Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 05: Leverkusen (A) 23.11. @ 20:45

Istaknuti odgovori

• Odgovori 156
  • Pregledi 15,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Nije greska AVB-a sto Bertrand ne igra nego u Ligi Prvaka mogu igrati 4 igraca koji su "association trained" (Lampard, Sturridge, Turnbull, Cole) a Bertrand to nije jer je posljednje tri godine proveo na posudbama, a za Lukakua sam vec objasnjavao kada je tek izasao spisak, zbog odredjenog broja domacih igraca koji moraju igrati u timu, AVB je morao da odluci izmedju Ferreire i Lukakua i uvrstio je Ferreiru jer je vec uvrstio 4 napadaca i potrebniji mu je igrac na toj poziciji ;)

Nije greska AVB-a sto Bertrand ne igra nego u Ligi Prvaka mogu igrati 4 igraca koji su "association trained" (Lampard, Sturridge, Turnbull, Cole) a Bertrand to nije jer je posljednje tri godine proveo na posudbama, a za Lukakua sam vec objasnjavao kada je tek izasao spisak, zbog odredjenog broja domacih igraca koji moraju igrati u timu, AVB je morao da odluci izmedju Ferreire i Lukakua i uvrstio je Ferreiru jer je vec uvrstio 4 napadaca i potrebniji mu je igrac na toj poziciji ;)

Drago mi je da si nam ovo objasnio ;)

Da, ali izbacivanjem Kaloua otvorilo bi se mjesto Bertrandu ili ... ? :huh:

Druga stvar je naša kretenska uprava koja je slala Ryana na hiljade posudbi i mjesto da bude domaći igraÄ kao i svaki iz naše akademije, mi sada dolazimo u ovu situaciju. :angry: :angry: Cole je situaciji da ne može više igrati ama baš svaku tekmu, jednostavno ne može on to više izdržati. Nadam se Ryanu makar protiv Wolvesa.

Bosingwa lijevi boÄni veÄeras. Colea nema ni na klupi. :huh:

Starting Lineup: Cech; Ivanovic, Luiz, Terry, Bos; Ramires, Meireles, Lampard; Mata, Drogba, Sturridge

Bench: Turnbull, Alex, Mikel, Malouda, McEachran, Torres

Ako izgubimo ne želim ni pomisliti kakav će linÄ zaraditi Andre. :rolleyes:

Oficijalni sastavi

Chelsea:

1 Petr Cech

2 Branislav Ivanovic

4 David Luiz

26 John Terry ©

17 Jose Bosingwa

7 Ramires

16 Raul Meireles

8 Frank Lampard

23 Daniel Sturridge

11 Didier Drogba

10 Juan Mata

Subs: 23 Ross Turnbull, 33 Alex, 12 John Mikel Obi, 20 Josh McEachran, 15 Florent Malouda, 21 Salomon Kalou, 9 Fernando Torres.

Leno; Schwaab, Friedrich, Toprak, Kadlec; Bender, Rolfes ©; Castro, Ballack, Sam; Kiessling.

Subs: Giefer, Reinartz, Oczipka, Jørgensen, Derdiyok, Schürrle.

The referee is Viktor Kassai from Hungary.

Sto nema Cole-a??

Ako vec Torres ne igra od prve ocekujem da ga Drogba zabije, a Torresa ako bude potrebe ili da ubaci oko 50-tog min ili nikako, nervira me kad dobije 10-tak min a znam da nista ne moze uradit

• Autor

Pa ne treba ni poÄinjat dok ne poÄne igrat ko muško...

Sve u svemu zanimljiva postava, vezni red i napad mi se sviÄ‘aju, drugo pol dat Joshu, a i moram pohvalit Andrea na ovom pokušaju Bozza lijevo, to bi moglo dobro ispast..

Ima jedna navijacka parola, koju su koristili navijaci reprezentacije, bivsih nam drzava, koja mi deluje kao prikladna, za veceras...

"POMOZI BOZE !!!"

gledam ovu utakmicu i place mi se od muke :S

pa kao da gledao stoke city omg

Lampard-Ramires-Meireles totalno lose igraju, pa cim dobiju loptu vracaju je nazad...

Slabo, tek pred kraj poluvremena su napravili par lijepih prilika, Sturridge i Mata su odlicni, steta sto Drogba promasi ono, ajde valjda bude kakve nafake u drugom poluvremenu pa da zabiju

Ne znam sta vi ocekujete u ovoj krizi u kojoj je klub? Da ih napunimo 3:0 na poluvremenu?

Ja sam zadovoljan, prvih 20. minuta oni su drzali loptu ali nisu osutali ka golu, dobro smo igrali u odbrani, Luiz nije trcao preko centra sto me se svidja... Oni pogodili jednu precku i to je sve od njih. Mi smo preuzeli inicijativu u posljednjih 15 minuta i stvorili par finih sansi, najbolja ona Drogbina, ali jbg bilo je tesko ono pogoditi, previse iskosa...

Koliko problema Sturridge zadaje kada primi loptu, odlican je zasad. A Meireles 5 puta brze misli od Mikela...

I u vecerasnjoj tekmi je svima jasno da je taktika AVB totalno pogresna, Mata odsjecen, Drogba takodje, Sturidge se vraca na centar po loptu.....sredina nam je ocajna!

ZAdnjih 15 minuta mnogo , mnogo dolja igra ... prvih 30 za zaborav !!!

Drogba prije 2 godine bi u onoj sitiaciji silovao golmana a sada :( , ali nema veze bit' ce bolje :D

Niko da spomene Drogbu koji je imao, odokativno sad, nekih 15-ak lopti a od toga je upropastio 12. Mislim da trebamo ozbiljno razmisliti i sa njim popriÄati o Anzhiju, Galaxiju ... Ma koliko ga volio, ne može više na ovom nivou. :( Daj Torresa, makar izgleda opasnije. :D

Dobro nas pokrivaju u sredini, uvijek viška njihov igraÄ tako da je našim jako teško probiti. Defanzivno ne izgleda loše.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.