Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Hulk (Brazil, 1986)

Istaknuti odgovori

Mah to se i očekivalo, te jadne špekulacije i priče, prelazni rok bi bio veoma dosad i glup kad bi se vodila tema samo o jednom klubu. Sem PSG u narednih nekoliko dana uključit ce se i jos klubova, ali niti jedan nece privuci toliku pažnju kao mi. [color=#0000cd]Hulk je plavac[/color].
  • Odgovori 1,4 hilj.
  • Pregledi 92,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='TheBlues1905' timestamp='1338467402' post='54202']
Ma čisto sumnjam da bi odabrao PSG prije prvaka Europe... Nije valjda toliko lud.
[/quote]
Pastore ?

Cim su to Sportske.net , nista od toga ;)
http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=en&rurl=translate.google.com&sl=auto&tl=en&u=http://www.sport.es/es/noticias/mercado-de-fichajes/traspaso-multimillonario-hulk-chelsea-1860281&usg=ALkJrhjEg607XKigzhqftYFKh_U_-iATiQ

Evo naisao sam na ovo...
[quote name='trebevic' timestamp='1338477045' post='54232']
Dogovoren transfer, prelazi u Chelsea za 45 miliona eura, odnosno 36 miliona funti!
[/quote]

link , izvor ???
To je vijest s pojedinih foruma, medjutim portugalski portal record.pt objavio je intervju sa predsjednikom Porta u kojem isti kaze da imaju ponudu od 50 miliona, ali oni traze 75!
Ako toliko traži onda neka mu Shitty, PSG i Anzhi nude.. Ja bi se lijepo povukao ali mislim da je on razuman čovjek i vidi da Hulk želi u Chelsea, Hulk će ga naklepat ne pusti li ga tako da dolazi kod nas za 40 milijona.. :)
PSG ima para, kažu neki izvori(sad koliko pouzdani), da će parižani da daju 10 milki više od svake ponude Chelsea
Samo da znate Porto mora svaki transfer objaviti svojim dioničarima, tako to funkcionira kod njih. Dakle, kada se klubovi dogovore oko iznosa onda oni to objave. Tako da budite sigurni da deal nije još done. :) Neke informacije kažu da će Porto to učiniti možda čak večeras ako ne u toku sutrašnjeg dana. Evo još jedna twitter spekulacija.

[url="https://twitter.com/#%21/CFCTransfers"][b]Chelsea Transfers[/b] ‏[s]@[/s][b]CFCTransfers[/b][/url]
[color=#666666][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3]Both Eden Hazard and Hulk's transfers to Chelsea are reportedly to be confirmed in the next 24 hours [/size][/font][/color][url="https://twitter.com/#%21/search/%23CFC"][s]#[/s][b]CFC[/b][/url][color=#666666][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3] [/size][/font][/color][url="https://twitter.com/#%21/search/%23chelsea"][s]#[/s][b]chelsea[/b][/url]

Ovaj izvor je nikakav, ali de hajd. Kad je bal nek je maskenbal:
[color=#333333][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3]A Brazilian newspaper claims that [/size][/font][/color][b]Chelsea[/b][color=#333333][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3] has sent a medical staff to examine [/size][/font][/color][b]Hulk[/b][color=#333333][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3] and a deal could be reached in 24hrs[/size][/font][/color]
Siguran mozes biti jedino kad se nesto iz kluba objavi, ovako sada vjerujemo novinama koje moraju punit necim a trenutno je ovo najzanimljivije.
Samo se nadam da se ova poklapanja nece protegnut na cijelo ljeto
čas je naš 90%,a čas oni traže 75mil. cccccccc.valjda Roman neće bitinaivan da plati toliko,ali ipak to su njegove funte :)
[quote name='razbijach' timestamp='1338492994' post='54328']
Nadam se da će se ovo s Hulkom čim prije realizirati dok u igru ne ulete Anzi, PSG ili Shitty.
[/quote]
PSG već uleće ;),ali kažem ja nestaće nafte :D
[quote name='Luiz' timestamp='1338494283' post='54343']
PSG već uleće ;),ali kažem ja nestaće nafte :D[/quote]
Nestanak nafte je los i za Romana :)
Ma logicno ljudi da ce hulk tj ako bi prelazio da ce u chelsea kao sto je i hazard,znamo svi lp nije osvojit mala stvar,mada ko i svakud samo pare igraju stvari,sto se nadam da ce abramovič izvuć deblji kraj aBd
Pa i Hulk a i njegov agent su izjavili da oni zele u englesku ligu i da zele u Chelsea... koji ludi PSG... ako ode u PSG to nece bit njegov odabir nego odabir pohlepnog predsjednika Porta u kojem ce na kraju najvise ispastati igracina kao sto je HULK...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.