Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Daniel Sturridge (2009-2013, 93 nastupa)

Istaknuti odgovori

Ja bi im kurac pokaz'o!
  • Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 65 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Blues_95' timestamp='1351759837' post='86285']
Iako je danas bio dobar promasio je 2-3 odlicne sanse , rekao bi 100% , nekoliko je puta je sutao a imao je slobodne igrace na krilima . Misljenja sam da je bio Torres umjesto Danny-a da bi sigurno zabio 2 gola :D .
Ono sto veseli kod Sturridge-a je igra 1 v 1 . U par navrata se veoma lako otarasio stopera Mancestera . U sve u svemu solidna partija ali moze zo punooooooooo bolje .

[img]http://www.101greatgoals.com/wp-content/gallery/gimages/1351720316538.gif[/img]
[/quote]

štemer ;)
Nakon nastupa u dvije utakmice i postizanja isto toliko golova, nemoguće je da sutra ne dobije svoje mjesto u sastavu, možda ne cijelu tekmu, ali definitivno jedno poluvrijeme je zaslužio.
[quote name='Brane' timestamp='1351899851' post='86710']
Nakon nastupa u dvije utakmice i postizanja isto toliko golova, nemoguće je da sutra ne dobije svoje mjesto u sastavu, možda ne cijelu tekmu, ali definitivno [b]jedno poluvrijeme je zaslužio.[/b]
[/quote]
Rijetko kad RDM pravi izmjene na poluvremenu . Tako negdje oko 65-70 minute bi mogao dobiti sansu ako pocne Torres .
Slažem se sa većinom da je torres loš tj. da je na 60 posto svojih mogućnosti ali budimo realni ne može sturridge bit glavna špica... Ima sto razloga za to. Od sebičnosti, arogancije, nikad ne slavi gol sa ostatkom ekipe ako ga on nije da, nerezonskih šuteva...... Ima po meni dvi odlične stvari to je brzina i dribling ali to je po meni nedovoljno za chelsea... Davno prije sam napisa da nikad neće bit vrhunski napadač vidit ćete uskoro da sam bija u pravu,....Da je nino falija ono šta je on već bi stranice i stranice o tome bile ovde.....Nije stvar u utakmicama nego u tome da on nije ta razina u to sam 100 posto siguran,,,...
Jel ikom još, ili samo meni, on liči na Eddie Murphyja ? :P

[img]http://blogs.bet.com/entertainment/spotlight/bet-blog/assets/2010/05/eddie-murphy.jpg[/img]
Sturridge bi trebao započeti utakmicu protiv Swansea umjesto Torresa. Čovjek je 100 puta opasniji po gol protivnika nego Torres. Studge stalno puca i treba tako,uletit će jedna. :D
Samo da mi je znati, šta ovaj momak mora uraditi da bi dobio jbnu priliku u prvoj postavi umjesto paralizovanog Torresa... Et samo da mi je taj odgovor..

Sramota, dns i kasd ga ubaci, ubaci ga na krilo.. Niđi veze..
[quote name='how yes no' timestamp='1351979438' post='86906']
Samo da mi je znati, šta ovaj momak mora uraditi da bi dobio jbnu priliku u prvoj postavi umjesto paralizovanog Torresa... Et samo da mi je taj odgovor..
[/quote]
Nažalost, bojim se da u ovom slučaju Robbie ima instrukcije 'odozgo'. Znamo svi šta je Torres rekao poslije Munchena, znamo za njegov razgovor i sa Romanom i obećanje koje je dobio. Pitanje je strpljenja u više slučajeva: Romanovo, Robbiejevo i Danielovo. Ko prvi prevagne ostaje da se vidi.
evo jedan komentar koji najbolje opisuje situaciju:

[color="#fff"][color="#aed1f6"][color="#fff"][color="#919090"][color="#606060"]Making Danny number 1 forward until January is win win.
He disappoints we know beyond any doubt we need a forward if he successful we could save millions.
Does he have in him to be number 1 forward long term? i have my doubts.
Is he the best option until January? you bet.[/color][/color][/color][/color][/color]

ma daj momku više tu priliku... uzmi Bamforda u ekipu i to je to
Torresa se riješit što prije, makar ga gladnim psima bacit, nebitno, samo ga se riješit
Ma Torres je najgore pojacanje sta smo mogli dovest u napadu,2 godine i nije zabio vise od 30 golova,dok RVP,Rooney i Aguero haraju Premier Ligom,znate kolko je to tesko gledat kad njihovi napadaci zabijaju,a nasi ne pa Mata nam je najbolji strijelac -.-"
[quote name='Wisey' timestamp='1351981254' post='86910']
Nažalost, bojim se da u ovom slučaju Robbie ima instrukcije 'odozgo'. Znamo svi šta je Torres rekao poslije Munchena, znamo za njegov razgovor i sa Romanom i obećanje koje je dobio. Pitanje je strpljenja u više slučajeva: Romanovo, Robbiejevo i Danielovo. Ko prvi prevagne ostaje da se vidi.
[/quote]

E jebo ti nas onda ako je tako..
[quote name='how yes no' timestamp='1352032746' post='86967']
E jebo ti nas onda ako je tako..
[/quote]

Pa nego kako je. Na mnogo stvari utice Roman. Znao sam da ce ovaj period doci, kada prestanu da daju golove Mata i druzina, i ostane na napadacima teret (citaj Torres) najebali smo. Mora Danny igrati vise, Torres je kesa.
[quote name='how yes no' timestamp='1351943411' post='86741']
Ja kažem da griješiš. Živi bili pa vidjeli.
[/quote]
he he volija bi da budeš u pravu :)
dosta sam skeptican oko ovog momka, moze on nekad zabijati i nesto pokusavati, al da ce nam postati vazna karika u ekipi, sumnjam, nadam se da grijesim
[quote name='Wisey' timestamp='1352063935' post='87076']
Naš najbolji centarfor u ovom trenutku.
[/quote]
Ima vala i veliku konkurenciju. #-o

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.