Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

John Terry (1998-2017, 492 nastupa)

Istaknuti odgovori

Rafa Benitez: [i]"JT can use both feet, he's quick on the ball and he has good vision. He's very clever and knows what it's all about."[/i]

Viđe kurca u slamnatom šeširu, ko da je otkrio toplu vodu. Ovo samo govori da mu JT ne karinđa kćer, ako je ima.
  • Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 109,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hahahahah kakva jebena kraljina je ovaj Wise bio Ima i ona prica za Zolom dok je ucio engleski, Zola uzme knjigu da cita a Wisey mu krisom otrgne stranice 😅😅  

• Moji argumenti za Guardiolu su sljedeći: - zašto neko drugi ne dobije milijarde da troši? - zašto svi žele da igraju kao on? - zašto su na cijeni treneri koji ga kopiraju iako nemaju ni

Objavljene slike

[quote name='Brane' timestamp='1359495489' post='104850']
Rafa Benitez: [i]"JT can use both feet, he's quick on the ball and he has good vision. He's very clever and knows what it's all about."[/i]

Viđe kurca u slamnatom šeširu, ko da je otkrio toplu vodu. Ovo samo govori da mu[b] JT ne karinđa kćer,[/b] ako je ima.
[/quote]
ne moze benitez ima dvije kcerke 99 i 2003 godiste tako da terry bi bia cika pedofil
Jest da se malo namrgodio al' opet je pravo ostario nekako mi ga zao gledat ovakog ;(([img]http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/602761_471887529545526_1691404699_n.jpg[/img]
ovaj covjek sjedi na klupi , oporavio se je od povrede ....zasto zasto zastoo onda on neigra???? zasto nestavi Azpipicketu na klupu , Baneta na desni bek a jednog od najboljih na svijetu centralnih odbrambenih John Terry-a u odbranu gdje mu je i mjesto ! on je kapiten,vodja, on zna i dati moral suigracima kojima je prijeko potreban
[quote name='EdvinTB' timestamp='1359587980' post='105120']
Baneta na desni bek a[b] jednog od najboljih na svijetu centralnih odbrambenih John Terry-a[/b] u odbranu gdje mu je i mjesto !
[/quote]
Ako cemo posteno nije ni među 20 najboljih . Jesi gledo neki dan utakmicu protiv Bretforda, pa lik iz 3-4 lige za voza ko amatera nekog .. jos onako nesigurno vracanje lopte do golmana .. al godine su ga stigle i naravno da nemoze bit vise u nekoj zavidnoj formi . I dalje je on nas vođa , nas kapiten i moze odradit jos 1-2 godine u rotaciji sa Luizom/Cahillom/Banetom.
[quote name='Chester' timestamp='1359588970' post='105126']
Ako cemo posteno nije ni među 20 najboljih . Jesi gledo neki dan utakmicu protiv Bretforda, pa lik iz 3-4 lige za voza ko amatera nekog .. jos onako nesigurno vracanje lopte do golmana .. al godine su ga stigle i naravno da nemoze bit vise u nekoj zavidnoj formi . I dalje je on nas vođa , nas kapiten i moze odradit jos 1-2 godine u rotaciji sa Luizom/Cahillom/Banetom.
[/quote]
Nisam (srecom) gledo utakmicu protiv Brentforda, nisam cak ni znao da je JT zaigrao od prve minute :-/ no ipak,vjerujem da bi se on opet nakon par utakmica "utemeljio" u odbranu i dirigiro sa njom na najbolji nacin
Ronaldinho

[size=4][b]Who is the best opponent you've faced? [/b]
The toughest opponents for me are the defenders who are tough in the way they play - where you can't see a way through. Paolo Maldini and John Terry are two of the toughest men I have met on the field. [/size]
[quote name='chelseathebest' timestamp='1359985278' post='105902']
Ronaldinho

[size=4][b]Who is the best opponent you've faced? [/b]
The toughest opponents for me are the defenders who are tough in the way they play - where you can't see a way through. Paolo Maldini and John Terry are two of the toughest men I have met on the field. [/size]
[/quote]

Evo: http://chelseabalkan.com/index.php/item/3647-ronaldinho-maldini-i-terry-su-najbolji-branici-protiv-kojih-sam-igrao.html

A trebao bi se i pripaziti zbog Romana haha: http://www.klix.ba/sport/nogomet/dobio-otkaz-jer-je-spavao-sa-suprugom-klupskog-vlasnika/130204116
Kako je samo on jebao mamice svim napadačima u svoje vrijeme. I danas je dobar, al nije to ni sjena onog starog Terrya, tenka, razbijača, kapetana. On i Carvalho, eeej. Napadačima su se tresle gaće kad bi ih vidili zajedno, gromade dvije.

Kad se sjetim, suza krene..
[color=#333333][font='lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif][size=3]Ako se ne računaju golovi iz penala, Džon Teri je najbolji strelac od svih defanzivaca u istoriji Premijer lige... jedan podatak od jedne stranice,zanimljivo ;)[/size][/font][/color]
Benitez izjavio da se Terry mora naviknuti na klupu zbog problema sa kondicijom. Ne zna se ni hoće li Terry igrati u sljedećoj, uzvratnoj utakmici protiv Brentforda na domaćem Stamford Bridgeu.

http://www1.skysports.com/football/news/11668/8501299/Chelsea-boss-Rafa-Benitez-admits-John-Terry-is-still-struggling-fitness-wise
Čitam na dnevnik.hr (The sun) da je Terry oštro napao Beniteza nako sta ga je ovi okrivia za poraz od Newcastle.

Tako treba nek se zna tko je institucija a tko prolazni vjetar na Stamford Bridgeu
Nakon šta sam vidio kako danas igra, dovodim u pitanje gdje je taj problem sa kondicijom o kojem Benitez priča. JT je odigrao cijelu utakmicu bez grešaka, i uz to zabio gol u njegovom stilu.
So I ask you Rafa, where's the problem?
[quote name='Pifonis' timestamp='1361109850' post='107841']
Nakon šta sam vidio kako danas igra, dovodim u pitanje gdje je taj problem sa kondicijom o kojem Benitez priča. JT je odigrao cijelu utakmicu bez grešaka, i uz to zabio gol u njegovom stilu.
So I ask you Rafa, where's the problem?
[/quote]

Škrtel je bolji.
Bio bi ubitacniji da nije bio povredjen sve vrijeme.....btw

[url="http://www1.skysports.com/football/news/11668/8506325?"]http://www1.skysport.../11668/8506325?[/url]

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.