16. mart 2013.13 god. comment_112546 Već mu je bilo i vrijeme da zakuca jednu. Zaboravio sam kad je to zadnji put uradio. Prijavi
17. mart 2013.13 god. comment_112771 Terry: Pokažimo duh Terry vjeruje da trenutna forma tima moe pomoći u osiguranju ulaska u Ligu Prvaka za sljedeću sezonu. Gusti ovosezonski raspored se nastavlja danas kada Chelsea ugostuje West Ham, nakon igranja u Europa Ligi i FA Kupu te igranja četiri utakmice u devet dana. Nakon današnje utakmice slijedi kratka pauza zbog reprezentacijskih utakmica. Gledajući na raspored, Terry očekuje od Beniteza da nastavi rotirati postave, te trai od cijele momčadi da budu gladni pobjeđivanja. "Slijedi gomilanje utakmica ali mi imamo dobru momčad i na nama je da ostanemo usredotočeni i spremni za tim. Nisam igrao u svim utakmicama u kojima sam elio, ali vano je za mene da nastavim trenirati te da budem u potpunosti usredotočen u igranju. Moram biti spreman za tim, ne samo ja, već svi ovdje. Neki igrači će biti uzrujani zbog ne igranja ali sa velikim brojem utakmica koje slijede moraju ostati usredotočeni. Učinio bih sve za ovaj klub. Igrači ovdje ele osvajati trofeje, svi mi to elimo. Mi moramo navijačima dati nešto da se vesele. I dalje smo u FA Kupu, ligu ne moemo osvojiti, ali boriti ćemo se za mjesto kvalifikacije za Ligu Prvaka, jer znamo koliko to svima znači. Treneri dolaze i odlaze, igrači dolaze i odlaze. Jedina stvar koja ostaje su navijači a mi moramo dokazati kakav smo mi klub i što mi moemo. Kad kupimo nove igrače moramo pokazati da se borimo i osvajamo trofeje iz godine u godinu." Chelsea je pokazao borbenost i odlučnost u svoje zadnje dvije utakmice, u utakmicama protiv Manchester Uniteda i Steaue Bukurešt. "Nismo igrali kako smo htjeli ove sezone. Imali smo dobre i loše nizove, ali mi moramo odravati taj određeni nivo uspješnosti. Pouzdani smo u to da moemo sada stvoriti dobar niz utakmica te se pribliiti klubovima koji su na višoj poziciji nego mi. Najvanije za ovaj klub je da osiguramo Ligu Prvaka. U utakmici protiv Uniteda smo loše igrali prvo poluvrijeme, ali smo u drugom pokazali našu borbenost i skoro pobijedili. Najviše smo usredotočeni na momčadi koje su iznad nas na tablici, a sa pobjedom u derbiju protiv West Hama moemo nastaviti vršiti pritisak na te momčadi. Najvjerojatnije ćemo morati čekati pogrešku tih momčadi, ali ako vi ne nastavite vršiti pritisak, oni se opuste i lakše igraju. Mentalno smo jaki i suočavali smo se sa svakakvim situacijama tokom sezona. Uvijek ćemo se drati zajedno. Kada gubite 2:0 od Uniteda moete vidjeti kakvo je stanje u momčadi. 9 od 10 timova bi odustalo u toj borbi, ali mi smo ostali zajedno i skoro i pobijedili. Moram pohvaliti Luiza jer je odlično odigrao tu utakmicu. To očekujem i od ostatka momčadi." Prijavi
17. mart 2013.13 god. comment_113031 Ne znam da li ste primjetili,ali danas se istezao i zagrijavao ispred west hamovih navijaca,malo im je i pokazao butove haha na sto su se zestoko isprovocirali hahaha .....take a look http://www.youtube.com/watch?v=SlErcn-O5co Prijavi
18. mart 2013.13 god. comment_113096 http://www.klix.ba/sport/nogomet/navijaci-west-hama-gadjali-terryja-hot-dogom-i-novcicima/130318046 xD Prijavi
22. mart 2013.13 god. comment_113721 Jedan od najboljih kapitena u istoriji fudbala! Dokazao bezbroj puta. Prijavi
4. april 2013.13 god. comment_115475 Bio je dobar, nije imao namjeru igrati rukom, još je bio prirodan položaj ruke, po meni nije bio penal Prijavi
4. april 2013.13 god. comment_115489 Terry ove sezone, kad god igra nešto zajebe.. Večeras penal ... Prijavi
4. april 2013.13 god. comment_115492 Pa nije on nista mogao ondje.Lopta ga napucala iz blizine i po meni,ruka je bila u prirodnom polozaju. Solidna partija.Par puta odlicno uklizao. Prijavi
9. april 2013.13 god. comment_116078 http://www.cafe.ba/zvijezde/100528_Fudbaler-zaprosio-Ponosno-pokazala-prsten.html?cafe Wayne Bridge zaprosio djevojku, John Terry sretniji nego ikad.. Prijavi
12. april 2013.13 god. comment_116548 JT je protiv Rubina upisao 100 nastupa u evropskim takmicenjima! a ovako je izgledao njegov debi, u istim. (18.03.1999. vs Valerenga) Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.