Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

John Terry (1998-2017, 492 nastupa)

Istaknuti odgovori

Najdrazi mi igrac pocinio jednu od najvecih gluposti koje sam vidio! Pa jbte ne igramo protiv Middlesbrougha nego protiv onih mrtvih pacenika iz katalonije, i jos polufinale LP-a. Cudno, srca mi cudno, nista vise
  • Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 109,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hahahahah kakva jebena kraljina je ovaj Wise bio Ima i ona prica za Zolom dok je ucio engleski, Zola uzme knjigu da cita a Wisey mu krisom otrgne stranice 😅😅  

• Moji argumenti za Guardiolu su sljedeći: - zašto neko drugi ne dobije milijarde da troši? - zašto svi žele da igraju kao on? - zašto su na cijeni treneri koji ga kopiraju iako nemaju ni

Objavljene slike

Legendo, ovo ti nije trebalo...ali bez obzira na sve, ti si još uvijek LEGENDA

ko zna što mu je bilo u glavi u tom trenutku, zašto je onog Cigana išao koljenom u leđa kad zna da će se Cigano valjat i da će zbog toga dobit crveni...

jedan nesmotren potez i uništio si je priliku da podigne pehar lige prvaka, a istu je skoro i nama uništio
ali čini se da Bog ipak nije htio da Kapetan bude tragičar...
jebiga nije mu ono trebalo al vjerojatno se i sam dovoljno grize i sigurno mu je žao i siguran sam neće prežalit , pa moje sad pametovanje sigurno netreba. Nažalost desilo se što se desilo, nimalo kapetanski i žao mi je što neće igrat finale , zaslužio je ali sam si ga je izbio "iz nogu".
Makar prav za prav ono i nije morao bit crveni, kad ga je Terry udario ovaj se elegantno legno na zemlju mahnuo pomoćniku da signalizira da je on pao i da je udaren pa se tek onda sjetio da bi ga to trebalo boljet, pa se odlučio za klasično valjanje po podu uz malo trljanja i sjedenja baš da nebi morao izać s terena....
legenda je pogriješila i razočarao je mnoge navijače svojim trenutkom slabosti i glupošću, a toga je i sam više nego svjestan pa se lijepo ispričao i priznao krivicu..
to je pretpostavljam bio trenutak slabosti (a možda mu je nešto i dobacio alexis, mada ne vjerujem, rekao bi to već) i čovjek je pukao, i napravio to šta je napravio...velika je šteta što neće predvoditi ekipu u finalu al jbg, šta je tu je :(

mogu misliti kako mu je, ali znam da će sada ove utakmice koje bude igrao u prvenstvu i finale FA cupa igrati s još većim žarom kako bi bar donekle ispravio tu svoju pogrešku tako da je za mene JT i dalje jedan jedini i neponovljivi...

[size=5][color=#0000FF][b]CAPTAIN LEADER LEGEND JT[/b][/color][/size]
legendo ovo je pobjeda za tvoju dusuu ti si naucio njih da igraju srcem i umiru na terenu..a svi mi pravimo gluposti i jbg nekad se iznerviramo ja da sam profesionalni igrac ja bio isttukao one cigane jos kad sam vidio fabregas preskoci drogbu i pade ko pokosen mamu mu jebem :angry: katalonsku...chelsea do groba samo mi zao sto nece dici pehar :(((
E, sta ti je UEFA....
Sad razmatraju i da mu produze suspenziju....

http://www.guardian.co.uk/football/2012/apr/25/chelsea-john-terry-barcelona-red-card

Okanite se vise Chelsea-ja !

Ovde pise i zasto Bane propusta finale.
Svakome se desi jbg. Nisam od njega ocekivao, ali i Sanchez je simulator par ekselans. Kako se lik samo okrenuo na centru. Zakacio ga Meireles cini mi se a on se u padu u zraku sam okrenuo, svojom voljom, vidjelo se na snimku. Desava se i najboljima jbg, i Zidane je tako zakucao onog zabara... Ne pada mi na pamet da se zbog ovoga odricem njega, nisam lud. Sta je on ucinio za ovaj klub ne moze se opisati u recenicama.

Velika steta sto nece igrati finale jer bi mogao odigrati tekmu kakvu samo on zna. Ali sta cemo, kolektiv smo. Tako razmisljamo, tako cemo i igrati.
Dobru guzu mu ima žena
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2001164/John-Terry-wife-Toni-enjoy-passionate-clinch-holiday-Abu-Dhabi.html
[quote name='stifmeister' timestamp='1335356588' post='43202']
Dobru guzu mu ima žena
[url="http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2001164/John-Terry-wife-Toni-enjoy-passionate-clinch-holiday-Abu-Dhabi.html"]http://www.dailymail...-Abu-Dhabi.html[/url]
[/quote]
i on nju vara :lol: :lol: :lol: :lol: stvarno je legenda
Glupo, kretenski, apsolutno bespotrebno, neshvatljivo, razočaravajuće... Ali Robbie je to najbolje rekao: ' Svi smo mi ljudi i svi mi griješimo.' Ne bih mu nikad ovo oprostio da smo ispali, ali ovako može samo pogledati u oči tim momcima i moliti njih za milost, jer su oni učinili njegovu grešku manje primjetnom. ;) Što se mene kao navijača tiče, jebeš ga, opraštam mu. :D Emocije su nekad jebena stvar, a svi znamo da igrači nisu baš najbistriji i najpametniji ljudi. Jedan ovakav potez ne može izbrisati sve što je napravio za ovaj klub, a mislim da je njemu samom dovoljna kazna što će propustiti toliko dugo čekano finale. :(
Prošli smo hvala Bogu, tako da ćemo lahko zaboravit taj njegov, malo je reći glup potez.

Jel kapiten? Jeste. Jel lider? Jeste. Jel legenda? Jeste. Jel glup? Definitvno da.

Mene sad zaboli za tim njegovim kartonom, drugačije bi bilo da nismo prošli, ali kao što neko reče najgore je njemu. Toliko očekivano finale i on nema prava na tu tekmu, sam je kriv, iako mi je i žao, al eto kad je glup.

Još ako osvojimo, neće moć dić klempu.
Ja mu Boga mi sve opraštam. Ni ja sam se ne bih mogao suzdržati da ne opalim nogom onog Sancheza idiota. Jes da je potez nepromišljen i antiinteligentan, ali to je srčan potez bio :)
[img]http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/577959_139341006197420_113333588798162_153741_274686499_n.jpg[/img]

Kapitenski...
onako, dobra vijest
[url="http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/4281400/John-Terry-to-lift-Champions-League-trophy-if-Chelsea-win-final.html"]http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/4281400/John-Terry-to-lift-Champions-League-trophy-if-Chelsea-win-final.html[/url]
Koji je njemu vrag bio u glavi da mi je znat kad je mlatio Sancheza. Definitivno ostavio momcad na cjedilu, al sreca pa nismo ispali, jer da jesmo, siguran sam da bi u ocima svih navijaca on bio najveci krivac. Utjeha mu moze bit da ce imat dopustenje da digne tu dugo iscekivanu kantu ako je abd osvojimo..
ps. pa sto mu bar nisi nogu slomio, kad si ga vec nakanio udarit :)
Trebao ga je Lamps. dignuti, on nikad ovo nebi uradio a i sto se tice kao covjeka bolji je od terrya.. Dragi su mi obojca al dao bi prednost lampsu

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.