Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 05: Leverkusen (A) 23.11. @ 20:45

Istaknuti odgovori

Želim dvije pobjede u zadnja dva kola LP.

PoÄeo bih ovako:

Cech - Bane, Luiz, Alex, Cole - Romeu, Meireles, Ramires - Mata, Torres, Sturridge

Ovaj napad i sredina nam moraju donijeti tri bobe iz Leverkusena.

• Odgovori 156
  • Pregledi 15,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• Autor

Želim dvije pobjede u zadnja dva kola LP. PoÄeo bih ovako: Cech - Bane, Luiz, Alex, Cole - Romeu, Meireles, Ramires - Mata, Torres, Sturridge Ovaj napad i sredina nam moraju donijeti tri bobe iz Leverkusena.

M-m-m-mee-m-m-meeek..?

Želim dvije pobjede u zadnja dva kola LP.

PoÄeo bih ovako:

Cech - Bane, Luiz, Alex, Cole - Romeu, Meireles, Ramires - Mata, Torres, Sturridge

Ovaj napad i sredina nam moraju donijeti tri bobe iz Leverkusena.

Previše ti je tu Latina i Južnjaka. 7 od 11. Previše po mom mišljenju, a i nema McEachrana.

ocekujem poraz s manje od 1 gol razlike... xD

posto se uvijek nadam pobjedi ajde da promijenim plocu pa mozda i pobjedimo... xD

He he po meni je jedino bitno da se mikel ne pojavljiva u prvoj momcadi, niti na klupi...... meireles od prve

He he po meni je jedino bitno da se mikel ne pojavljiva u prvoj momcadi, niti na klupi...... meireles od prve

Neznam ja sta je u glavama nasih igraca al ima dosta pogresaka , Torres protiv Man Utd , Luiz protiv Qpr i Genka , Terry protiv Arsenala , Mikel protiv Liverpoola . Najbolje bi bilo uzet psihologa da poprica sa njima dvije tri fine recenice ,a pogotovo da Luiza smiri .

Neznam ja sta je u glavama nasih igraca al ima dosta pogresaka , Torres protiv Man Utd , Luiz protiv Qpr i Genka , Terry protiv Arsenala , Mikel protiv Liverpoola . Najbolje bi bilo uzet psihologa da poprica sa njima dvije tri fine recenice ,a pogotovo da Luiza smiri .

Poludija je u zadnje vrime totalno, previše luduje

Msm da bi bilo dobro poci jednu utakmicu sa formacijom 4-4-2 ! Torresa i Sturridgea u vrh, po bokovima Mata i Ramires.. Iako to ovako odprilike i izgleda na terenu samo znaci da Sturridge ide vishe ka golu a ne da igra nesto kao krilo

Msm da bi bilo dobro poci jednu utakmicu sa formacijom 4-4-2 ! Torresa i Sturridgea u vrh, po bokovima Mata i Ramires.. Iako to ovako odprilike i izgleda na terenu samo znaci da Sturridge ide vishe ka golu a ne da igra nesto kao krilo

Nema od Sturridgea ništa ako on igra vise ka golu tj, u tandemu s Torresom, po meni jaÄi je i opasniji sa krila što je i dokazao u nekoliko navrata odakle je i postizao golove.

žž

Dijagnoza u stilu korisnika Lorko26 sa starog foruma koji fali ovdje xD

Nema od Sturridgea ništa ako on igra vise ka golu tj, u tandemu s Torresom, po meni jaÄi je i opasniji sa krila što je i dokazao u nekoliko navrata odakle je i postizao golove.

Sturridge ti je po svojoj prirodi spic. To je igrao u Boltonu pa ako se tu nije dokazao onda ne znam gdje jeste...

Druga stvar je sto je on raznovrstan igrac pa moze i na krilu, ali kazem da je on rodjeni spic. Na kraju krajeva, to je i sam izjavljivao...

žž

Dijagnoza u stilu korisnika Lorko26 sa starog foruma koji fali ovdje xD

hehehe

Ako nista mogli bi sutra da valja pogledat utakmicu , bit ce valjda streamova fini , zanimljiva je utakmica .

samo da je 3 bobe uzet :P

Mislin da će blues veÄeras pokazat šta zna... Svi najbolji od prve cech-a.cole,terry,luiz,ivanović-meirreles-lampard,ramires,mata-sturridge,torres..........

Ne ocekujem laku utakmicu, ali mislim da bi trebali dobit jer su njihovi glavni igraÄi Barnetta,Šurli,Augusto i Adler svi ozljeÄ‘eni.TakoÄ‘er ne vidim u bundesligi niti jednog raspoloženog napadaÄa, najbolji su njim strijelci Sam i Kiesling sa 3 i Derdyok s 2 gola, a oni će biti i najveća opasnost.

Go Blues!

Nema od Sturridgea niÅ¡ta ako on igra vise ka golu tj, u tandemu s Torresom, po meni jaÄi je i opasniji sa krila Å¡to je i dokazao u nekoliko navrata odakle je i postizao golove.
Ja koliko znam Sturridge po vokaciji je CF (spic napadac) drugo sto ima zavidnu tehniku pa ga Boas forsira na desnom krilu

Uređeno , autor izmjene: sisa01

Ja koliko znam Sturridge po vokaciji je CF (spic napadac) drugo sto ima zavidnu tehniku pa ga Boas forsira na desnom krilu

Po vokaciji ili ne i na posudbi je igrao po strani. Bolje mu leži.

Sad se tek vidi koliko su pogrijesili sa izostavljanjem sa spiska za ligu prvaka pojedinih igraca, tu prije svega mislim na Lukakua i Bertranda, a Kaloua prijavili...epic fail!

Sad se tek vidi koliko su pogrijesili sa izostavljanjem sa spiska za ligu prvaka pojedinih igraca, tu prije svega mislim na Lukakua i Bertranda, a Kaloua prijavili...epic fail!

Da, izostavljanje Bertranda s ovog spiska je najveća greška AVB-a otkad je došao u Chelsea.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.