29. decembar 2021.4 god. comment_322705 https://twitter.com/JohnTerry26/status/1476138587242602497?t=TEWU4uFvmr0bobl7Rpy2dg&s=19 Prijavi
13. septembar 2022.4 god. Popularna objava comment_334298 Hahahahah kakva jebena kraljina je ovaj Wise bio Ima i ona prica za Zolom dok je ucio engleski, Zola uzme knjigu da cita a Wisey mu krisom otrgne stranice 😅😅 Prijavi
13. septembar 2022.4 god. comment_334314 Mene zaista čudi kako ni jedan od njih nije imao bolju trenersku karijeru, izgledaju kao tipovi koji imaju to nešto što bi ih moglo učiniti dobrim trenerom Prijavi
14. septembar 2022.4 god. comment_334326 Stara skola, nemaju oni to da maze igrace, vec ocekuju od igraca da budu k'o sto su oni bili, zato ni Roy Keane nije bio manager. Prijavi
22. april 2024.2 god. comment_354476 Zasluženo i trebao je prije 3 godine da uđe kada se prvi put biralo. Sa njim su ove godine ušli Ashley Cole i Andy Cole. Trebao je još i Joe Cole. Prijavi
25. august 2025.1 god. comment_366798 poslednjih dana davao izjave da nije dobio posao kao trener, izgleda malo frustrirano....kaže na sastanku ispituju kakva je filozofija trenera i svi vlasnici traže da se igrao kao Siti/Pep Prijavi
25. august 2025.1 god. comment_366799 49 minutes ago, chiba said: poslednjih dana davao izjave da nije dobio posao kao trener, izgleda malo frustrirano....kaže na sastanku ispituju kakva je filozofija trenera i svi vlasnici traže da se igrao kao Siti/Pep Guardiola je jedan od najvecih trenera ikada i ono sto je on postigao ne samo rezultatski vec i igrom, prepoznatljivim stilom i uglavnom dominacijom na terenu svoje ekipe je normalno da svaki klub zeli. Mi smo godinama unazad trubili da zelimo promjeniti stil fudbala, dosta nam je vise Murinjovog bunkerisanja i Conteovog sufferballa, znamo i da je Romanu oduvijek Guardiola bio neispunjena zelja i da bi mu bogatsvo da ga je mogao dovesti. Hejt koji Guardiola dobija cesto nema veze sa racionalnom kritikom. Ja mogu shvatiti da se nekome ne svidja njegov stil ali covjek je 4x zaredom osvojio Premiership. Da li vi shvatate da ni Arsenal sa Wengerom, Chelsea sa Romanom u vrijeme bez FFP, United sa Fergusonom i Liverpul sa Kloppom nisu uspjeli takve rezultate postici. Oborio je mnoge rekorde i pitanje je kad ce se ti rekordi ponovo oboriti. Ne radi se tu samo vise o stilu igre nego i o konstanti, stabilnosti, trofejima, pronalazenje motiva iznova i iznova. Mnogi ce reci imao je novca i mogao je dovesti koga pozeli, ali zadnjih 20 godina i mnoge druge ekipe su trosile pa skoro isti iznos novca a ni blizu nisu uspjeli napraviti slicne rezultate. Ne postoji klub ni jedna uprava na svijetu koja ne bi voljelja imati jednog novog Guardiolu koji ce im donjeti takav uspjeh kakav je on pravio sa Barselonom, Bayernom i Cityem. Zato nije cudno ovo sto Terry govori. Ne kazem da je to ispravno i da ne valja ni jedan drugi stil igre, zapravo ja licno volim vise stil fudbala kakav je Klopp igrao, ali zelim samo reci zasto mnogi klubovi sanjaju novog Guardiolu i zasto zele takav stil fudbala. Prijavi
25. august 2025.1 god. comment_366801 dobro, ovo sam ja više shvatio u kontekstu da treba biti realan... u smislu da ako si klub u ligi 1, šta mu to dodje, to je treći rang, onda treba, odnosno moraš da radiš sa onime čime raspolažeš pa polako jel on je pomenuo klubove iz nižih rangova... ja podržavam to da gazde imaju neku viziju, želju kako bi voleli da njihov klub igra, ali mora čovek malo da bude i pragmatičan i da krene od nečega, pa će posle lako da menja ako za to ima uslove odnosno finansije.... Prijavi
25. august 2025.1 god. comment_366808 Pa u pravu je Terry. Kako jedna olupina kao sto je Lampard moze dobiti priliku da trenira, a on ne moze ni priliku dobiti. Prijavi
25. august 2025.1 god. comment_366819 Lahko je Guardioli osvajati trofeje u Cityu pokupuje najbolje igrace i tako je dominiro 3 sezone, evo sad je procitan ko bukvar i sve vise ljudi ima koji im se ne svidja daj Cityev stil fudbala. Prijavi
25. august 2025.1 god. comment_366821 2 minutes ago, Zemo said: Lahko je Guardioli osvajati trofeje u Cityu pokupuje najbolje igrace i tako je dominiro 3 sezone, evo sad je procitan ko bukvar i sve vise ljudi ima koji im se ne svidja daj Cityev stil fudbala. Ovako nesto mogu ocekivati da izjavi moj sedmogodisnji sin koji je poceo pratiti fudbal odskora. Zemo moj te lemo kakve su ovo nebuloze Prijavi
25. august 2025.1 god. comment_366823 Nisu nebuloze nego je tako, ni jedan tim se ne moze po igraciom kadru porediti sa Cityem u to vrijeme. Mi imali Jacksona u napadu oni Halanda, mi Jorginha oni Rodria, mi Srerlinga oni Bernarda Silvu a o odbrani da ne pricam. Prijavi
25. august 2025.1 god. Popularna objava comment_366825 Moji argumenti za Guardiolu su sljedeći: - zašto neko drugi ne dobije milijarde da troši? - zašto svi žele da igraju kao on? - zašto su na cijeni treneri koji ga kopiraju iako nemaju ni iskustva ni rezultate? On je trener koji garantuje da će stvoriti dominantnu igru. Sa druge strane, da Guardiola, Klopp i Conte preuzmu onaj Luton od prije 2 sezone: - Guardiola ne bi osvojio nijedan bod - Klopp bi opstao u ligi - Conte bi osigurao opstanak u martu Prijavi
25. januar25. jan comment_370498 Kakve su ovo legendice, pratili hoce li Arsenal oboriti njihov rekord od 15 primljenih golova https://www.instagram.com/reel/DT8dRg8iJIL/?igsh=MWdveDEwa2d1YW5heA== Prijavi
21. mart21. mar comment_371838 1 hour ago, Spaha said: Šefe. Vrijeme je. Pa da mu jebemo majku kao i Lampardu ako ne uspije. Drugo, neće direktori nekoga ko bi imao podršku navijača i ko je spreman kritikovati njihov rad i propali projekat. Ja bih najradije da nam vrate Marinu. Žena je ali je za ove izmislila poslovanje u svijetu fudbala. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.