Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

John Terry (1998-2017, 492 nastupa)

Istaknuti odgovori

[b] Hodžson: Nadam se da će Teri biti oslobođen optužbi kako bi igrao za Englesku[/b]

U julu je britanski sud oslobodio Terija optužbi, ali je Engleski savez odlučio da sprovede sopstvenu istragu povodom incidenta koji se dogodio na utakmici Premijer lige u oktobru 2011. godine.

I mi se nadamo!!
  • Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 109,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hahahahah kakva jebena kraljina je ovaj Wise bio Ima i ona prica za Zolom dok je ucio engleski, Zola uzme knjigu da cita a Wisey mu krisom otrgne stranice 😅😅  

• Moji argumenti za Guardiolu su sljedeći: - zašto neko drugi ne dobije milijarde da troši? - zašto svi žele da igraju kao on? - zašto su na cijeni treneri koji ga kopiraju iako nemaju ni

Objavljene slike

[quote name='Caeruleus' timestamp='1345753034' post='73333']
[media]http://www.youtube.com/watch?v=Nm3ILfP07jM[/media]
[/quote]

Haha, "No i cant, Lampard will kill me" :D
Roberto Di Matteo na pressici rekao kako je John zadobio lakšu ozljedu vrata, te da neće biti spreman sutra protiv Newcastlea :/
[quote name='m_essien' timestamp='1345812146' post='73495']
Roberto Di Matteo na pressici rekao kako je John zadobio lakšu ozljedu vrata, te da neće biti spreman sutra protiv Newcastlea :/
[/quote]
hmm, zanimljivo šta će RDM odlučiti, da stavi Baneta ili Cahilla na stopera, a Azpi-a na bek..
[quote name='razbijach' timestamp='1345813710' post='73502']
hmm, zanimljivo šta će RDM odlučiti, da stavi Baneta ili Cahilla na stopera, a Azpi-a na bek..
[/quote] Mišljena sam da će Luiz i Cahill ići u sredinu, a Bane desno, Azpi čeka priliku sa klupe.
naša legenda... <3

njegov odlazak ce mi najteže pasti... svaka cast Drogbi, Lampardu, Coleu, Cechu itd.

ali ipak... samo je jedan
[b]Captain [/b]
[b]Leader [/b]
[b]Legend [/b]
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m99opkPi3J1qd8b65o4_r1_250.png[/img]
[quote name='m_essien' timestamp='1346054550' post='74331']
Jel zna tko da li je spreman u petak?
[/quote]

Jos uvijek mu traje suspenzija koju je dobio radi crvenog u polufinalu LP protiv Barce... tako da nece igrat...
[url="http://www.youtube.com/watch?v=uOzGlIngwQE"]http://www.youtube.com/watch?v=uOzGlIngwQE[/url]
Iako je gotovo cijela momčad, a ne samo obrana, igrala katastrofalno i totalno nezainteresirano te bez strasti i želje za pobjedom u Supercupu protiv Atletica, ja sam mišljenja da bi stvari išli uvelike drukčijim tokom da je naš kapetan bio prisutan na terenu.

Bar bi ustrojio obranu kako treba, podignuo glas i vikao na suigrače, čuo se na terenu i vodio svoju momčad. To nam je nedostajalo. Lamaprd je kapetan, ali nije pravi vođa na terenu. Osim Terrya, nažalost ne vidim drugo lice u klubu koje je sposobno preuzeti tu dužnost, biti vođa i na terenu i izvan njega.
Da, Terry je galamdžija pravi a ovi ostali su pomalo stidljivi. Očekivao sam nešto od Ivanovića ali on ne da nije 'dizao' ostale nego je i sam odigrao bez imalo želje. Tako se ne postaje kapiten. Cahill je nešto pokušao i Cole, ali džaba.
Pokupio je ozljedu gležnja protiv Moldavaca ( navodno nije teža ozljeda, ali je ipak pod upitnikom sljedeći nastup u dresu Gordog Albiona ). Pošto su obavili sve 3 izmjene, izbornik ga je htio izvaditi iz igre i ostati s 10 igrača na terenu, ali Terry je odbio i ostao ozljeđen na terenu.

Eto potvrde onog što sam pričao prije: Znamo mi svi ko je pravi kapetan Engleske. Može kapetansku oko ruke nositi i Gerrard, može i Ferdinand, ali svi oni znaju da je jedan i jedini gazda na terenu.

[color=#404040][font=Verdana, sans-serif][size=3]Hodgsonova izjava nakon utakmice: “[/size][/font][/color][i]I'd like to have taken him off, and we did suggest we'd play with 10," said Hodgson. He's a warrior though, so he poo-pooed the suggestion he should come off with 20 minutes to go. It's obviously not a very serious injury, but every knock is important with only three days between games.[/i][color=#404040][font=Verdana, sans-serif][size=3]” [/size][/font][/color]
Usprkos svim skandalima i glupostima koje su vezane uz njega i sav taj medijski pritisak i dalje gospodin.
Samo me zanima kako svaki problem u Engleskoj je je posredno ili nesposredno vezan za igrače United-a, a kad u njihovom timu ima problema o tom se ne diže prašina, tipa Ferdinand, Giggs, prije Cantona...
[color=#333333][font=Arial, sans-serif][background=rgb(245, 245, 245)]The FA's statement on John Terry's injury with England:[/background][/font][/color]

http://t.co/1V3OVXJ4

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.