Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Daniel Sturridge (2009-2013, 93 nastupa)

Istaknuti odgovori

iz sebičnosti se bar može nešto izroditi, a uostalom ni nije on tolko sebičan kakvim ga neki pokušavaju prikazati
rekao bih da je u manje od 5 posto situacija bio sebičan, kada je trebao dodati suigraču u boljoj poziciji, ostale situacije su sasvim normalne kada on pokušava pucati, što jedan pravi napadač (po meni i bilo koji drugi igrač) treba

stavi njega "sebičnog" na teren i imat ćeš daleko bolji učinak nego što ga nudi Torres
  • Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 65 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='chelseathebest' timestamp='1352899891' post='88656']
iz sebičnosti se bar može nešto izroditi, a uostalom ni nije on tolko sebičan kakvim ga neki pokušavaju prikazati
rekao bih da je u manje od 5 posto situacija bio sebičan, kada je trebao dodati suigraču u boljoj poziciji, ostale situacije su sasvim normalne kada on pokušava pucati, što jedan pravi napadač (po meni i bilo koji drugi igrač) treba

stavi njega "sebičnog" na teren i imat ćeš daleko bolji učinak nego što ga nudi Torres
[/quote]

kakvih 5%, slažem se ja da pravom napadaču treba određena doza sebičnosti, ali što je previše, previše je.. :D
Nesposobnjaković, može da da gol samo ako nema golmana ispred sebe i ako slučajno ćušne loptu sa gol crte. Ni prošle godine ga nisam nešto cenio, a sad sam se setio zašto.
Ma da, jednu utakmicu promaši 2 šanse i odma ne valja. Ne možeš ti sa ljudima, trpite i branite Torresa dvije godine a Stua ne možete jebene dvije sedmice!
brat bratu ispromašivao se pošteno danas
ipak pokazao da je gladan golova i da zna trčat u prazan prostor tako da bi njega trebalo igrat u špici umjesto Torresa

mislim, gore ne može biti, zar ne? nećemo ništa izgubit ako bude unutra umjesto Torresa..
promasivao nemoguce i pokazao da nikada nece biti prvi napadac,prosle godine je bio najsebicniji igrac.
Ispromasivao se, tacno. Daj mu Robbie jos 2 tekme po 90 minuta na mjestu spica i da znamo na cemu smo.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1353172263' post='89144']
Ispromasivao se, tacno. Daj mu Robbie jos 2 tekme po 90 minuta na mjestu spica i da znamo na cemu smo.
[/quote]

I njemu i Torresu karte u jednom pravcu za Tunguziju !

Plavusa je vec davno svima prekipeo, a ovaj drugi, u utakmici koja ga je mogla izbaciti u prvi plan promasuje a la Torres.
Ima je priliku da zablista, sad polako na pakovanje.
[quote name='Whisper#2' timestamp='1353172533' post='89151']
I njemu i Torresu karte u jednom pravcu za Tunguziju !

Plavusa je vec davno svima prekipeo, a ovaj drugi, u utakmici koja ga je mogla izbaciti u prvi plan promasuje a la Torres.
Ima je priliku da zablista, sad polako na pakovanje.
[/quote]

Uvijek racionalan i realan bio po pitanju Sturridgea. Dobro je pa si nakon skoro 2 godine skont'o da je Torres kurac, a nakon 45 minuta Sturridge ne smije vise igrati kao spic. Aplauz.
Ove smo sezone upali u problem u vezi napadaca, ali sta sad morai cemo nekako do polusezone izgurati sa ovim sto imamo
samo se nadam da nam papci iz mancestera nece puno udamci da ih mozesmo stici u drugom dijelu sezone
evo o Dannyju

[i][color="#fff"][color="#aed1f6"][color="#fff"][color="#919090"][color="#606060"]I know Danny's messed up with his finishing, and I do fault him for missing good opportunities, but notice how with the same players behind him he's actually getting opportunities to score goals. He's taken more shot and has had more opportunities to score than Torres has in over a month or two. At least with him up front, the players behind the striker have someone to look for, just needs to work on his finishing.

I've always criticized his shooting. He has enough power in his feet but the accuracy and technique he really needs to improve. But it's mostly the type of shots he tends to use. He's always going for power shots, even when it's obvious he should place it. Which is a pure case of decision making and has nothing to do with ability.[/color][/color][/color][/color][/color][/i]

kako god okreneš, bolje je rješenje od Torresa
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1353172661' post='89154']
Uvijek racionalan i realan bio po pitanju Sturridgea. Dobro je pa si nakon skoro 2 godine skont'o da je Torres kurac, a nakon 45 minuta Sturridge ne smije vise igrati kao spic. Aplauz.
[/quote]

Ja sam ti jos na starom Forrumu bio jedan od prvih protivnika Torresa. Al toga se ti ne secas, naravno.
A sto se Naduvenka tice, tu raspravu nas dvojica vodimo od januara prosle sezone, tako da batali ti pricu o losih 45 minuta.
[quote name='Whisper#2' timestamp='1353174080' post='89173']
Ja sam ti jos na starom Forrumu bio jedan od prvih protivnika Torresa. Al toga se ti ne secas, naravno.
A sto se Naduvenka tice, tu raspravu nas dvojica vodimo od januara prosle sezone, tako da batali ti pricu o losih 45 minuta.
[/quote]

Mozda mene nije bilo na starom forumu...

Igrao covjek krilo svo vrijeme. Igrao sad 45 minuta ko spic, promasio par sansi i domah ga treba protjerati gomljivom motkom iz kluba. Najrealniji si kada je Sturridge u pitanju. Ma jos godinu dana bi ga gledao kao spica makar iz lige ispali. Kad sam mogao gledati onu picku koja nece osutati, mogu i njega.
Nisam gledao tekmu ali vidim da neki pisu kako je Danny zabrljao...
Realno, nisam ocekivao da ce dobiti vise od 10 minuta.
Veceras je kako kaze dvanaesti odigrao 45 minuta i zabrljao....
Eh sad da li je vrijedno blatiti covjeka koji tek sredinom novembra dobije pravu sansu da se dokaze...

Staridz je izgubio kontinuitet, dobija minute na kapaljku i momak ne zasluzuje da se blati...
Ja oceujem da Torresa otjera na klupu a da Staridz pokaze sta zna...
To je najmanje sto zasluzuje,..DA POKAZE STA ZNA...
Pa tek onda mozemo donositi neki sud. O Torresu smo sve vec culi i vidjeli koliko je kadar i sposoban. A od Dannya nismo!
On se za razliku od Torresa puno češće nađe u situacijama za gol. Ali kojeg vraga vridi što se nađe u šansi za gol kad ne zna zabit. Dat mu još koju priliku i onda ćemo znat' na čemu smo u siječnju.
[quote name='Zemo Celikovic' timestamp='1353171922' post='89134']
promasivao nemoguce i pokazao da nikada nece biti prvi napadac,prosle godine je bio najsebicniji igrac.
[/quote]
Tako je slažem se sa svime od riječi do riječi... Lani je ima par vezanih odličnih utakmica i svima je okrenija glavom kao neki vrhunski centarfor budućnost kluba itd.. To je momak koji ne može bit nikakav glavni napadač možda wba ili boltona ali chelsea nikad...
ima on moj kurac -_- ja stvarno mislio aajde dati ce goll kad je izveo torkea i stavio njega u vrh napada i on mrtav hladan dva zicera profula -_- i vi ga branite ja bi njega dao djaba liverpoolu samoo nek ide sebicnjak -_-
Evo sad hladne glave da napišem nešto o Stuu. Kao prvo, jest, sebičan je do bola i samim time pokvari dosta dobrih akcija, ali pokvari ih i Torres svojom neodlučnošću i pokušajima nemogućih driblinga.
Kao drugo, ako se Torresa čeka 2 godine pa zaslužio je Daniel bar 2 mjeseca, bar do siječnja, pa nek tu pokaže koliko zna i koliko vrijedi.
Ovime ja ne blatim Torresa nego jednostavno ne vjerujem u njega više. Ajd vjeruje jedan mali dio mene da će on još bit onaj stari ali on je svoje odigra, sad pokušat' s Danielom, nemamo šta izgubit, ionako smo do siječnja sa 2 napadača, treba birat manje od 2 zla.
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/4650523/Daniel-Sturridge-verbally-abused-by-Chelsea-fans.html

Sramota, pa kakvi smo mi to ljudi ?! :angry:

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.