Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

John Terry (1998-2017, 492 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 109,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hahahahah kakva jebena kraljina je ovaj Wise bio Ima i ona prica za Zolom dok je ucio engleski, Zola uzme knjigu da cita a Wisey mu krisom otrgne stranice 😅😅  

• Moji argumenti za Guardiolu su sljedeći: - zašto neko drugi ne dobije milijarde da troši? - zašto svi žele da igraju kao on? - zašto su na cijeni treneri koji ga kopiraju iako nemaju ni

Objavljene slike

Terry: Pokažimo duh

0,,10268~11747623,00.jpg

Terry vjeruje da trenutna forma tima moe pomoći u osiguranju ulaska u Ligu Prvaka za sljedeću sezonu.

Gusti ovosezonski raspored se nastavlja danas kada Chelsea ugostuje West Ham, nakon igranja u Europa Ligi i FA Kupu te igranja četiri utakmice u devet dana. Nakon današnje utakmice slijedi kratka pauza zbog reprezentacijskih utakmica. Gledajući na raspored, Terry očekuje od Beniteza da nastavi rotirati postave, te trai od cijele momčadi da budu gladni pobjeđivanja.

"Slijedi gomilanje utakmica ali mi imamo dobru momčad i na nama je da ostanemo usredotočeni i spremni za tim. Nisam igrao u svim utakmicama u kojima sam elio, ali vano je za mene da nastavim trenirati te da budem u potpunosti usredotočen u igranju. Moram biti spreman za tim, ne samo ja, već svi ovdje. Neki igrači će biti uzrujani zbog ne igranja ali sa velikim brojem utakmica koje slijede moraju ostati usredotočeni. Učinio bih sve za ovaj klub. Igrači ovdje ele osvajati trofeje, svi mi to elimo. Mi moramo navijačima dati nešto da se vesele. I dalje smo u FA Kupu, ligu ne moemo osvojiti, ali boriti ćemo se za mjesto kvalifikacije za Ligu Prvaka, jer znamo koliko to svima znači. Treneri dolaze i odlaze, igrači dolaze i odlaze. Jedina stvar koja ostaje su navijači a mi moramo dokazati kakav smo mi klub i što mi moemo. Kad kupimo nove igrače moramo pokazati da se borimo i osvajamo trofeje iz godine u godinu."

Chelsea je pokazao borbenost i odlučnost u svoje zadnje dvije utakmice, u utakmicama protiv Manchester Uniteda i Steaue Bukurešt.

"Nismo igrali kako smo htjeli ove sezone. Imali smo dobre i loše nizove, ali mi moramo odravati taj određeni nivo uspješnosti. Pouzdani smo u to da moemo sada stvoriti dobar niz utakmica te se pribliiti klubovima koji su na višoj poziciji nego mi. Najvanije za ovaj klub je da osiguramo Ligu Prvaka. U utakmici protiv Uniteda smo loše igrali prvo poluvrijeme, ali smo u drugom pokazali našu borbenost i skoro pobijedili. Najviše smo usredotočeni na momčadi koje su iznad nas na tablici, a sa pobjedom u derbiju protiv West Hama moemo nastaviti vršiti pritisak na te momčadi. Najvjerojatnije ćemo morati čekati pogrešku tih momčadi, ali ako vi ne nastavite vršiti pritisak, oni se opuste i lakše igraju. Mentalno smo jaki i suočavali smo se sa svakakvim situacijama tokom sezona. Uvijek ćemo se drati zajedno. Kada gubite 2:0 od Uniteda moete vidjeti kakvo je stanje u momčadi. 9 od 10 timova bi odustalo u toj borbi, ali mi smo ostali zajedno i skoro i pobijedili. Moram pohvaliti Luiza jer je odlično odigrao tu utakmicu. To očekujem i od ostatka momčadi."

Ne znam da li ste primjetili,ali danas se istezao i zagrijavao ispred west hamovih navijaca,malo im je i pokazao butove haha na sto su se zestoko isprovocirali hahaha .....take a look

http://www.youtube.com/watch?v=SlErcn-O5co

Pa nije on nista mogao ondje.Lopta ga napucala iz blizine i po meni,ruka je bila u prirodnom polozaju.
Solidna partija.Par puta odlicno uklizao.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.