Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

John Terry (1998-2017, 492 nastupa)

Istaknuti odgovori

Jedino dobro sto se moze izvuci iz ovoga (ako uopste postoji) je cinjenica da bi stoperski par trebao biti Cahill-Luiz i Ivanovic desno umjesto veoma talentovanog Bosingwe...
  • Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 109,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hahahahah kakva jebena kraljina je ovaj Wise bio Ima i ona prica za Zolom dok je ucio engleski, Zola uzme knjigu da cita a Wisey mu krisom otrgne stranice 😅😅  

• Moji argumenti za Guardiolu su sljedeći: - zašto neko drugi ne dobije milijarde da troši? - zašto svi žele da igraju kao on? - zašto su na cijeni treneri koji ga kopiraju iako nemaju ni

Objavljene slike

Jebi ga.. Tesko ce biti do kraja sezone nam sada.. Valjda ce krenuti te utakmice pa da spojimo makar 3,4 pobjede u ligi zaredom.. :D
Ma ovo je da covjek ispizdi! Ne mozemo mi 2 dobra sastaviti nikako...
Jeste vi svjesni da bez Terryja ni jednu utakmicu nismo pobjedili. Zadnja pobjeda je protiv QPR a to je i njegova zadnja utakmica.

Chelsea može dovesti Modrića, Hamšika, Cavanija, Boga oca ali bez Terryja ćemo i dalje bit kur*c od ovce.
[quote name='Tinmar' timestamp='1329956849' post='29277']
Jeste vi svjesni da bez Terryja ni jednu utakmicu nismo pobjedili. Zadnja pobjeda je protiv QPR a to je i njegova zadnja utakmica.

Chelsea može dovesti Modrića, Hamšika, Cavanija, Boga oca ali bez Terryja ćemo i dalje bit kur*c od ovce.
[/quote]
zanimljivo
Bio dobar do incidenta sa Bridgeom, tada me razocarao i kao igrac i kao covjek. Chelsea mu je permentno trebo oduzeti kapitensku vrpcu onda i dati je Lampardu. Ali gotovo je sada.
[quote name='Pesta' timestamp='1330439553' post='30863']
Bio dobar do incidenta sa Bridgeom, tada me razocarao i kao igrac i kao covjek. Chelsea mu je permentno trebo oduzeti kapitensku vrpcu onda i dati je Lampardu. Ali gotovo je sada.
[/quote]

Hahahahahahaha jesi ti meni koma lik. Nemoj bolan pisati o stvarima o kojima pojma nemas...
  • Autor
[quote name='Pesta' timestamp='1330439553' post='30863']Bio dobar do incidenta sa Bridgeom, tada me razocarao i kao igrac i kao covjek. Chelsea mu je permentno trebo oduzeti kapitensku vrpcu onda i dati je Lampardu. Ali gotovo je sada.[/quote]

Idi u kurac, glup si.
[/quote]
Prevario je ženu sa BIVŠOM curom svog kolege. I Puyol bi to radio da ga ijedna hoće. Giggs je također prevario ženu. Ne ide im to u prilog ali to veze s nogometom nema.
[quote name='Wisey' timestamp='1330446233' post='30954']
Prisiljen sam da idem od teme do teme i čitam idiotarije. Gori ste vi nego on. :rolleyes:
[/quote]
Kad je bal, nek je maskenbal ^^
[/quote]
Ovaj pokusava bit' pametan ?
Ha jarane.. Ako ja tebi jebem kevu ocel meni zbog tog skinuti traku (kapitensku) ? Sta gledate privatnost i fudbal.. Gospodja Bridge htjela da okusi [b]TERRY[/b]ERA

Zene su uvijek krive :P
ja sam gledam 3 strane novih postova, i sve što vidim je jedan post ove budale, i onda naše pljuvanje njega.

Kako neko može da kaže da Terry nije zaslužio kapitensku traku, to što čovek voli da jebe žene ne treba da utiče na fudbal.
Sad ja volim jebati tuđe žene i treba da dobijem zabranu da igram košarku, sramota. Sloboda jebanju!
[url="http://chelseabalkan.com/index.php/item/787-terry-se-rasplakao-pricajuci-o-djecaku-preminulom-od-tumora.html"]http://chelseabalkan.com/index.php/item/787-terry-se-rasplakao-pricajuci-o-djecaku-preminulom-od-tumora.html[/url]

rasist, prevarant, đubre od čovjeka, nije zaslužio kapetansku traku, sramota za sportaša bla bla bla....

mislim da se svi koji ga vrijeđaju i omalovažavaju mogu sterat u tri ljepe pičke materine, mogu samo bit ljubomorni što nemaju kapetana kao što ima plava armija !!! vječno uz svog kapetana !!!John Terry <3 Blue Legend!!!
Ako se neko dokopa Videa, neka postuje ovde.
Jedan je Terry kapiten, jedan je TEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRY!!!
pogledajte ovaj video naročito od 2:29min, pa i meni se plače... legend <3
http://www.youtube.com/watch?v=f0YU-DCo-aY&feature=share
[quote name='chelseathebest' timestamp='1331126659' post='33247']
koja stijena, prije 2 tjedna imo operaciju, a juče već bio na klupi ♥
[/quote]

Legenda ostaje legenda..kralj bio i ostao.. najezio sam se sinoc nakon onog zagrljaja njega i Lampsa sa RDM

Danas odigrao maestralno, bio sam sumnjičav glede njegova uvođenja u igru zbog pretrpljene ozljede, mislio sam da mu fali još igre, ali pokazao je da je ovo onaj Terry koji je proglašen najboljim braničem svijeta...Kapetane, hvala ti! Još i gol zabio, pa toliko sam vrištao da kad me stari nije noćas izbacio iz kuće neće nikad! CAPTAIN, LEADER, LEGEND!

Uređeno , autor izmjene: bbj26

• 2 sedmice kasnije...
[quote name='jakovf' timestamp='1332275900' post='36917']
Piše se nešto da vjerojatno propušta City, ali da konkurira za sastav.
[/quote]

Tako je, najvjerojatnije neće nastupit, sudeci po izjavama RDM-a

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.