Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Daniel Sturridge (2009-2013, 93 nastupa)

Istaknuti odgovori

Torres kao prvo ne bi ni ušao u one šanse u koje Sturridge ulazi zato pst! Da je imao malo više koncentracije, sada bi ga hvalili... dvolični pederi.
  • Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 65 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ne znam jesu li se ovdje postavljala pitanja ili sam negdje drugo čitao, kao ne zna se jel bolje imati Torresa koji ne dođe u priliku ili Studgea koji dođe u priliku ali promašuje, pa mislim wtf?? Koja glupost brate dragi.

Torres se nađe jednom u prilici u toku cijele tekme, većinom promaši istu, dok se Studge nađi 5x više u prilici za mnogo mnogo manje vremena, provedenog na terenu. I samim tim, ako se nađe u prilici više puta, veće su šanse da će zabiti gol (logično), nego ovaj koji ne zna šta je to šut prema golu..

Nego, RDM treba bar malo pokazat muda i postaviti Studgea kao prvog napadača do Januara, pa da vidimo. Torres je dobio i više od šansi, pa ništa, nek sad STudge dobije i gotovo.
Ako odradi dobro (u šta ja vjerujem), onda super, dobili bi napadača, bez davanja ogromnih para za Falcaa, Cavaniia ili koga već...
Jes da je fulio dvije 100% sanse u subotu, ali morate i to razumjeti da nema prakse! Pokazao je u par prilika da zna igrati spica, da ima slifa ,da se zna pozicionirati i izvuci u slobodni prostor protivnickog sesnaesterca samo sto nije imao srece jbga. da su ga barem pola forsirali koliko torkea vjerujem da bi zabijao redovno!
Nadam se da ce se ove spekulacije obistiniti, i da ce ga RDM u Turinu stvarno postavit u prvih 11
Fali njemu utakmica da bude onaj stari, nije cudno sto promasuje kad je zadnju tekmu u spicu odigro ko zna kad... samo polako, ako smo Torresa cekali 2 godine mozemo i Stuua mjesec dana
http://soccernet.espn.go.com/news/story/_/id/1231714/fernando-torres-set-to-be-benched-for-champions-league-clash-?cc=5739

Kako ESPN tvrdi Naduvenko bi mogao da zauzme mesto prvog napadaca u Torinu.

Ako se to desi, potpisace ili sebi ili Nandu otpusnu listu.
Videcemo ko ce izvuci deblji kraj.
[quote name='EdvinTB' timestamp='1353450147' post='89768']
jb ti boze mater, kud bas da se on povrijedi :(( :(( :((
[/quote]
Daj druze ohadi malo , psuj nesto drugu molim te .

Zna li neko kakva je povreda , koliko ozbiljna i da li je uopste povreda ?
[quote name='Blues_95' timestamp='1353487856' post='89833']
Daj druze ohadi malo , psuj nesto drugu molim te .

Zna li neko kakva je povreda , koliko ozbiljna i da li je uopste povreda ?
[/quote]

izvinjavam se, sinoc sam bio frustriran ko nikad !

sto se tice povrede Sturidga, jedini info o tome sto se moze naci je onaj sa Chelsea team news objave pred utakmicu
[quote name='EdvinTB' timestamp='1353642921' post='90506']
Volio bih da se Benitez usudi isprobat 4-4-2 formaciju,pa da vidimo Sturridža i [b]rahmetli Torresa[/b] u tandemu
[/quote]

:D care

Ne vjerujem da će tako nešto probati, jer je i on zakleti 4-2-3-1 čovjek.. Forsirat će se Torres više nego ikad (nažalost), te sad mislim da od Januara Studgea neće biti više u plavom dresu ..

A tako bih volio da nam on bude prvi špic..
Ako Loserpool iskoci sa ponudom od €15-20m, uvaljati ga jer ce to biti obostrana korist. On ce igrati, bice srecniji a i da se uzmu ove pare dok jos neko toliko nudi.
[quote name='Wisey' timestamp='1353671516' post='90539']
Najbolje bi za momka bilo da ode iz ovog kluba. Nema tu budućnosti za njega.
[/quote]
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1353672308' post='90540']
Ako Loserpool iskoci sa ponudom od €15-20m, uvaljati ga jer ce to biti obostrana korist. On ce igrati, bice srecniji a i da se uzmu ove pare dok jos neko toliko nudi.
[/quote]

Bez vas dvojice protiv ovo vise nije zanimljivo :D
[quote name='Kalouda' timestamp='1353866750' post='90955']
Mrzim kad se igrač ovako povredi i nijedna vijest ne izađe o njegovoj povredi! jbt kolko me to nervira.
[/quote]

Obnovljena ozljeda tetive

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.