Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

John Terry (1998-2017, 492 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 109,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hahahahah kakva jebena kraljina je ovaj Wise bio Ima i ona prica za Zolom dok je ucio engleski, Zola uzme knjigu da cita a Wisey mu krisom otrgne stranice 😅😅  

• Moji argumenti za Guardiolu su sljedeći: - zašto neko drugi ne dobije milijarde da troši? - zašto svi žele da igraju kao on? - zašto su na cijeni treneri koji ga kopiraju iako nemaju ni

Objavljene slike

e sad bi volio vidjeti lica onim iz FA koji su mu oduzeli kapitensku traku,zamolicu ih da je pripreme jer se ona zna kome pripada
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/video/sport/football/4428026/John-Terry-found-not-guilty.html#ooid=1zcWtkNTrcxq4Tz3KGzmy9eQlI-QoIY5
[b] [/b]

[b] FA nastavlja istragu protiv Terryja[/b]

[color=#030303][size=3]Fudbalski savez Engleske nastavio je istragu protiv kapitena Chelseaja Johna Terryja zbog optužbi za rasno vrijeđanje fudbalera Queens Park Rangersa Antona Ferdinanda.[/size][/color]
[color=#030303][size=3]Iako je u petak Terry na sudu oslobođen optužbi za rasizam, a FA je odlučila da ponovo pokrene postupak jer su u oktobru bili spriječeni u istrazi zbog toga što je britasnko tužilaštvo preuzelo slučaj. [/size][/color]

[size=3]Istraga će vjerovatno biti pokrenuta i protiv Ferdinanda zbog psovanja na utakmici QPR - Chelsea, nakon čega je Terry i optužen za rasno vrijeđanje. Nakon te utakmice su počela i medijska prepucavanja, a Terryju je oduzeta i kapitenska traka u reprezentaciji Engleske.[/size]
[color=#030303][font=Arial, Helvetica, sans-serif][size=3][left]Ipak, na kraju je britanski sud oslobodio Terryja svih optužbi za rasizam, no on se opet suočava sa kaznom, ali zabranom igranja utakmica ili eventualnom novčanom kaznom od strane FA.[/left][/size][/font][/color]
Pa oni samo žele kaznit Terrya, na ovaj ili onaj način!! Đubrad! To se iz aviona vidi!!

I druga stvar, iako ne volim Ferdinanda, ni Ria ni ovog Antona, moram priznat da FA gluposti valja ovim kažnjavanjem zbog psovanja. Pa koliko se sve opsuje na svakoj utakmici, to sam Papa ne bi mogao ispovjediti. Ako ćemo tjerati mak na konac, onda bi minimalno 20 igrača svakog tjedna bit na ovakvom "istraživanju". Kretenluk!
Oštećeni u slučaju Džon Teri, defanzivac QPR-a Anton Ferdinand nije želeo da se oglašava u javnosti povodom odbacivanja optužnice kapitenu Čelsija.

[url="http://www.sportske.net/vest/dzet-set/dzon-teri-nije-kriv-86831.html"]Kapiten Čelsija je oslobođen optužbi,[/url] proglašen je nevinim u slučaju vređanja Antona Ferdinanda na rasnoj osnovi.
Priča koja je bila u centru fudbalske pažnje na ostrvu proteklih meseci konačno je dobila epilog, Džon Teri je uspeo da se odbrani pred licem pravde.
[url="http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/kapelu-laknulo-zbog-terija-86919.html"]Dok se u javnosti pojavljuje sve više reakcija i komentara[/url], Anton Ferdinand nije želeo da se izjašnjava.
[b][i]“Nemam komentar.”[/i][/b], kratko je izjavio Ferdinand, a svoje viđenje stvari izneli su i čelni ljudi QPR-a.
[i]“U ovom trenutku nemamo šta da izjavimo povodom pomenutog slučaja. Videćemo kako će se stvari odvijati u narednom periodu, ekipa se u ovom trenutku isključivo koncentriše na pripreme.”[/i], rekao je izvršni direktor kluba Filip Bird.
Kakve je samo ovacije dobio prilikom ulaska u igru, naježio sam se. Nakon svega što je iza njega, što su mu i podmećali, ali i što je i on sam radio, nakon svega - John Terry je i dalje institucija. Captain, leader, legend.!
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1343181185' post='66869']
kad je odluka o kazni
[/quote]

nevin je.... mislim na ovo o rasizmu

nije nevin ovako, jebe redom
[quote name='Caeruleus' timestamp='1343181092' post='66868']
[i]Beckham o Terryju: I ja sam svojevremeno znao tko je gazda na terenu.[/i]

[img]http://i.imgur.com/73xQv.jpg[/img]
[/quote]

[url="http://www.youtube.com/watch?v=IPiaRP3EG2Y"]http://www.youtube.com/watch?v=IPiaRP3EG2Y[/url]
Jeste li znali da je John Terry kao 18-ogodišnjak zamalo napustio Chelsea?

Terry je tada bio na posudbi u Nothingam Forestu i zapeo je za oko Steveu Bruceu, tadašnjem treneru Huddersfielda. Bruce je ispričao kako je taj dan bio užasan, bilo je hladno i padala je kiša, a na treningu je jedino Terry trčao u šorcu i dresu kratkih rukava, dok su svi ostali bili u trenirkama. Taj detalj, pored fantastične Terryeve igre, je zapeo Bruceu za oko jer se uvjerio u Terryevu srčanost te je odmah ponudio za njega 750 000 funti - ponudu koju je Chelsea instantno prihvatio. Međutim, zapelo je na Terryu koji je želio ostati u Chelseaju i odbio odlazak u Huddersfield.

Captain, Leader, Legend!
[url="http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2863078,00.html"]http://www.chelseafc...2863078,00.html[/url]

Nikako da ostave čovjeka na miru. Sad čekaj šta će od ovog ispasti, kolika će kazna biti.
Danas počinju igre u Londonu
Tenis će se igrati tu na Vimbldonu

[b]Ako idete u London ne vodite žene
Džon Teri je tamo, vreba vas sve vreme[/b]

A tokom prenosa moj glas vam ne gine
Jer treba neko i o strinama da brine

Biće govora i o nekom teči
Jer su meni rođaci od rezultata preči

Pratite me zato do kraja Igara
Bolje ja, nego skupština da vas smara.
Ovaj FA neće stati dok ga ne osude i ne udare mu suspenziju 10 utakmica te što je još gore - proglase rasistom. Ne znam tko gura cijelu ovu stvar i kome je u cilju da se navedene stavke ostvare, ali tko god da je - crkao dabogda.
[quote name='Brane' timestamp='1343433710' post='67580']
Ovaj jebeni FA neće stati dok ga ne osude i ne udare mu suspenziju 10 utakmica te što je još gore - proglase rasistom. Ne znam tko gura cijelu ovu stvar i kome je u cilju da se navedene stavke ostvare, ali tko god da je - crkao dabogda.
[/quote]
Novinari.
Ustvari svi, jer je ogroman dio britanske javnosti žestoko protiv Chelseaja. A John Terry je simbol ovog kluba.
[quote name='Wisey' timestamp='1343433971' post='67584']
Novinari.
Ustvari svi, jer je ogroman dio britanske javnosti žestoko protiv Chelseaja. A John Terry je simbol ovog kluba.
[/quote]
Zbog cega je to tako ? :-/
Prošle sezone je Terry u Premiershipu zabio 6 golova, više nego ikad prije. Sljedeći gol će mu biti jubilarni 50. u karijeri, u Chelseajevu dresu naravno ;)
  • 2 sedmice kasnije...
Neće biti u konkurenciji za momčad u prijateljskoj utakmici koju Engleska igra s Italijom; Hodgson želi isprobati mlade nade Engleske, tako da će većina momčadi biti izmijenjena.
[quote name='Brane' timestamp='1344557050' post='69837']
Neće biti u konkurenciji za momčad u prijateljskoj utakmici koju Engleska igra s Italijom; Hodgson želi isprobati mlade nade Engleske, tako da će većina momčadi biti izmijenjena.
[/quote]
neka,neka sta ce se bespotrebno umarat
[b] UEFA redukovala Terijevu suspenziju[/b]

[color=#66680F][font=verdana][size=3][b]Reprezentativac Engleske i fudbaler Čelsija ipak će biti na raspolaganju Robertu Di Mateu na startu nove sezone u LŠ pošto je UEFA odlučila da mu umanji suspenziju koju je zaradio zbog udaranja igrača Barselone u polufinalu prošlogodišnjeg izdanja LŠ.[/b][/size][/font][/color][color=#000000][font=verdana][size=3]Žalba koju je kapiten Čelsija uložio na izrečenu suspenziju sa tri meča u evro kupovima urodila je plodom. Teriju je zbog udaranja protivničkog igrača u polufinalu LŠ izrečena suspenzija sa tri meča a prvi je već odradio neigranjem u finalu LŠ protiv Bajerna.[/size][/font][/color]

[b]Disciplinska komisija odlučila je da će Teri morati da pauzira još jedan meč (dva ukupno) što znači da će štoper biti na terenu u prvom kolu grupne faze takmičnja u LŠ.[/b]

[color=#000000][font=verdana][size=3]Teri neće moći da pomogne svojim saigračima na meču sa Atletiko Madridom u okviru Superkupa Evrope.[/size][/font][/color][color=#000000][font=verdana][size=3]Taj susret igra se 31. avgusta u Monaku.[/size][/font][/color]

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.