Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 05: Leverkusen (A) 23.11. @ 20:45

Istaknuti odgovori

Wolverhampton , Newcastle pa Valencia ? .. Tako ide raspored dobro je mislio sam da igramo protiv Citija prije Valencije .. :D

Nista , nemam komentara , MORAMO MI VJEROVAT U NASU EKIPU , pa bi moglo bit nesto ..

COME ON CHELSEA !

zaboravia si liverpoola u liga cupu. btw nadat se da mozemo nesto napravit protiv wolvesa i onda u dizanje forme sto prije to bolje. jbg taman kad imamo težak raaspored

• Odgovori 156
  • Pregledi 15,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

sta reci brete nego dok god roman abramovic bude kupovao igrace koji se njemu svidjaju kao Shevchenko i Torres(koji je super igrac),ali ne uklapaju se u igru chelsija nece biti dobro.

AVB je dobar trener ali nedovoljno dobar za ekipu kao sto je chelsea i to je to.

sto se tice ekipe jedini koji su za pohvalu su Sturidge,david luiz i lampard na kojeg smo navikli da ostavlja srce na terenu.

i ruku na srce da nam nije bilo cecha dobili bi jos 2 gola i iskreno kako smo igrali mozemo biti i zadovoljni rezultatom jer nismo imali 2 dobre sanse.

Terry,Maluda,lampard,alex,cole,drogba i fereira su igraci koji imaju preko 30 mozda sam nekog i zaboravio i budimo realni da ti igraci ne mogu se porediti sa nekim od 24 god.

Svi znamo da su ovi navedeni igrali 5-6 god pa cak i 7 i nemozemo vise ocekivati da gledamo na onakvom nivu kao nekad.

Ovaj bahati portugalac ce uništit sve sa svojim lutanjima iz utakmice u utakmicu..... Nista ja ne razumin ove njegove izmjene i rošade.... VeÄeras je potpisa izlaznicu

• Autor

ÄŒini mi se da sam ja ovdje jedini koji se ne sekiram, ovo sam vam najavio već u septembru ako ne i ranije, toÄno sam znao da će se ovo dogodit.

Pa drugi put razmislite hoćete li me popljuvat kad vam reÄem nešto kao što je bilo u vezi AVB-a.

Veza igra ko kurac a Josh održava klupu toplom, jebo majku koji je to mozak od trenera.

Radi kardinalne greske i ne odustaje od njih... Torres je taman poÄea vatat formu kad je da gol protiv nekog doma smetnija sam koga, onda je 5 min poslin dobija crveni pa ga nije bilo misec dana( reprezentacije i tri utakmice). onda je u manchesteru falija onu mrtvu kad je prosa vratara ,a do tada je bija igraÄ utakmice... Od tada ne igra gotovo na kapaljku unistija ga je ovaj..

• Autor

Glavni je problem što igraÄi djeluju neinspirirano i demotivirano. Ako trener nije kriv za to, ne znam tko je.

Uglavno, Äak i da proÄ‘emo, prolazimo kao drugi, tako da možemo dobit:

a) Bayern

B) Inter

c) Benfica

d) Real

f) Arsenal

g) APOEL, Porto, Zenit

h) Barcelona

Nisam siguran jeli još uvijek na snazi ono pravilo o klubovima iz istih država radi Arsenala.

Sturridge razvaljuje u prvom poluvremenu, tako nastavlja i u drugom, gura loptu za drogbu, koji se sjajno snalazi i pogadja za 0:1, radujem se nevjerovatno i mislim, ma boli me neka stvar, sutra lagano u školu uzdignute glave, nema hakanja, mirni zadnje kolo bez nerviranja... lagano tada ismijavati United i City (ako ne prodju) i podjebavati raju na fb......kad ono na kraju sve ode u kurac....pa stvarno ne mogu da vjerujem.....

Realno Leverkusen nas je razbio na sredini... Ramires i Meireles skroz slabo odigrali, dok se Lampard tu i tamo nekako izdvojio. Luiz danas ponovo onaj pravi, pokazuje da je ono protiv Liverpoola bio loš dan, možda zbog obiteljskih problema ili mu možda cura nije dala (hahah malo šale nije na odmet u ovim teškim danima kroz koje prolazimo). Sturridge danas jednostavno fenomenalan. Nijedne jedine primjedbe nemam na njegovu igru. TrÄao je, trudio se, razigravo.... Uz njega danas još na maksimalnoj razini bio Cech koji nas je u nekoliko navrata spasio...

Što se tiÄe AVB, ne znam više šta da mislim....nije ni na njemu sva krivica, ali opet vuÄe neke poteze kojim nismo zadovoljni, ali sam još, ali ako ovako nastavi ne zadugo :(

Glavni je problem što igraÄi djeluju neinspirirano i demotivirano. Ako trener nije kriv za to, ne znam tko je.

Uglavno, Äak i da proÄ‘emo, prolazimo kao drugi, tako da možemo dobit:

a) Bayern

B) Inter

c) Benfica

d) Real

f) Arsenal

g) APOEL, Porto, Zenit

h) Barcelona

Nisam siguran jeli još uvijek na snazi ono pravilo o klubovima iz istih država radi Arsenala.

Ako proÄ‘emo šta se toplo nadam i ocekujem tija bi odma ili barcu ili bayerna samo ne real....

Evo da se i ja javim, došao sam doma taman.

Prvo pitanje za sve vas. Da li sam ja jedini koji misli da AVB-ova 4-3-3 formacija s ovako slabim veznim redom nije formacija koja nam odgovara trenutno?

Drugo pitanje za vas. Da li sam ja jedini koji misli da je Ballack ove godine u boljoj formi nego Äitav naš vezni red i da bi nam valjao kao kruh gladnom Äovjeku?

Treće pitanje za vas. Šta vi mislite da AVB instantno ode da bi Chelsea proigrao? Ja znam da AVB vuÄe neke Äudne poteze, ali vjerujte mi da utakmice ne gubimo radi trenera, nego radi istrošene ekipe.

Ono što bi me zadovoljilo ove godine - osvajanje Europa lige i FA kupa. Bolje da ne prolazimo dalje u LP kao drugoplasirani, jer tko god nam doÄ‘e razmontirat će nas. Bolje se qurÄit u nižem natjecanju, a osvajanje Europa lige bi bio fin trofej i možda bi nas naoštrio za iduću sezonu.

• Autor

Evo da se i ja javim, došao sam doma taman.

Prvo pitanje za sve vas. Da li sam ja jedini koji misli da AVB-ova 4-3-3 formacija s ovako slabim veznim redom nije formacija koja nam odgovara trenutno?

Drugo pitanje za vas. Da li sam ja jedini koji misli da je Ballack ove godine u boljoj formi nego Äitav naš vezni red i da bi nam valjao kao kruh gladnom Äovjeku?

Treće pitanje za vas. Šta vi mislite da AVB instantno ode da bi Chelsea proigrao? Ja znam da AVB vuÄe neke Äudne poteze, ali vjerujte mi da utakmice ne gubimo radi trenera, nego radi istrošene ekipe.

Ono što bi me zadovoljilo ove godine - osvajanje Europa lige i FA kupa. Bolje da ne prolazimo dalje u LP kao drugoplasirani, jer tko god nam doÄ‘e razmontirat će nas. Bolje se qurÄit u nižem natjecanju, a osvajanje Europa lige bi bio fin trofej i možda bi nas naoštrio za iduću sezonu.

Osvajanje Europa Lige je jednako pobijedi na Paraolimpijadi ako si do juÄer mogao hodati.

MomÄad izgleda totalno DEMOTIVIRANO, NENAPALJENO, NEZAINTERESIRANO I NEINSPIRIRANO.

Jel ti sad malo jasnije zašto ja krivicu svaljujem na Villas-Boasa više nego na same igraÄe?

Ja mislim da je kljucni problem u stalnim rotacijama i izmjenama kako igraca tako i taktike.... On mora imat 7,8 istih igraÄa 90 posto utakmica u sezoni a kad je prilika neki gubavi carling ili nekakva liga prvaka u kojoj smo davno mogli osigurat prolaz onda se malo igrat,.. On igraÄima minja pozicije a to je totalna katastrofa.....

@dubrovcanin

Ova ekipa je bila demotivisana, nezainteresovana i ko d Skolarija i kod CA, evo i sada kod AVB.....Zar to nije malo Äudno. Al pazi, ista je ekipa, ništa se nije posebno promjenilo....

I jarane dosadio si vise s Boasom i kritikama prema njemu, govoris da je kriv vise nego igraÄi, što nema smisla....

@dubrovcanin

Ova ekipa je bila demotivisana, nezainteresovana i ko d Skolarija i kod CA, evo i sada kod AVB.....Zar to nije malo Äudno. Al pazi, ista je ekipa, ništa se nije posebno promjenilo....

I jarane dosadio si vise s Boasom i kritikama prema njemu, govoris da je kriv vise nego igraÄi, što nema smisla....

Nije se prominilo nego mozda 5,6 igraca, taktika a o igri da ne govorim... chelsea je prije godinu ipo bija stroj o cemu ti pricas... dali su priko sto golova u lizi???

• Autor

Nije se prominilo nego mozda 5,6 igraca, taktika a o igri da ne govorim... chelsea je prije godinu ipo bija stroj o cemu ti pricas... dali su priko sto golova u lizi???

Ma pusti, dosadilo mi je više uopće odgovarat na ove gluposti kako je ekipa bila jadna i prije a do prije godinu dana smo sve rasturali...Äuj kod Carla ekipa jednako izgledala, takvu glupost ne bi ni Johnny Evans izvalio.

Ma pusti, dosadilo mi je više uopće odgovarat na ove gluposti kako je ekipa bila jadna i prije a do prije godinu dana smo sve rasturali...Äuj kod Carla ekipa jednako izgledala, takvu glupost ne bi ni Johnny Evans izvalio.

Cekaj ba Johnny Evans..... Pa sto otpustise Carla, prosle sezone. A da, sad sam se sjetio.... zato što smo osvojili trofeje na sve 4 fronta i igrali najbolji fudbal u sezoni 2010/2011....

Vidi se ko valja gluposti, još od kako je poceo radit ovaj forum...

Doviđenja i prijatno...

Osvajanje Europa Lige je jednako pobijedi na Paraolimpijadi ako si do juÄer mogao hodati.

MomÄad izgleda totalno DEMOTIVIRANO, NENAPALJENO, NEZAINTERESIRANO I NEINSPIRIRANO.

Jel ti sad malo jasnije zašto ja krivicu svaljujem na Villas-Boasa više nego na same igraÄe?

Bolje osvojit FA kup nego euro ligu...

• Autor

Cekaj ba Johnny Evans..... Pa sto otpustise Carla, prosle sezone. A da, sad sam se sjetio.... zato što smo osvojili trofeje na sve 4 fronta i igrali najbolji fudbal u sezoni 2010/2011....

Vidi se ko valja gluposti, još od kako je poceo radit ovaj forum...

Doviđenja i prijatno...

Jesi ti retardiran ili ne znaš Äitat? Jesam lijepo napisao do prije godinu dana, tako da se to odnosi na prvih mjesec-dva prošle sezone i sezonu prije toga.

Ekipa, molio bih bez vrijeÄ‘anja. Iznesite svoje mišljenje, bilo suprotno ili ne, iznesite ga, ali nemojte upotrebljavati izraze koji vrijeÄ‘aju. Imate preko 13 godina, kontrolirajte se.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.