Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

John Terry (1998-2017, 492 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Autor

Ja sam siguran da njega svaki pad, svaki poraz boli kao da mu je netko blizak umro. Drž se Terry, trebamo te

Neće njemu ništa bit, on je onaj pravi engleski bulldog, to je takav mentalitet da nakon svakog pada postaje sve jači.

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 109,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hahahahah kakva jebena kraljina je ovaj Wise bio Ima i ona prica za Zolom dok je ucio engleski, Zola uzme knjigu da cita a Wisey mu krisom otrgne stranice 😅😅  

• Moji argumenti za Guardiolu su sljedeći: - zašto neko drugi ne dobije milijarde da troši? - zašto svi žele da igraju kao on? - zašto su na cijeni treneri koji ga kopiraju iako nemaju ni

Objavljene slike

Teri igra već dvije godine pod injekcijama ljudi usljed čega mu je smanjena pokretljivost, brzina i okretnost... budala samo nanosi i sebi i timu štetu! jest legenda kluba ali je budala! http://www.physioroom.com/sports/injury_case_studies/herniated_disc_terry.php

ne prijatelju... to nije glupost ... to se zove ljubav prema sportu/poslu kojim se bavi i ljubav prema klubu u kojem igra... ;)

ne prijatelju... to nije glupost ... to se zove ljubav prema sportu/poslu kojim se bavi i ljubav prema klubu u kojem igra... ;)

diejlim tvoje mišljenje, da se razumijemo zato jest JT ono što jest, ali kod drugog gola arsenala se vidjelo da je mogao skinuti loptu, jer je bio odlično postavljen, a nije jer je OGRANIČENOG kretanja!

a i pad je direktna posljedica toga, jer teren nije bio klizav... Bolje da se operišei vrati u normalu kakav je i bio ovako će biti invalid kad završi karijeru...

Očito si me pogrešno skontao, ali JT je legenda bio i ostati će! Samo nekad treba misliti na sebe i na tim....

diejlim tvoje mišljenje, da se razumijemo zato jest JT ono što jest, ali kod drugog gola arsenala se vidjelo da je mogao skinuti loptu, jer je bio odlično postavljen, a nije jer je OGRANIČENOG kretanja! a i pad je direktna posljedica toga, jer teren nije bio klizav... Bolje da se operišei vrati u normalu kakav je i bio ovako će biti invalid kad završi karijeru... Očito si me pogrešno skontao, ali JT je legenda bio i ostati će! Samo nekad treba misliti na sebe i na tim....

to je trebao napravit vec prije 2 godine kad mu se pojavila ozljeda... ovako tko zna kad ce se opet vratit i kakav ce bit... ali zdravlje uvijek mora bit prvo... i makar vise nikad zaigrao u klubu bolje da to operira i sredi... ali opet tko zna kolko ima istinite u tom clanku... jer opet kraj tolko doktora itd. itd. da je to tolko ozbiljno mislim da bi oni vec to rijesili... ;)

hmmm problem je ššto je toliko ozbiljno da bi mu trebalo godina dana da se vrati na tekme, a to on ne želi... No, hajd..Bumo vidjeli

Bija je Terry lani jedno vrime odsutan, mislim da je iša na rahabilitaiju u Italiju, tako da mislim da to sada nije veliki problem.

Sjećam se njegove izjave da obožava nogomet i da ne osjeća bol kada igra ali kada završi utakmica da ponekad jedva hoda te se boji za sebe i da ide to riješiti.

Možda se stanje opet pogoršalo ali ne sumnjam da će opet otići na rehabilitaciju ako bude potrebno.

• 4 sedmice kasnije...

Ja sam ipak za tricu glasao. Veliki je on značaj za ekipu i kad ga najednom nebi bilo, Boga pitaj šta bi se još desilo sa odbranom.

U formi nije, ali kao vođa puno, puno pomaže, siguran sam.

Ja sam ipak za tricu glasao. Veliki je on značaj za ekipu i kad ga najednom nebi bilo, Boga pitaj šta bi se još desilo sa odbranom.

U formi nije, ali kao vođa puno, puno pomaže, siguran sam.

Sve to stoji, ali zamisli ne do Bog da mu se zbog tog prevelikog forsiranja stanje pogorša i udari mu na zdravlje? S kralježnicom se opasno igrati. Mislim da mora na operaciju koliko god mi željeli suprotno, i on je toga svjestan i ovo su mu zadnji atomi snage. Ne znam koliko će još moći izdržati.

Svasta se u poslednje vreme desava s njim... Malo toga dobrog... Pad igre celog tima, lose zdravstveno stanje, desavanja van terena.... Ipak, i pored svega toga, on je prilicno pouzdan stoper. Ostavio bih na stranu status koji on ima u klubu, jer su igracki kvaliteti trenutno najvaznija stavka. On jos uvek moze pruziti dobre partije za Celsi, kada je potpuno fokusiran na fudbal. Kao sto vec napomenuh dosta toga je njemu u glavi sad, tako da je ponekad i rastrojen, sto dovodi do gresaka.

Realno, opcije za glasanje su takve, da ne mogu da pikiram niti jednu od njih...

Moje misljenje je, zapravo kombinacija prve i druge opcije. U januaru bih doveo jednog defanzivca, a Terrya sklonio sa terena, na neko vreme, da zaleci povrede i oporavi se mentalno, ali mu nebih raskidao ugovor sa klubom, barem dok se ne vrati u takmicarsku formu. Ako tada bude mogao da igra, onda bih mu dao jos sezonu-dve u klubu, doduse, sa manjom minutazom, da se ispostuje sve sto je uradio za klub. Ako pak ne uspe da se vrati na teren, ponudio bih mu mesto u strucnom stabu kluba, jer, vrhunski igrac i covek sa autoritetom kao sto je on, moze mnogo da pomogne, kako na terenu, tako i iza kulisa.

A sto se glasanja tice..... Neka bude opcija 2. Prodaja ne dolazi u obzir, a opcija 3 je cisto mucenje za bilo kog igraca...

Srecna godisnjica Legendo !!!!

Sve to stoji, ali zamisli ne do Bog da mu se zbog tog prevelikog forsiranja stanje pogorša i udari mu na zdravlje? S kralježnicom se opasno igrati. Mislim da mora na operaciju koliko god mi željeli suprotno, i on je toga svjestan i ovo su mu zadnji atomi snage. Ne znam koliko će još moći izdržati.

Ima i toga, ma ne znam sta da kažem. Ako ode nedostajat će nam svima, ako ostane možda bude imao problema. Zajebano je.

Ima i toga, ma ne znam sta da kažem. Ako ode nedostajat će nam svima, ako ostane možda bude imao problema. Zajebano je.

Toliko je dao za Chelsea, sad je red na Chelsea da da nešto za njega (osim visoke plaće), a to je ta dopusnica koju je njega ja mislim i stid pitati.

Ma kakva odluka ljudi ???

nije bio dobar 2-3 utakmice (cijela odbrana katastrofalna) i odmah da ide (znam da ima problema ali nije on los za prodaje ili slucajno za penzije) , evo dao je go protiv Wolves-a , i nije imao niti jedne greske ... nadam se da ce ovakav biti i u ostalim utakmicama :)

A ako bude grijesio jedino on a ostatak odbrene bude dobar e onda je Terry.evo vrijeme proslo do tada Leader-Captain-Legend ! :D

Nas kapiten, nasa igracina, nas jebac. :D

Srecan rodjedan i da jos dugo komandujes nasom odbranom!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.