24. oktobar 2012.13 god. comment_84926 Nije imo baš nekih lopti, jest se trudio. Odigro je fino s Hazardom kad je Eden izašo 1 na 1 i onaj mu skino.. To je to od njega. [u][b]Očekujem da počne protiv Uniteda kao CF.[/b][/u] Prijavi
25. oktobar 2012.13 god. comment_85147 [img]http://dc540.4shared.com/img/E-osaHJO/s3/0.9749964016324012/SIKAS.gif[/img] Iz ovog kasnije gol pao, kad je Bane uzeo loptu, probio i dodao Oscaru. Prijavi
29. oktobar 2012.13 god. comment_85783 Jest mi ga bilo žao, njegova faca kad je Torres isključen. A on stoji na liniji i čeka da uđe.. Prijavi
29. oktobar 2012.13 god. comment_85803 Tačno, frajer se sjebo, kad je vidio šta se dešava. I umjesto pola sata igrao je 10 minuta, al hajde de.. Nek demolira u Srijedu pašćad, a onda i Swansea, jer vjerujem da će startati i u Subotu... Prijavi
29. oktobar 2012.13 god. comment_85858 Sad ima priliku pokazat da zaslužuje više prilika. Uvjeren sam da će u tome i uspjeti. Prijavi
30. oktobar 2012.13 god. comment_85956 Napokon ce startati od prve,nek da sve od sebe i zabije 2 gola ManU... Prijavi
30. oktobar 2012.13 god. comment_85959 [img]http://thechelseablog.org/wp-content/uploads/2012/06/sturridge.jpg[/img] Prijavi
31. oktobar 2012.13 god. comment_86198 Šteta što je onoliko sebičan, i večeras je nekoliko odličnih akcija upropastio. Kada bi se uozbiljio bio bi puno bolji igrač. Prijavi
31. oktobar 2012.13 god. comment_86202 Nije samo što je sebičan, dva zicera je fulao. Na početku kad se spetljao i kasnije kad nije pucao iz prve. Svejedno, ima bolji stav od Torresa i ne boji se. Prijavi
31. oktobar 2012.13 god. comment_86211 DANI CARINO! Teraj Toresa iz prve! TI SI PRVI CF STARIDŽE, STARIDŽE! Prijavi
31. oktobar 2012.13 god. comment_86213 Verovao sam da ce dati gol i pored kriminalne igre u regularnom toku utakmice.U produzecima se znatno popravio. Prijavi
31. oktobar 2012.13 god. comment_86221 Tek u produžecima pokazao pravo lice! Ali u regularnom dijelu bio je kriminalan. pogotovo one dvije šanse u 3 i 7 minuti. Pa da je bio Torres na njegovom mjestu sada bi ga svi sljedeca 3 dana omalovažavali! I razlika izmedju Torresa i Sturridge-a je ta što ce Sturridge sa potezom ili dva bacit u sjenu svoju losu predstavu, dok ce Torres s potezom ili dva zasjenit cijelu svoju dobru predstavu ... Ali kako bilo da bilo danas je pokazao da je u ovom trenutku puno konkretniji od Torresa i treba ga RDM pocet gurat sve više i više u prvu momcad jer ovaj mladic na poziciji CF-a moze dat jako puno. Prijavi
31. oktobar 2012.13 god. comment_86225 Nije mi bio jasan Robbie zasto nije dao sansu Sturridge umjesto Torresa, a veceras sam zakljucio i zasto nije, iako je ovo samo jedna utakmica i nije pravo mjerilo, misljenja sam da je sasvim svejedno koga stavi jer kada se sve sabere i oduzme dodje da mi nemamo napadaca. Kada bi kako mogla njih dvoica da se spoje u jednog igraca onda bi to bio pravi napadac. Prijavi
31. oktobar 2012.13 god. comment_86240 Nije to još to, može itekako bolje. Zna i on sam: [url="http://www1.skysports.com/football/news/11668/8216238/Chelsea-forward-Daniel-Sturridge-savours-Capital-One-Cup-win-over-Manchester-United"]http://www1.skysport...nchester-United[/url] Međutim, bilo je tu i obećavajućih stvari. Gol, proigravanje za Mosesa u produžetku, par akcija s Matom. Nekoliko grešaka, ne zaboravimo da je dugo vremena bio odsutan a meča nije startao ne pamtim vala. Ima brzinu, ima taj pozitivan bezobrazluk u sebi i ima potencijal da postane pravi igrač. Sve je do njega. Prijavi
1. novembar 2012.13 god. comment_86258 I što je najvažnije, stalno šuta. Zbog toga ga od večerass, nebih na klupi nikada ostavio, osim kad bih morao. To što nije realizovao još neku od mnogih prilika, nije problem, jer momak nije dugo igrao. A znamo kakv je strijelac Studge. Ja sam prezadovoljan. Prijavi
1. novembar 2012.13 god. comment_86276 jebiga...u tome je i fora... mi zapravo ne znamo kako bi se Stu snašao ali znamo da je Torres drvo, a pošto nam je Stu jedini preostali napadač, trebamo ga isprobati da znamo na čemu smo za sljedeći prijelazni rok ja osobno mislim da je on bolji od Torresa Prijavi
1. novembar 2012.13 god. comment_86281 Sjajno iskoristio priliku, dao gol. Fino pretrčao Lindergaarda i unio u gol. Kladim se da Torres ne bi smio ni ići na golmana, vratio bi loptu pa lažnjak pa čeko još 4 Unitedova igrača i onda bi pokušao njih proći i izaći na krilo i ubaciti za 170cm visokog Juana Matu. Prijavi
1. novembar 2012.13 god. comment_86284 Pokazao je bezobrazluk, pokazao je da je dosta konkretniji od Torresa i da se ne boji šutati na gol. Upravo zbog toga bih mu dao priliku i protiv Swanseaja za vikend ispred Torresa. Bio je i sebičan u nekim situacijama, istina ( Trebao bi zaboraviti pucanje iz mrtvog kuta dok ima igrača na povratnoj. Vjerujem da će biti bolje. ). Šteta što se u one dvije situacije malo spetljao jer su stvarno bile obećavajuće. Kada sve zbrojimo, imao je sinoć sasvim finu partiju. Dodajmo tome da je dosta bio ozljeđen i nije zelene pozornice vidio jaako dugo vremena, onda slika postaje još bolja. Da budem iskren, ja vjerujem i dalje da bi Torres mogao postati još bolji, ali sam definitivno i za to da Robbie još više forsira Dannya. Štoviše, dao bih mu u narednom periodu i nešto više prilika nego Nandu. Prijavi
1. novembar 2012.13 god. comment_86285 Iako je danas bio dobar promasio je 2-3 odlicne sanse , rekao bi 100% , nekoliko je puta je sutao a imao je slobodne igrace na krilima . Misljenja sam da je bio Torres umjesto Danny-a da bi sigurno zabio 2 gola . Ono sto veseli kod Sturridge-a je igra 1 v 1 . U par navrata se veoma lako otarasio stopera Mancestera . U sve u svemu solidna partija ali moze zo punooooooooo bolje .[img]http://www.101greatgoals.com/wp-content/gallery/gimages/1351720316538.gif[/img] Prijavi
1. novembar 2012.13 god. comment_86361 možda je sebičan, ali on se barem nađe u situaciji za gol za razliku od ... Prijavi
1. novembar 2012.13 god. comment_86376 Gol je zabio zahvaljujuci svom instinktu. Uvijek je blizu neke situacije. Steta sto se spetljao na pocetku kada mu je Moses poslao loptu, steta zaista jer bi to bio gol. Kasnije je i on gurnuo Mosesu odlicnu loptu ali skinuo mu Lindegaard. O tehnici ne vrijedi ni pricati. Eksplozivnost i okretljivost fantasticni. Ponekad je petljao, to priznajem. To je sve odraz njegove zelje da se nametne Robbieju kao spic. Uglavnom, zadovoljavajuca partija. Nadam se da i narednu startuje kao spic. Potreban nam je raspolozeni Danny. Ajde Robbie, ispuni nam zelju! Prijavi
1. novembar 2012.13 god. comment_86382 Kao i svi nadam se da ce zauzet mjesto u prvih 11! Nego da vas pitam. Jel se meni to pricinilo ili kad je zabio gol onda je rasirio ruke i kimao navijacima uniteda (tj. provociro ih lagano) ? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.