Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

John Terry (1998-2017, 492 nastupa)

Istaknuti odgovori

Mogu samo da mu se sagnu i da ga duvaju!
  • Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 109,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hahahahah kakva jebena kraljina je ovaj Wise bio Ima i ona prica za Zolom dok je ucio engleski, Zola uzme knjigu da cita a Wisey mu krisom otrgne stranice 😅😅  

• Moji argumenti za Guardiolu su sljedeći: - zašto neko drugi ne dobije milijarde da troši? - zašto svi žele da igraju kao on? - zašto su na cijeni treneri koji ga kopiraju iako nemaju ni

Objavljene slike

A opet ce mu je vratiti kad se dokaze da nije kriv, e ja bih je bas onda odbio, pa ne mogu covjeka ebavat kako oce sad si kapiten, vise nisi cc
[quote name='zibel' timestamp='1328287588' post='22762']spominje se i izbacivanje iz reprezentacije, zbog loše atmosfere[/quote]

Da je pametan sam bi se povukao, a kasnije kad se dokaže da su optužbe bile neosnovane svi će žaliti... A nama bolje, posvetiće se samo Chelseaju i to je to.
[quote name='reLo' timestamp='1328291516' post='22784']

Da je pametan sam bi se povukao, a kasnije kad se dokaže da su optužbe bile neosnovane svi će žaliti... A nama bolje, posvetiće se samo Chelseaju i to je to.
[/quote]
To bih i ja napravio, ionako je načet ozljedama stalno, taman bi mu dobro došlo da odmori. A budimo realni, Englezi da tri Messija imaju u timu ne bi ništa osvojili jer jednostavno, oni su Englezi (ili drugim riječima - nisu Švapci)
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1328306139' post='22866']
da sam ja terry zabolia bi me k**** za to jer znam da nisam nista lose napravia
[/quote]
Ne možeš ni tako razmišljati. U životu, pa i fudbalu, se uvijek treba boriti protiv nepravde. A ovo što je njemu učinjeno je baš to, nepravda.
[quote name='zibel' timestamp='1328287588' post='22762']spominje se i izbacivanje iz reprezentacije, zbog loše atmosfere[/quote]

A tu losu atmosferu nije napravio JT to svi znaju.. Losu atmosferu je moglo prouzrokovati samo ta odluka da mu se oduzme kapitenska traka i to je tek pocetak.. JT nece tako lahko odustati i dokazati ce da je on nevin i da nije racista, a FA ce zazaliti sto su tako jednog covjeka, kapitena, vodju (kojeg niko ama bas niko u Engleskoj reprezentaciji ne moze zamijeniti,) ponizili... Terry nece samo tako odustati od reprezentacije jer je veliki patriota i covjek, sto je vise puta dokazao...
evo i što je Joe Cole rekao

Joe Cole: '' I've played with John Terry many years and he's the best Captain i've ever played with,He's also the perfect Captain for the national team, Chelsea are the english club with the biggest number of Black players in it, So there no ways he's a racist. Just look to his partnership with Ashley,even to his relationship with Didier and all the players, John is a racist? That's the funniest joke i could ever hear."
[img]http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/398707_343956388958206_180782751942238_1171052_581589435_n.jpg[/img]

I Capello je ogorčen što mu je FA uzeo kapitensku traku. Zaista su se izblamirali sa ovim. JT26 <3
ja bi automaski odstupio od repke pa nek onda kontaju , legenda nije nista uradio ne znam svi ga podrzavaju caki ferguson a oni ga je*u konstantno onaj Kapelo ne znam sta ce on na mjestu selektora , ja sam uz terrya ne znam za vas :D :D jer on je istinski i pravi srcani igrac bori se na terenu za svoj grb i svoj klub za svoje suigrace :D
[quote name='cech_No1' timestamp='1328437434' post='23289']
ja bi automaski odstupio od repke pa nek onda kontaju , legenda nije nista uradio ne znam svi ga podrzavaju caki ferguson a oni ga je*u konstantno [u][b]onaj Kapelo ne znam sta ce on na mjestu selektora[/b][/u] , ja sam uz terrya ne znam za vas :D :D jer on je istinski i pravi srcani igrac bori se na terenu za svoj grb i svoj klub za svoje suigrace :D
[/quote]

Ako si ovo rekao zbog Terryevog slučaja, onda znaj da je i Kapelo protiv toga, da se uzme traka Terryu.
[quote name='how yes no' timestamp='1328440870' post='23301']

Ako si ovo rekao zbog Terryevog slučaja, onda znaj da je i Kapelo protiv toga, da se uzme traka Terryu.
[/quote]

da, FA mu je oduzeo traku, a ne Capello

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.