Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 05: Leverkusen (A) 23.11. @ 20:45

Istaknuti odgovori

• Odgovori 156
  • Pregledi 15,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Mislim da bi trebao poceti sa Torresom, Matom i Sturridgeom u vrhu napada, ocekujem lijepu utakmicu za gledat i 1-2 gola u mrezi Leverkusena, najvise prijetnji ce sigurno doci od predobrog Schurrlea kojeg ne bi bilo lose vidjeti u Chelsea nagodinu ;)

Ako nepobijedimo , u vecoj smo krizi nego prosle godine ...

Cech,Bane,(Bosingva),Luiz,Terry,A.Cole,Meireles,Lampard,Ramires,,Mata,Torres,Sturridge

Dobar, Bossy :D

Pregledao sam Highlights vecine tekmi i kad pogledam nije samo Bosingva kriv za greske , cijela odbrana je katastrofa , mozda on jeste najgori ali mogao bi igrati prtov Leverkusena :D

red je da i mi pruzimo jednu dobru partiju , nakon ovih razocaravajucih rezultata.

Cech-Ivanovic-Terry-Luiz-A.Cole-Meireles-Lampard-Ramires-Mata-Torres-Sturridge

Ma samo da ne izgubimo, to je najvaznije. Treba oprezno odigrati, po mogucnosti dobro u odbrani, mada je to sada tesko ocekivati...

Trebali bi pruziti jednu musku partiju. Meirelesa na zadnjeg veznog a ako je istina da McEachran putuje u Leverkusen, mozda postoji sansa da uleti nas Josh. ;)

Sto se tice ofanzive, ostavio bih: Mata - Torres - Sturridge

Ovu utakmicu jednostavno moramo pobjediti i pokazati da smo jaka ekipa i konkurenti za osvojiti ligu prvaka.

Sto se tice postave msm da sansu treba dati McEachranu umjesto mikela i sigurno torresa od 1min

nadam se pobjedi iako ce biti tesko.

Ej ne pratim Njemacku ligu samim tim ni Leverkusen imal ko da je opasan kod njih...?

• Autor

Nismo primili gol samo protiv Stouka (0:0),Leverkuzena(2:0),Genka(5:0) ima tu i ona utakmica protiv Fulhama u kupu 0:0 ali od ovih u PL I LS samo 3 puta bez primljenog gola :(

Blackburn?

Da ti nabrojim Sirle,Rolfes.Barneta pa i Balak :D

Sidney Sam ajmo reć, a po meni su Kiesling i Derdiyok također pravo opasni.

Možda pobjedimo, ali ne oÄekujem neku extra partiju naših.

e pa msm da je vrijeme da pokazemo sta mozemo i da je dosta zajebancije sa nekim utakmicama gdje uvijek primamo golove jer svi znamo da smo zadnjih 5-6 god bili najteze gostovanje i favoriti za svako takmicenje.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.