29. oktobar 2019.6 god. comment_289880 Kako mi fali ova legenda. Najbolji stoper u historiji Premiershipa. Pazite koja elegancija kod oduzimanja lopte, igra sa obje noge odlicna, citanje igre, sve sto jedan stoper treba da ima. https://www.youtube.com/watch?v=NWFuWccbJwE Prijavi
29. oktobar 2019.6 god. comment_289881 A gledaj brata Mikela, uvijek je tu prilazi po loptu, ne stoji iza igraca. Nesto po cemu mu Jorginho i Mount mogu pozaviditi, a cesto ta dvojica ne otkrivaju se dovoljno od protivnika da bi stvorili slobodan prostor suigracu. Prijavi
15. april 2020.6 god. comment_294158 "Garry (Cahill) i ja smo izgubili dosta lopti na treningu, skoro svaki pas je bio pogrešan. Mourinho je prekinuo trening, prišao nam i rekao da će potrošiti €100m na nova dva štopera ako nastave tako. Pomislio sam WOW!" - John Terry Prijavi
21. juni 2020.6 god. comment_294786 https://www.givemesport.com/1576233-aston-villa-12-chelsea-john-terry-couldnt-bring-himself-to-celebrate-villas-goal Ne moze protiv srca i svojih. Prijavi
21. juni 2020.6 god. comment_294793 https://www.givemesport.com/1576233-aston-villa-12-chelsea-john-terry-couldnt-bring-himself-to-celebrate-villas-goal Ne moze protiv srca i svojih. Da, bilo je to i u lajv prenosu. Kad je čovek plave krvi drugačije i ne moze biti. Prijavi
21. juni 2020.6 god. comment_294812 ma dobro, pretjeruje se malo, treba uzeti i obzir da se ni trener ville nije nesto previse radovao. treba znati i svoje mogucnosti, svakako smo mi bili favoriti za pobjedu. villa nije ni imala neke sanse, mada su pruzili dobar otpor mora se priznati. ovako ce terry biti bezveze na udaru Prijavi
21. juni 2020.6 god. comment_294831 Nije se kurac radovao, vidi se na Teriju kako je u glavi pojebao zene citave nase odbrane i onda na silu dao neki aplauz. Nema zasto biti na udaru, svako normalan je svjestan toga da je on dijete kluba i da je tu proveo citavu karijeru. Nenormalno bi bilo da se radovao i skakao ko majmun Prijavi
3. august 2020.6 god. comment_298811 https://twitter.com/TheLampardView/status/1290235547252736001?s=19 Čuj London je crven, 2 puta valjda u zadnjih 15 godina završili ispred nas Prijavi
8. august 2020.6 god. comment_299246 Više nije pomoćni trener u Villi, bila je priča da je trebao preuzeti Bournemouth ali ništa od toga. Možda bi ga trebalo angažovati u trenersko osoblje, ne može biti gore od onog što imamo. Valjda :D Prijavi
8. august 2020.6 god. comment_299249 Tesko, mislim volio bih ja to ali i Terry sigurno hoće da se oproba sam, ne vjerujem da bi bio tu neki pomoćnik. Prijavi
27. juli 2021.5 god. comment_317457 Spominje se WBA, Swansea i Bristol City, hoce da pokusa kao glavni trener. Prijavi
26. decembar 2021.4 god. comment_322583 ĆAĆA SE VRAĆA! John Terry će postati jedan od trenera u našem klubu. Od početka naredne godine radit će kao trener za mlade kako bi im pomogao u razvoju. The Athletic prenosi kako će baš on biti veza između Tuchela i omladinskog pogona te bi mogli očekivati da najbolja fudbalska akademija u zadnjoj deceniji postane još bolja i daje nove prvoklasne igrače za našu startnu postavu! Ne sumnjamo u rad Kapitena, Lidera, Legende! Prijavi
26. decembar 2021.4 god. comment_322584 Odlicno. John Terry bi uvijek trebao imati mjesta u ovom klubu, ako on to zeli. Jedna od rijetkih istinskih legendi. Lampard kakva god igracka velicina bio, zbog jedne mrlje na kraju karijere ne moze biti u rangu Terrya. Prijavi
26. decembar 2021.4 god. comment_322586 Tako je Wisey, Lampard je usrao barem 10% svojeg statusa legende zbog odlaska u City. Prvo JT26 pa onda svi ostali. I dan danas mi je najcudniji osjecaj bio poslije Lampardovog gola, ni on sam ne zna sta bi, najradije bi zaplakao ali profesionalizam u njemu je preovladao. Prijavi
26. decembar 2021.4 god. comment_322587 Mozda da mu ugovor produzimo (prema anketi koja se trenutno vodi) Prijavi
26. decembar 2021.4 god. comment_322588 Šta reći za njega? Kapiten koji je podigao 2/3 trofeja ovog kluba, bio tu još od juniorskih dana i ne samo što je bio kapiten nego je sve vrijeme bio jedan od najboljih igrača kluba i među najboljim odbrambenim na svijetu. Vrata su uvijek širom otvorena. Izbacili smo dosta dobrih štopera u zadnje vrijeme: Christensen, Tomori, Chalobah.. i tek će ih biti kad on izvrši svoj uticaj. Očekivao sam ga ipak na klupi nekog seniorskog tima u Championshipu ili na dnu PL, ali za nas je ovo najbolje ispalo. Prijavi
26. decembar 2021.4 god. comment_322622 Njegova rec ce imati nemerljivu tezinu kod Romana i Uprave. Ovo je mozda i najvaznija stavka u daljem uspehu igraca iz akademije Svakome klincu koji prve fudbalske korake pravi u Kobamu treba i mora da bude cast da radi sa velikim Dzonom Terijem, Prijavi
26. decembar 2021.4 god. comment_322624 Svakome klincu koji prve fudbalske korake pravi u Kobamu treba i mora da bude cast da radi sa velikim Dzonom Terijem, Odličan je onda i tajming kada je postavljen. Generacije koje dođu za 10 godina neće znati tačno ko je bio Terry, kao što ja ne znam npr. ko je bio Baresi. Prijavi
27. decembar 2021.4 god. comment_322645 Cuo si za Baresija, to ti je vazno, ne moras se sjecati kako je igrao, samo trebas da znas da je velicina i da ga trebas postovati :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.