravno u London. ;)
Sto se tice price o 50 mil to je obicno Bullshit .
Hulk nam je itekako potreban , pa ko ne bi zelio imati ovakvog igraca u svome timu ???

Hulk ce biti nas u to sam uvjeren .
Dobar Hulk u prvom poluvremenu. Puno radi, bilo je i šuteva, koji su nažalost izblokirani.

Drugo ne gledam, pa ne znam dal se popravi još ili možda oslabi.
[quote name='how yes no' timestamp='1338755055' post='55704']
Dobar Hulk u prvom poluvremenu. Puno radi, bilo je i šuteva, koji su nažalost izblokirani.

Drugo ne gledam, pa ne znam dal se popravi još ili možda oslabi.
[/quote]

Nema sta da gledam, trpaju ih Sombrerosi.....

[size=6][font=comic sans ms,cursive][size=7]Brazil osvaja Svetsko prvenstvo ! Cim oni imaju 11 igraca boljih od Luiza i Ramiza....[/size][/font][/size]
[quote name='Elao' timestamp='1338756489' post='55709']
Pa koriste igrace koji ce igrati na Olimpijadi, a to Ramires i Luiz nisu ;)
[/quote]

Luiz je najavio nastup na OI.
[quote name='how yes no' timestamp='1338749091' post='55665']
Care moj pa ti zračiš optimizmom. Sve više mi se sviđaš ([u][b]kao forumaš naravno[/b][/u] :P)
[/quote]

A ja se ponadao.... :wub: :lol:

Nisam bio u mogucnosti gledat utakmicu, kako je Hulk odigrao u globalu?
Po meni momak je odigrao solidno, imao je par prodora ali nije to to. Mislim ipak da nije njegova noć, al *ebi ga svakom se desi, pa i najboljima. Imao je dobrih šuteva ka golu, i jedan iz slobodnog, ali ništa.
koliko je verodostojan taj guardian?
cudna mi je situacija da se City uopste ne pominje kao moguca destinacija za Hulka,strah me da u poslednjem trenutku ne iznenade sa mnogo vecom ponudom,jer bar njima novac nije problem,a i preoteli smo im Hazarda.
Pa jeste vi pročitali šta piše? Piše da je Hulk sve dogovorio s Chelseaem ali da Chelsea tek treba dogovorit odštetu s Portom.. Bar koliko sam ja skonta iz članka, a to sve se manje više znalo i prije.. ;)
Vec sada vidim da je on preplacen.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1338808507' post='55907']
[/quote]

A dobro uzimajući u obzir usluge koje bi nam mogao priuštiti kroz dugi niz godina, po meni je solidna cijena. Jer boljeg "krilniog" napadača već dugo nisam vidio, postavio sam jedno pitanje ali nisam dobio odgovor, tko bi njemu bio rame uz rame u slučaju da ne dođe kod nas, a da tražimo dostojnu zamjenu ? Po meni je dobar čak i Nani, ali igrača njegovog kalibra još nisam vidio.
[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1338810190' post='55911']
A dobro uzimajući u obzir usluge koje bi nam mogao priuštiti kroz dugi niz godina, po meni je solidna cijena. Jer boljeg "krilniog" napadača već dugo nisam vidio, postavio sam jedno pitanje ali nisam dobio odgovor, tko bi njemu bio rame uz rame u slučaju da ne dođe kod nas, a da tražimo dostojnu zamjenu ? Po meni je dobar čak i Nani, ali igrača njegovog kalibra još nisam vidio.
[/quote]

Ako propadne ovaj transfer onda cemo kao plan B uzet sigurniju i jeftiniju soluciju i dopeljat cemo CR-a... :D xD
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1338808507' post='55907']
[/quote]
'Judge him when he leaves'. :sadbistaviosmajlialineznamkojikadsumisvidebilni:

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.