Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

John Terry (1998-2017, 492 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 109,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hahahahah kakva jebena kraljina je ovaj Wise bio Ima i ona prica za Zolom dok je ucio engleski, Zola uzme knjigu da cita a Wisey mu krisom otrgne stranice 😅😅  

• Moji argumenti za Guardiolu su sljedeći: - zašto neko drugi ne dobije milijarde da troši? - zašto svi žele da igraju kao on? - zašto su na cijeni treneri koji ga kopiraju iako nemaju ni

Objavljene slike

Mene nije puno razočarao danas. Prije 2 dana smo osvojili FA CUP, bilo je to veliko slavlje, velika euforija a on je još kapiten.
Mora da se John dobro napio i da se još nije otrijeznio kao i vecina igraca.
Ja ponavljam: Ovaj poraz nije poraz, zajebancija, igraci su bili fokusirani 2 posto.
Sa sinoćnjom utakmicom ( citaj: sramotnom izvedbom koja ni dragom Bogu nije jasna, a kamo li njemu samom ) je vjerojatno napravio jos par koraka unazad sto se tice pozivanja u reprezentaciju Engleske od strane Roya Hodgsona.. Ona saga o rasizmu je baza svega, a onakva igra je vjerojatno to jos poduprla tako da je Royu olaksao odluku..
Iako da sam na njegovom mjestu, ne bi ni Ferdinanda mrtvog poveo na EP, neovisno o tome kako ce stvar s Terryem zavrsit
Terry je sa Banetom tog istog Suareza stavio u dzep u finalu, u borbi za trofej, prije par dana. Sinoc je odigrao najgore poluvijeme u karijeri, ali bolje da mu se desilo u nebitnoj utakmici nego u bitnoj, onoj za trofej.

[b]Captain, Leader, Legend![/b]
Ne smijem si dozvolit da kad si budem uzimao dres za sljedecu sezone da ne bude s njegovim imenom na ledjima... :)))

predobar igrac i kapetan... bojim se onog dana kad nam on otidje...
[quote name='how yes no' timestamp='1336995798' post='48482']
Kako je ovaj tip psihički jak, pa to je nevjerovatno.
[/quote]

Mnogi bi pokleknuli nakon onih gluposti s Bridgeovom zenom pa zatim sranja s rasizmom i jos nakon one katastrofalne utakmice s Liverpoolom.. Al zato Terry i je to sto jest, kapetan Chelseaja i reprezentacije svoje zemlje, istinski vođa i legenda! Eno i Mikel neki dan govori kako je Chelsea s RDM-om krenuo nabolje, al i to da je John Terry pokretač cijele stvari i strahovitog preokreta u formi. To dosta govori o njegovoj velicini.
[quote name='stifmeister' timestamp='1337002684' post='48541']Terry nije kapetan reprezentacije i uopce je upitno hoce li ic na Euro zbog odnosa sa Ferdinandom[/quote]

Zajebi ti to. Zna se ko je pravi kapetan reprezentacije. Onaj tko dobije kapetansku dobit ce je samo zato sto Terry mora odstupit s kapetanskog mjesta zbog stvari koje je radio izvan terena. Pravi vođa ekipe je upravo on i nitko drugi. To su ti potvrdili igrači same reprezentacije, a možeš i sam vidjeti koliko se žrtvuje on za svoju zemlju, a koliko ti drugi igrači i "kapetani". There's only one captain in England.
[url="http://www.youtube.com/watch?v=Ev1S8quL9rE"]http://www.youtube.com/watch?v=Ev1S8quL9rE[/url] watch this, everything's clear :)
Očekivano, Terry ide na EURO. Roya, bi tačno mogli proglasit ludim da ga nije odlučio povesti.

Jeste da Terry nije baš kao prije, te da ima tih kojekakvih problema, ali i takav je sigurno puno bolji od Ferdinanda. I kao igrač i kao vođa.
[quote name='Elao' timestamp='1337171994' post='49126']
Davno je Ferdinand isfurao svoje, Terry je ipak trenutno jaci na toj poziciji.
[/quote]
Uvijek je bio jaci od Ferdinanda .
Nakon Moskve i onog prokletog promašaja u odlučujućem trenutku, ovo je našem kapetanu došlo kao kec na desetku, vjerujem da mu je pao veeliki kamen sa srca! Nije igrao večeras, al je zaslužio dignut klempu zajedno s Frankiem :)
Pao mu je veliki kamen sa srca zbog promasenog penala u Moskvi.Mozda i bolje sto nije igrao,pa da svi strepimo zbog moguceg njegovog izvodjenja sa 11 metara.Uzeo je ono sto mu pripada,ima dostojne zamene u ekipi,pa sad moze da sanira svoje zdravstveno stanje,pa nek propusti i polusezonu ako treba sano nek prekine vise da igra sa bolovima i pod inekcijama.
Ja nisam sad video, da li su Lampard i Terry zajedno podigli pehar? Nije se ništa videlo od Bosingwe.
Captain, Leader, Legend!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.