Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 05: Leverkusen (A) 23.11. @ 20:45

Istaknuti odgovori

Ima Avb muda nego ne konta da ne moze igrat kao u Portugalu sa Portom!

Razocarao me zaista, pa mi ne mozemo nikog dobit, ovo je vise od krize!

Boas odjebi nazad u Portugal!!

• Odgovori 156
  • Pregledi 15,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

e ljudi moj od sada pa nadalje dok god bude drogba igrao umjesto torresa necu gledati utakmice jer u kakvoj god torres losoj formi bio on bolji je od onakvog drogbe koji se samo iskreno vuce po terenu i nije napravio 10 postenih sprinteva.

nezz sta je sa torresom ali ako AVB oce da se igra brzi nogomet neznam sta ce mu drogba -.-

prioritet su golovi, sa torresom to sigurno nećemo lakše ostvarti nego sa drogbom.

Ja sam uz AVB bio i osto , al me razocarao , sto je ubacio Alexa umjesto Luiza , Mikela umjesto Meirelesa ..

Tim potezima je htio cuvati rezultat , al je samo popusio jer su Alex i Mikel sporiji igraci od Luiza i Meirelesa sam sebe je zajebao ..

Matu vadi a ubacuje Maloudu , koji se nije vidio nikako ..

Al nista protiv Valencije moramo pobjedit , jednostavno MORAMO ! , ako izgubimo od Valencije , ja znam da ce AVB dobit otkaz .

To je 100 % sigurno ..

Ma danas je vezni red izgubio utakmicu. I ono muku od prilika što smo imali, stvorio je Sturridge. Odbrana nije bila loša, ali opet dva komada primiše.

Lampard je legenda, ali yebe nas ta legenda sa svojom sporom igrom, Ramires bi trčao ko budala, ali kad treba igrat lopte njega nigdje nema. Meireles katastrofa na onoj poziciji. Gdje mu je Romeu koji kurton, ako već ne igra Mikel.

Mata također zakazao, ma svi osim Sturridge-a.

cekam samo vijesti da cujemo kako je AVB dao otkaz na klupi chelsija pa ljudi vjerujte da necemo proci dalje u LP pa onaj covjek nezna sta radi od ove ekipe -.-

ovakav je bio scolari pokusavao nekakav brazilski fudbal igrao pa ubrzo dobio otkaz a i on ce vjerujte mi.

kada platite 50 miliona $ za jednog igraca i on sjedi na klupi pff sta reci...

ovo ne ide na dobro

2. smo i gleda se medjusobni ogled, mora se pobjedit Valencia
pa onda možemo valjda i remi odigrat, ali samo 0:0, mislim, ali realno je jako teško očekivati da ne primimo gol

To znaci da ce utakmica biti na TV jer ce odlucivati o putniku u osminu-finala .

Eh na sta je spao ovaj CHELSEA .. :(.

Valencia MORA PASTI :D

To znaci da ce utakmica biti na TV jer ce odlucivati o putniku u osminu-finala . Eh na sta je spao ovaj CHELSEA .. :(. Valencia MORA PASTI :D
da defininitvo, napokon ćemo moći u miru pratit utakmicu, a ne se *ebat sa streamovima :P

Treba vidjeti ko je sve u Evropa ligi, jel ima ko iz druge lige samo njih i mozemo pobjediti..zao mi je momci al ovo je END.nazalost

sad i da ocemo nekog da dovedemo niko nece hteti da dodje, AVB je ukaljao ugled Celsija ovakvom igrom, trebali smo zadrzati Ancelotija.

Haj sve to, ako i prodje Chelsea bi mogao izvuci Real, Inter, Barcelonu, Bayern, Benfiku ako zavrsi prva, mozda je bolje da se ipak ispadne i postede se vjerovatne sramote ako prodju :)

od sigurnog putnika u knockaut fazu do drhtanja do zadnjeg časa.

Ah taj Chelsea

Haj sve to, ako i prodje Chelsea bi mogao izvuci Real, Inter, Barcelonu, Bayern, Benfiku ako zavrsi prva, mozda je bolje da se ipak ispadne i postede se vjerovatne sramote ako prodju

dobro inter je u većem ******* nego mi

Wolverhampton , Newcastle pa Valencia ? .. Tako ide raspored dobro je mislio sam da igramo protiv Citija prije Valencije ..:D

Nista , nemam komentara , MORAMO MI VJEROVAT U NASU EKIPU , pa bi moglo bit nesto ..

COME ON CHELSEA !

valencija ima bollju goool razlikuuu znaci ak ne pobijedimooooooooooo u kurcu smoooo ...neznam stvarno sta je ovo s nasih igraca :((((((

mislim da avb ne treba toliko forsirati lamparda u svakoj utakmici, nema on više snage ko prije pa da svaka 3-4 dana igra po 90 minuta, treba malo osvježiti taj vezni red jer su svi stvarno usporeni, treba nam svježe krvi i borbenosti...

Wolverhampton , Newcastle pa Valencia ? .. Tako ide raspored dobro je mislio sam da igramo protiv Citija prije Valencije .. :D

Nista , nemam komentara , MORAMO MI VJEROVAT U NASU EKIPU , pa bi moglo bit nesto ..

COME ON CHELSEA !

Trebamo kurac vjerovat u ekipu, dokad vise ovako vjerovat i ekipi i ludom AVB, do neki dan sam ga podržavao ali ovo prelazi sve granice :(

Ovo se vise ne može trpiti i samo mogu reci da je ovo čista BRUKA I SRAMOTA !

Povest pa fasovat dva gola, to nema nigdje -.-

Ako AvB ne promijeni nesto Hiddink bi mogao opet zauzeti mjesto trenera i po mom misljenju on se najbolje pokazao do sada (zajedno sa Grantom,Mourinha i ne pikam) jer je (ako se dobro sjecam) on bio trener kada nas je Ovrebo bukvalno unistio sa svojim sudjenjem.

Ja nisam gledao utakmicu pa ne želim suditi, samo znam da smo u goroj krizi nego Hrvatska i Grčka zajedno..

Kad će više to svjetlo na kraju tunela..

Andre izgleda zabrinuto u ovom interviewu poslije tekme. Ne toliko u izjavama, ali govor tijela (ne gleda u novinara i stalno vrti glavom) sigurno pokazuje da je strašno težak period pred njim.

I sam Malouda izjavi krivi su igrači, za ovakve rezultate, ali ništa ne poduzimaju da to riješe.

Danas gledam Terry i Luiz se dodaju, pa dodaju, a nigdje veznjaka da pridje, pa da iznese tu loptu. Ja bih čitav vezni red promjenio (hebo bih im nanu naninu).

Andre mora mijenjati, ovakva ekipa ne može više. To pokazuju gotovo čitavu ovu sezonu, naročito posljednih 5-6 tekmi.

Ja sam ubjeđen da nećemo dobiti Valenciju. Smijali smo se Liverpoolu, a valja i nama sad u Europa ligu.

Jadna majko....

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.