Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

John Terry (1998-2017, 492 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 109,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hahahahah kakva jebena kraljina je ovaj Wise bio Ima i ona prica za Zolom dok je ucio engleski, Zola uzme knjigu da cita a Wisey mu krisom otrgne stranice 😅😅  

• Moji argumenti za Guardiolu su sljedeći: - zašto neko drugi ne dobije milijarde da troši? - zašto svi žele da igraju kao on? - zašto su na cijeni treneri koji ga kopiraju iako nemaju ni

Objavljene slike

Prosledjujem tekst.....

[b]
Kako je i od početka tvrdio, Džon Teri je i [url="http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/vreme-odluke-dzon-teri-ide-na-sud-86276.html"] danas na sudu[/url] ponovio da se ne oseća krivim za stvari za koje se tereti.[/b]
Naime, tužilaštvo je najpre iznelo optužnicu u kojoj se tvrdi da je [i]„gospodin Teri upotrebio termin 'crni' kao uvredljivu insinuaciju upućenu ka gospodinu Ferdinandu, a koja se odnosi na rasnu pripadnost fudbalera QPR-a“.[/i]
Sa druge strane, Džon Teri ističe da je u verbalnom sukobu sa Ferdinandom bilo upućeno mnoštvo uvredljivih reči sa obe strane, takođe poručuje da termin 'crni' nije upotrebio u rasističkom kontekstu.
U pokušaju da odbrani svoju reputaciju i čast, Teri ne odstupa od svog primarnog iskaza.
[i]„Ja sam samo ponovio reč koju je on mislio da je čuo i koju mi je u tom trenutku rekao. Dok smo se raspravljali na terenu, Anton je uputio niz komentara seksualne konotacije, ali ja ga ni u jednom trenutku nisam nazvao crnim, niti crncem.[/i]“, ističe Teri.
Dok se čeka rasplet suđenja koje bi moglo da potraje i do pet dana, i Anton Ferdinand iznosi svoju stranu priče.[i]
„Izuzetno boli kada vas neko vređa na rasnoj osnovi.“[/i][i]
„Kao profesionalci se trudimo da istrpimo sve komentare, ali kada neko u raspravu umeša boju kože, onda to itekako zaboli. Čitave rasprava je započela oko jednog starta kada je on mene nazvao pi*** i ja sam istu reč njemu uputio.“[/i]
[i]„Tada je rukom gestikulirao kao da mi dah smrdi, a ja sam ga upitao 'kako možeš da me zoveš pi**** kada si ti je*** saigračevu suprugu. Ti si pi***'.“[/i], otkriva Ferdinand.
Inače, ukoliko se ispostavi da je kriv, Teri bi mogao da dobije maksimalnu kaznu u iznosu od 25.000 funti, više od te sume kapiten Čelsija strahuje za svoj obraz.

[img]http://www.sportske.net/text_images/201207/teri89976020120709152708.jpg[/img]
[quote name='chibabachi' timestamp='1341862806' post='63554']
Izjava Rija Ferdinanda preko tvitera ; "Film of the day: Liar Liar....starring Jim Carey. what a film!!!"
[/quote]
Smece ...
[size=3][i]- Tijekom moje karijere svašta su mi prišivali na i izvan travnjaka, no okarakterizirati me rasistom – to nisam zaslužio i to ne mogu podnijeti. Nisam htio da Anton misli da ga vrijeđam na rasnoj osnovi. To nije moj karakter. To nisam ja![/i][/size]

[size=3][i]- Velik dio vremena prošle godine navijači i igrači suparničke momčadi vrijeđali su me zbog navodne veze s Vanessom Perroncel, bivšom suprugom mog bivšeg suigrača Waynea Bridgea. Nisam protestirao nego sam trpio: kao nogometaš morate se naučiti primiti pokoji udarac u bradu.[/i][/size]

[size=3][i]- Učinilo mi se da mi je tijekom našega verbalnog prepucavanja Anton dobacio "je.... crna pi... (fucking black cunt)". Nakon toga sam uzviknuo prema njemu više puta istu sintagmu u čuđenju zašto mi je to dobacio. Rekao sam mu: "Odj..., odj...! Crna pi..., ha? Je.... idiote"! To je bilo sve što sam mu u afektu rekao. Da, najgore što sam mu rekao bilo je "jeb... idiote! (fucking knobhead!)".[/i][/size]

[size=3][i]- Došao sam do Ferdinanda skupa sa suigračem Ashleyjem Coleom, koji je, usput, također tamoput, i pitao ga da li smatra da sam ga rasistički vrijeđao. Rekao mi je da ne, stisnuli smo si ruke i otišli svatko svojim putem.[/i][/size]

[size=3][i]- Nikad nisam bio rasist. U Chelseaju sam tijekom proteklih desetak godina igrao s pregršt tamnoputih igrača, a zajedno s Didierom Drogbom vodim udrugu koja pomaže djeci u Africi. Mnogi su dolazili u klub za vrijeme dok sam bio kapetan. Pitajte ih jesu li ikad dobili dojam da sam rasist![/i][/size]
ovaj video je sa danasnjeg sudenja mozete poslusati izjavu novinara
[url="http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zW2nSE9p2vs"]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zW2nSE9p2vs[/url]
Zeznuta je sad situacija u kojoj se naš kapetan i njegova obrana nalaze.

Znamo kako je Terry izjavio sudu kako je na utakmici protiv QPR-a u trenucima koje smo i sami vidjeli na Youtubeu kada John izgovara [i]You fucking black cunt [/i]samo s čuđenjem ponovio ono što je navodno Anton razumio da mu je Terry prethodno rekao. Dakle, po Terryevu svjedočenju, Anton je mislio da mu je Terry uputio rasističke povike i to mu jasno rekao na terenu, na što mu se Terry nasmijao ponovivši te riječi tvrdeći da to nije rekao i da je Ferdinand nešto pogrešno razumio. Bitna stvar je da se, po toj priči, sve to događalo za vrijeme utakmice.

Ono što nikako ne ide u prilog našem kapetanu je izjava Antona Ferdinanda koji je sudu objasnio kako on sam za vrijeme utakmice nije čuo nikakve rasističke ispade od strane Terrya te da je za njih saznao tek nakon utakmice kad mu ih je na Youtubeu pokazala djevojka. Prema tome, ako Anton nije ništa čuo na terenu, Terry [u][b]nije mogao[/b] [b]PONOVITI[/b][/u] [i]You fucking black cunt [/i]nego upravo suprotno, Terry je te riječi izrekao svjesno i samovoljno smislivši ih svojom vlastitom glavom u tom trenutku s ciljem rasističkog vrijeđanja Ferdinanda.

Sada, pitanje je kome će sud vjerovati.

Ja ne moram ni govoriti da vjerujem našem kapetanu, ali nisam baš uvjeren da će i sudac biti istog mišljenja.

Premalo je dokaza, svjedoci su samo ova dvojica igrača i snimka u kojoj se vidi samo jedna strana, odnosno na njoj se prikazuje samo Terry dok govori navedene riječi, a snimka od prije par trenutaka ( kada bi, po Terryevom iskazu, Anton trebao govoriti te iste riječi misleći da ih je John prethodno njemu uputio ) ili ne postoji ili nije izašla u javnost. Na snimci cijele utakmice je također prikazana samo scena s Terryem, nigdje nema Antona.

E sada, ako sud uspije nabaviti snimku ( od službenog broadcastera ili koga već; utakmice se snimaju velikim brojem kamera i mora postojati i ona koja je u tome trenutku snimala Antona ) gdje Ferdinand izjavljuje te psovke ( iz već navedenog razloga ), onda sam siguran da će Terry biti oslobođen svih optužbi jer bi se time dokazala istinitost njegovog, a suprotno tome, neistinitost Ferdinandovog iskaza.

Ukoliko tu snimku ne dobiju, nažalost smatram da će nam kapetan biti osuđen. Sjetimo se samo slučaja Suareza i Evre = također nikakvih svjedoka, također slična situacija s kamerama i sl. ( Riječ jednog igrača protiv riječi drugog, sud presudio u korist "slabijeg" )

U prilog Terryu ide činjenica da je kroz cijelu svoju karijeru igrao s tamnoputim igračima i siguran sam da niti jedan od njih nije imao nikakvih problema s njim što se rasizma tiče; neki od njegovih najbližih suigrača i prijatelja su također crnci; osnovao je udruženje ( zajedno s Drogbom ) za pomoć djeci u Africi itd.

Cijeli proces bi trebao završiti do petka, a ja se nadam svim srcem da sud presudi u Terryevu korist.
Ja sam rekao jos podavnno ako je stvarno to rekao bubnut mu kaznu i to je to, a takodjer u slucaju osude valja sigurno 10tak utakmica igrati bez njega.
Dobit će kaznu jedno 4-5 utakmica u Premiershipu i kaznu od 1000-2000 funti i to je to. Neće ga proglasiti rasistom, jer za takvo što nemaju uporište. Ali će biti proglašen krivim u duhu morala, tj. moralno raskrvnuće. I to je to. A taman fino ako on ne bude igrao prvih 4-5 utakmica, da se malo DL4 i Cahill još praksaju.
Mal sutra 4-5, ako je FA kaznio Suareza sa 9 utakmica na osnovu Evrine price sad ako se dokaze da je Terry kriv ne gine mu najmanje 10 utakmica i jos velike pare.
Cini mi se da će, ako ga proglase krivim, minimalna kaznat bit 25 000 funti. Iako nisu njemu pare sad bitne, nego ( ionako narušeni ) ugled i moralnost.
ma Terry nije ništa posebno kriv...

svi mi znamo da on NIJE rasista, znači i da je rekao "you fucking black cunt", to NIJE bila psovka iz mržnje prema crnoj rasi i samim time to NEMA veze s rasizmom
time se dolazi do zaključka da je to bila samo obična uvreda, ali običnih uvreda kao motherfucker,jebanja sestre i familije... ima kolko hoćeš na svakoj tekmi pa se NE kažnjavaju

današnje društvo je potpuno ludo...ako crncu kažeš da je crn, odma će te proglasiti rasistom i kazniti...

baš me zanima šta bi sudstvo odlučilo da crnac bijelcu kaže "you fucking white cunt"...
[quote name='chelseathebest' timestamp='1342012734' post='63843']
ma Terry nije ništa posebno kriv...

svi mi znamo da on NIJE rasista, znači i da je rekao "you fucking black cunt", to NIJE bila psovka iz mržnje prema crnoj rasi i samim time to NEMA veze s rasizmom
time se dolazi do zaključka da je to bila samo obična uvreda, ali običnih uvreda kao motherfucker,jebanja sestre i familije... ima kolko hoćeš na svakoj tekmi pa se NE kažnjavaju

današnje društvo je potpuno ludo...ako crncu kažeš da je crn, odma će te proglasiti rasistom i kazniti...

[b]baš me zanima šta bi sudstvo odlučilo da crnac bijelcu kaže "you fucking white cunt"...[/b]
[/quote]

kad bi za ovakvu optuznicu digao tuzbu onda bi ti se svi smijali i radili budalu od tebe... :/

i btw... ne kuzim te crnce... oni se uvrijede ak im neko veli da su crnci... hallooo...

koda da neko meni dodje i veli mi Hrvat... kaj ja bi se trebao odma naljutit i uvrijedit... ne, nego cu bit ponosan s time sto jesam... i tako bi crnci trebali prihvatit ono sto jesu i ponosit se s time i pokazat to svijetu kao vrlinu, a ne onako kako oni to prikazuju... kao uvredu... :/
Moji dragi forumasi da su vas bijelci mucili i postupali s vama kao sa zivotinjama mislite da vi vam bilo svejedno kad vas neko tako nazove ?

Tek je 1994. ukinut Apartheid , tako da ce se crnci toga sjecati jos dugo , dugo .
ti crnci medjusobno jedni drugima nazivaju nigga nigger i sl. a cim im nko drugivspomene odmah se dizu

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Mr Mourinho, who manages Spanish champions Real Madrid, said Terry had an excellent relationship with all the players regardless of ethnicity when he was Chelsea boss between June 2004 and September 2009. Terry also championed the FA’s anti-racism campaigns.
Mr Mourinho said: [b][i]“I never once witnessed any demonstration of racism or racial abuse or behaviour. I am certain that John Terry is not a racist.”[/i][/b]

Several players – including Frank Lampard, Fernando Torres and Petr Cech – had signed copies of a prepared statement that said: [b][i]“I have never heard John Terry use any form of racist language and have never heard any suggestion that he may have done so.”[/i][/b]

Chelsea chairman Bruce Buck also praised the defendant’s character. He said:[b][i] “I would say he has an almost uncanny mental strength that when there are some bumps in his personal life he is able to go on the football field and do his job as though nothing is going on.”[/i][/b]
Kapetan Chelsea i engleski reprezentativac proglašen je danas nevinim u sudskom postupku po optužbi za vrijeđanje na rasnoj osnovi tamnoputog nogometaša Queens Park Rangersa, Antona Ferdinanda.
Terry se branio tvrdnjom kako je samo sarkastično ponovio ono što je izgovorio Ferdinand, pogrešno čuvši ono što je on u prvom trenutku rekao, te je od početka negirao svoju krivnju.

Da je proglašen krivim, čekala bi ga ne samo sudska kazna, nego i kazna od strane engleskog nogometnog saveza, koji je zbog incidenta koji se dogodio u slično vrijeme kaznio Luisa Suareza s osam utakmica suspenzije.

uh dobro na kraju sve ispade.
[color=#5E5C5C][font=Arial, Helvetica, sans-serif][size=3]"Professional Footballers’ Association chairman Clarke Carlisle believes that [/size][/font][/color][url="http://www.myfootballresults.co.uk/english-premier-league/teams/chelsea-fc"]Chelsea[/url][color=#5E5C5C][font=Arial, Helvetica, sans-serif][size=3] defender John Terry should be sacked if proven guilty of racially abusing Anton Ferdinand –[/size][/font][/color][i]Daily Express[/i][color=#5E5C5C][font=Arial, Helvetica, sans-serif][size=3]. "[/size][/font][/color]
[color=#5E5C5C][font=Arial, Helvetica, sans-serif][size=3]Zavera B)[/size][/font][/color]
[url="http://www1.skysports.com/football/news/11661/7897408/Riddle-explains-Terry-verdict?"]http://www1.skysports.com/football/news/11661/7897408/Riddle-explains-Terry-verdict?[/url]

Evo izjave suca o slučaju Terry i o tome zašto je dao presudu da John Terry nije kriv.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.