Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mykhaylo Mudryk (Tottenham Hotspur)

Istaknuti odgovori

Odličan je bio, trebalo je da ima dvije asistencije, ali igrači su nam nesposobni da hodaju i stoga su sve to protraćili. Carney ga je najviše sjebao.

• Odgovori 656
  • Pregledi 35,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nema razloga za brigu. Nakon bana od 4 godine ostaju mu jos 3 godine da odradi ugovor

• De izbrisi postove sa prve stranice

• Zao mi ovog igraca. Koliko god bio nespreman mlad i sta ti ja znam. Nema Sterlinga, Mounta, Ziyecha i covjek ne upise ni minutu protiv Evertona kuci. Tuzno, jadno, smijesno. 

Objavljene slike

• Autor

Nece jarane. Sad kad felix dodje imat ce s kim igrat.

Jos da vidimo maduekea. Ako se uklopi bit cemo strasni napadacki.

Sta ces kad ive engleske drvosjece samo znaju nabijat loptu.

I havertz ce snjima procvjetat i pokazat talenat iz bundeslige 

Inace da nema tih pojacanja i mudryk bi sa ovima kroz koje kolo izgledao kao gallagher i slicni

4 minutes ago, soxx said:

Nece jarane. Sad kad felix dodje imat ce s kim igrat.

Jos da vidimo maduekea. Ako se uklopi bit cemo strasni napadacki.

Sta ces kad ive engleske drvosjece samo znaju nabijat loptu.

I havertz ce snjima procvjetat i pokazat talenat iz bundeslige 

Inace da nema tih pojacanja i mudryk bi sa ovima kroz koje kolo izgledao kao gallagher i slicni

Apsolutno se slazem s svime napisanim. I ja ocekujem rapsodiju u drugom dijelu sezone. Jos sada ce imati 2 sedmice da se uigraju i da se neki igraci vrate u sastav. 

Odlican debi za Mudryka, steta sto ga nije okrunio pogotkom ili barem asistencijom ali nema veze, bit ce sljedeci put. 

Kako je ljepo vidjet da nakon 3 godine moze neko odigrat 1 na 1 i preci 3 igraca.. maestralno stvarno samo jako dalje i bit ces igracine mykhailo.

Pokazao se dobro, donio je ono što nam nedostaje. Prijem lopte ga je izdao u dvije situacije, ali popravit će se to.

Malo bih samo umirio situaciju sa konstatacijom da su Sterling, Aubameyang, Koulibaly i Cucurella na prvim utakmicama izgledali kao vrhunska pojačanja, a ako nastavimo kopati dalje po historiji isto se može reći za Lukakua, Sarra, Ziyecha, Bakayoka i Moratu.

Neka nastavi ovako.

Ako je istina da mu je osnovna plata 97k onda je to jako dobro odrađeno. Što se debija tiče, instant impact je imao na utakmicu, Milner je nakon 55 minuta stajanja na našoj polovini vraćen nazad a potom je odmah morao i izaći jer ga je malac uništavao. 

Mogao je i zabiti na debiju, šteta što nije, značilo bi nam da napokon dobijemo nekoga od ovih većih ekipa.

Sve u svemu odličan debi. On i Felix unose svježinu, Havertz kao da ima neku formu tako da po svemu sudeći iz napada mi prvi mogao da leti Mount.

Mount to Mudryk: "You see,we don't do that here. What we do is thank the fans for coming and write some cliche apology on socials." 

Eto načina da ne uspije.

On 1/15/2023 at 4:24 AM, Wisey said:

Dovesti nekog Ukrajinca iz Sahtara za 100 miliona eura granici s pamecu definitivno. 

Kako ce wisey pojesti svoja slova :D

14 minutes ago, hamco said:

Kako ce wisey pojesti svoja slova :D

Hajd boga ti nije jedini, ja ni u jednu temu ne smijem ući i čitati stare postove.

4 minutes ago, ker said:

Hajd boga ti nije jedini, ja ni u jednu temu ne smijem ući i čitati stare postove.

I kun ce pojesti, i za njega i za Maduekea :D

Salu na stranu, mislim da ce ovih 100 miliona biti bagatela kada se ispostavi kakvu smo igracinu doveli.

50 minutes ago, hamco said:

I kun ce pojesti, i za njega i za Maduekea :D

Salu na stranu, mislim da ce ovih 100 miliona biti bagatela kada se ispostavi kakvu smo igracinu doveli.

Nisam ja toliko srao na njega kao igraca, rekao sam da sam ga gledao par puta i da je bas dobar bio. Suludo jeste bilo roknuti 100 miliona ali boze moj. Ono sto mi je islo jedino na kurac je nacin na koji su mijenjali opis stranice na Ig i te gluposti

A za Nonija sam srao na sva zvona.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.