Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

John Terry (1998-2017, 492 nastupa)

Istaknuti odgovori

Samo meni nije jasno neko za onakav lagani dodir dobi 3 tekme kazne... a kad se sjetim loma eduardove noge i kolko je onaj mesar dobil kaznu onda mi stvarno uefa i ti d*bili u njoj nisu jasni... :/
  • Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 109,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hahahahah kakva jebena kraljina je ovaj Wise bio Ima i ona prica za Zolom dok je ucio engleski, Zola uzme knjigu da cita a Wisey mu krisom otrgne stranice 😅😅  

• Moji argumenti za Guardiolu su sljedeći: - zašto neko drugi ne dobije milijarde da troši? - zašto svi žele da igraju kao on? - zašto su na cijeni treneri koji ga kopiraju iako nemaju ni

Objavljene slike

[quote name='Brane' timestamp='1338666279' post='55303']
Jos malo losih vijesti za danas. I Terry na utakmici s Belgijom povrijedio tetivu.
[/quote]
Sto procitah ovo pred spavanje, samo sam se iznervirao. Znam da dugo odlaze tu neophodnu operaciju, mozda je sad to pogoršao i mozda ce morat na hitnu operaciju.
Ipak nije sve tako crno na Euru ne navijam za Engleze nego za Njemce, tako da mi Terryev eventualni izostanak ne bi toliko tesko pao.
pa i ovde se postavljaju stalno jedne te iste slike, pregledao sam takve slicne u zadnja 2 dana, 50 razlicitih verzija, al sto je najgore ni jedna nije smijesna
Od ovih opcija za glasanje mi neodgovara niti jedna,stub odbrane,klub koji bi svakog volio,igrac koji se voli,samo da je manji sileđija msm u maloljetničkom svijetu,al sve u ostalom to je TERRY :*
Nije greska, John Terry je predsjednik. Nedavno ( cini mi se prije 3 godine ) su Chelsea Ladies bili u financijskoj krizi pa su morali totalno srezati troskove i skoro nisu mogli funkcionirati tako, onda je Terry izdvojio iz svog dzepa novce i "donirao" im, a to je isto zatrazio od ostalih nekih suigrača, tako da bi Ladies mogli normalno funkcionirati. Nakon toga su Terrya proglasili predsjednikom. Doslovno ih je spasio.
Evo vise o tome ovdje, a mozete nac i preko googlea dosta detalja oko toga ako vas bude zanimalo : [url="http://www.guardian.co.uk/football/2009/oct/18/john-terry-chelsea-womens-football"]http://www.guardian....womens-football[/url]
[quote name='chelseathebest' timestamp='1339334952' post='58150']
zna Terry gdje pare ulagat, siguran sam da su naše dame to vratile s kamatama ;)
[/quote]

Hahahahahahahaha. A čudio bih se da je neki drugi igrač u pitanju. Inače šalu na stranu, ovo samo pokazuje koliko voli naš klub.
Malo je reći da je Terry sinoć odigrao solidnu utakmicu protiv Švedske, a ipak pretjerano bi bilo reći fantastičnu. Svoj dio posla odradio je i više nego dobro, šteta zbog 2 primljena gola iako Terry nije bio izravni krivac ni za jedan od njih.
[quote name='Ercov' timestamp='1339908439' post='59389']
Steta sto nije dao gol.Imao je odlicnu sansu,ali na zalost promasio.
[/quote]

Nekakva čudesna reakcija Isakssona, ni njemu nije bilo jasno kako je obranio, nije to obrana bila, prije da ga je jednostavno pogodila lopta. Steta.
[media]http://www.youtube.com/watch?v=NHNX2dvXNvA[/media]

Iako je lopta presla crtu, gol nije priznat, a sve to zahvaljujući našoj legendi. Sjajna reakcija u svakom slučaju. I to nije prva, sjetimo se koliko je samo čistih golova u plavom dresu spasio, dalo bi se dugo brojati...
Ovaj frajer je psihički beton od čovjeka. Nevjerovatno. Što ga više pljuju i razapinju on podiže svoj nivo igre i zalaganja.
Captain, leader, legend !
[quote name='Wisey' timestamp='1340576034' post='61009']
[b]Ovaj frajer je psihički beton od čovjeka[/b]. Nevjerovatno. Što ga više pljuju i razapinju on podiže svoj nivo igre i zalaganja.
Captain, leader, legend !
[/quote]

Davno ja rekoh. Tip je fenomen.
[quote name='Kalouda' timestamp='1340606767' post='61028']
I onda se nađe neko da mu oduzima kapitensku traku...
[/quote]

Ma ja sam davno rekao da je on istinski vođa reprezentacije, kao što je i Chelseaja. Bez trake ili s njom. Svejedno. To je potvrđeno x puta, i to od strane samih igrača. Nikakav više dokaz nije potreban.

Što se tiče njegove igre na ovom Euru, pokazao je da još može maestralno igrati bez obzira na godine te da i dalje spada među najbolje stopere svijeta. Fantastično je igrao tokom cijelog turnira.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.