Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

John Terry (1998-2017, 492 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 109,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hahahahah kakva jebena kraljina je ovaj Wise bio Ima i ona prica za Zolom dok je ucio engleski, Zola uzme knjigu da cita a Wisey mu krisom otrgne stranice 😅😅  

• Moji argumenti za Guardiolu su sljedeći: - zašto neko drugi ne dobije milijarde da troši? - zašto svi žele da igraju kao on? - zašto su na cijeni treneri koji ga kopiraju iako nemaju ni

Objavljene slike

ma ovo ispadanje MUFC poklon nama za Terriyev rodjendan

P.S vjerovatno je prosetao malo do zena od crvenih djavola :D

Da ih utesi, kazes ?

Oce on, nije mu problem, nikako :D

Kako se sasadio, Bog te mazo, gori je od mene B)

Ma najbolje nogometaš biti, mogu misliti šta su radili tu veÄer. A vidi Mate i on šminker postao hahahaha.

I da , happy birthday Ter.

Malo sam ga analizirao protiv Citya kod pogotka ponovno kardinalna greška.

Na centru ide jurišati za Aguerom niti je napravio faul niti je oduzeo loptu.

Iza se be ostavio rupu koju Ivanović nije mogao pokrit.

Ovaj potez bi mi bio razumljiv da nije imao nikog iza sebe ali iza njega je bila još 2 igraÄa veznog reda.

Totalno neodgovorno izlaženje iz rasporeda formacije.

Malo sam ga analizirao protiv Citya kod pogotka ponovno kardinalna greška.

Na centru ide jurišati za Aguerom niti je napravio faul niti je oduzeo loptu.

Iza se be ostavio rupu koju Ivanović nije mogao pokrit.

Ovaj potez bi mi bio razumljiv da nije imao nikog iza sebe ali iza njega je bila još 2 igraÄa veznog reda.

Totalno neodgovorno izlaženje iz rasporeda formacije.

A ne spomenu ti, kume, onu loptu Sturridgeu za prvi gol... <_<

Mislis na onu "dijagonalu" ? :D Bolje da on radi svoj posao u odbrani kako treba , a ne da radi posao veznjaka ! ;)

A da te dijagonale nije bilo, Boga pitaj kad bi uvalili go i da li bi ga uopšte uvalili.

Ma ljudi on i kad pogrijesi za mene je legenda.. Koliko je truda ulozio u chelsea trebamo biti zahvalni samo.

Svi grijese.. Kad napadac profula zicer nije toliko lose kao kad zadnji igrac nesto zafrka?

JT LEGEND LEADER CAPTAIN

A da te dijagonale nije bilo, Boga pitaj kad bi uvalili go i da li bi ga uopšte uvalili.

A da nije pogrijesio kod prvog gola ko zna kad bi mi i da li bi uopste primili go ! ;)

Ma ljudi on i kad pogrijesi za mene je legenda.. Koliko je truda ulozio u chelsea trebamo biti zahvalni samo.

Svi grijese.. Kad napadac profula zicer nije toliko lose kao kad zadnji igrac nesto zafrka?

JT LEGEND LEADER CAPTAIN

On je uvijek legenda ! u to nema sumnje !

Protiv Cityja je bio siguran u obrani 3/4 utakmice, jer prvih 20 min nije bio nesto dok smo gol primili i dok je Aguero radio pomutnju, al poslije toga nisu nam ni zaprijetili baš, tako da JT LEGEND LEADER CAPTAIN!

Kad cemo saznati situaciju oko onog navodnog rasistickog vrijedjanja Antona Ferdinanda..?

Nadam se da ga nece zadesiti Suarezova sudbina koji je kaznjen cak 8 utakmica neigranja i 40 000 funti...

Podrška Terryju da prebrodi ove laži oko "rasizma". Podršku mu je do sada dao veliki broj crnih igraÄa u Premiershipu meÄ‘u njima cijeli crni sastav Chelseaja na Äelu s Drogbom kao i igraÄi mnogih drugi engleskih klubova.

taj rasizam je takva glupost...je**te takvo društvo di crnca nesmiješ nazvati crncem..pa kak bi ga trebo zvati??

i ovo sa suarezom, ako je istina da mu je samo rekao zašto, crnjo? i za to dobio 8 utakmica pa mislim stvarno...

taj rasizam je takva glupost...je**te takvo društvo di crnca nesmiješ nazvati crncem..pa kak bi ga trebo zvati??

i ovo sa suarezom, ako je istina da mu je samo rekao zašto, crnjo? i za to dobio 8 utakmica pa mislim stvarno...

Ne budi smiješan. To je primitivno vrijeÄ‘anje, na najnižem mogućem nivou. I ne smije biti dozvoljeno na nogometnim terenima. :)

Siguran sam da JT nije rasista, ali ako se dokaže na sudu da je rekao tako nešto onda bi trebao biti kažnjen u skladu s pravilima baš kao i svaki sljedeći koji pokuša sliÄno.

heh zasto crnjo, gdje to nije rasisticki, jbg sumnjam da je Terry vrijedao na rasnoj osvnovi, ali ako jeste mora biti kaznjeg :/

Ne znam koja je razlika izmeÄ‘u zvanja nekoga "crnjom" ili primjerice "debelim" "Äetverookim" "nosonjom" "gnomom" itd. al šta ćeš, bolesno društvo, bolesan i sud.

Ne bih da idemo daleko od teme, ali 'debeli' i 'Äetverooki' nisu stoljećima ugnjetavani, muÄeni i držani u ropstvu. ;)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.