7. decembar 2011.14 god. comment_9962 Sretan rodjendan !!! Captain - Leader - Legend ! P.S : Crouch presmijesan na ovoj slici ! http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2071032/John-Terry-celebrates-31st-birthday-football-pals.html?ITO=1490 Prijavi
7. decembar 2011.14 god. comment_9980 Ostari nam i Terry :/ nek mu je sretan pa da bude barem jos 3 sezone stub odbrane i kapiten Prijavi
7. decembar 2011.14 god. comment_10029 ma ovo ispadanje MUFC poklon nama za Terriyev rodjendan P.S vjerovatno je prosetao malo do zena od crvenih djavola :D Prijavi
8. decembar 2011.14 god. comment_10047 ma ovo ispadanje MUFC poklon nama za Terriyev rodjendan P.S vjerovatno je prosetao malo do zena od crvenih djavola Da ih utesi, kazes ? Oce on, nije mu problem, nikako :D Prijavi
8. decembar 2011.14 god. comment_10062 Kako se sasadio, Bog te mazo, gori je od mene Ma najbolje nogometaš biti, mogu misliti šta su radili tu veÄer. A vidi Mate i on šminker postao hahahaha. I da , happy birthday Ter. Prijavi
14. decembar 2011.14 god. comment_10962 Malo sam ga analizirao protiv Citya kod pogotka ponovno kardinalna greška. Na centru ide jurišati za Aguerom niti je napravio faul niti je oduzeo loptu. Iza se be ostavio rupu koju Ivanović nije mogao pokrit. Ovaj potez bi mi bio razumljiv da nije imao nikog iza sebe ali iza njega je bila još 2 igraÄa veznog reda. Totalno neodgovorno izlaženje iz rasporeda formacije. Prijavi
15. decembar 2011.14 god. comment_11035 Istina zadnju je utakmicu odigrao nešto slabije nego protiv Valencije (ako je igrao tu utakmicu) i Newcastlea. Ozljede rade svoje. Prijavi
15. decembar 2011.14 god. comment_11071 Malo sam ga analizirao protiv Citya kod pogotka ponovno kardinalna greška. Na centru ide jurišati za Aguerom niti je napravio faul niti je oduzeo loptu. Iza se be ostavio rupu koju Ivanović nije mogao pokrit. Ovaj potez bi mi bio razumljiv da nije imao nikog iza sebe ali iza njega je bila još 2 igraÄa veznog reda. Totalno neodgovorno izlaženje iz rasporeda formacije. A ne spomenu ti, kume, onu loptu Sturridgeu za prvi gol... <_< Prijavi
16. decembar 2011.14 god. comment_11152 Mislis na onu "dijagonalu" ? Bolje da on radi svoj posao u odbrani kako treba , a ne da radi posao veznjaka ! ;) Prijavi
16. decembar 2011.14 god. comment_11154 Mislis na onu "dijagonalu" ? Bolje da on radi svoj posao u odbrani kako treba , a ne da radi posao veznjaka ! A da te dijagonale nije bilo, Boga pitaj kad bi uvalili go i da li bi ga uopšte uvalili. Prijavi
16. decembar 2011.14 god. comment_11168 Ma ljudi on i kad pogrijesi za mene je legenda.. Koliko je truda ulozio u chelsea trebamo biti zahvalni samo. Svi grijese.. Kad napadac profula zicer nije toliko lose kao kad zadnji igrac nesto zafrka? JT LEGEND LEADER CAPTAIN Prijavi
16. decembar 2011.14 god. comment_11171 A da te dijagonale nije bilo, Boga pitaj kad bi uvalili go i da li bi ga uopšte uvalili. A da nije pogrijesio kod prvog gola ko zna kad bi mi i da li bi uopste primili go ! Ma ljudi on i kad pogrijesi za mene je legenda.. Koliko je truda ulozio u chelsea trebamo biti zahvalni samo. Svi grijese.. Kad napadac profula zicer nije toliko lose kao kad zadnji igrac nesto zafrka? JT LEGEND LEADER CAPTAIN On je uvijek legenda ! u to nema sumnje ! Prijavi
16. decembar 2011.14 god. comment_11190 Protiv Cityja je bio siguran u obrani 3/4 utakmice, jer prvih 20 min nije bio nesto dok smo gol primili i dok je Aguero radio pomutnju, al poslije toga nisu nam ni zaprijetili baš, tako da JT LEGEND LEADER CAPTAIN! Prijavi
16. decembar 2011.14 god. Autor comment_11203 Captain, Leader, Legend - samo da vas ispravim. Prijavi
21. decembar 2011.14 god. comment_11949 Kad cemo saznati situaciju oko onog navodnog rasistickog vrijedjanja Antona Ferdinanda..? Nadam se da ga nece zadesiti Suarezova sudbina koji je kaznjen cak 8 utakmica neigranja i 40 000 funti... Prijavi
21. decembar 2011.14 god. comment_11968 Evo, nesto vise, od Sky Sporta http://www1.skysports.com/football/news/11668/7390320/ Prijavi
21. decembar 2011.14 god. comment_11981 Podrška Terryju da prebrodi ove laži oko "rasizma". Podršku mu je do sada dao veliki broj crnih igraÄa u Premiershipu meÄ‘u njima cijeli crni sastav Chelseaja na Äelu s Drogbom kao i igraÄi mnogih drugi engleskih klubova. Prijavi
21. decembar 2011.14 god. comment_11993 taj rasizam je takva glupost...je**te takvo društvo di crnca nesmiješ nazvati crncem..pa kak bi ga trebo zvati?? i ovo sa suarezom, ako je istina da mu je samo rekao zašto, crnjo? i za to dobio 8 utakmica pa mislim stvarno... Prijavi
21. decembar 2011.14 god. comment_11994 taj rasizam je takva glupost...je**te takvo društvo di crnca nesmiješ nazvati crncem..pa kak bi ga trebo zvati?? i ovo sa suarezom, ako je istina da mu je samo rekao zašto, crnjo? i za to dobio 8 utakmica pa mislim stvarno... Ne budi smiješan. To je primitivno vrijeÄ‘anje, na najnižem mogućem nivou. I ne smije biti dozvoljeno na nogometnim terenima. :) Siguran sam da JT nije rasista, ali ako se dokaže na sudu da je rekao tako nešto onda bi trebao biti kažnjen u skladu s pravilima baš kao i svaki sljedeći koji pokuša sliÄno. Prijavi
21. decembar 2011.14 god. comment_11996 heh zasto crnjo, gdje to nije rasisticki, jbg sumnjam da je Terry vrijedao na rasnoj osvnovi, ali ako jeste mora biti kaznjeg :/ Prijavi
21. decembar 2011.14 god. Autor comment_11997 Ne znam koja je razlika izmeÄ‘u zvanja nekoga "crnjom" ili primjerice "debelim" "Äetverookim" "nosonjom" "gnomom" itd. al šta ćeš, bolesno društvo, bolesan i sud. Prijavi
21. decembar 2011.14 god. comment_11999 Ne znam koja je razlika izmeÄ‘u zvanja nekoga "crnjom" ili primjerice "debelim" "Äetverookim" "nosonjom" "gnomom" itd. al šta ćeš, bolesno društvo, bolesan i sud. Ne bih da idemo daleko od teme, ali 'debeli' i 'Äetverooki' nisu stoljećima ugnjetavani, muÄeni i držani u ropstvu. ;) Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.