21. januar 2023.3 god. comment_338529 Odličan je bio, trebalo je da ima dvije asistencije, ali igrači su nam nesposobni da hodaju i stoga su sve to protraćili. Carney ga je najviše sjebao. Prijavi
21. januar 2023.3 god. Autor comment_338530 Nece jarane. Sad kad felix dodje imat ce s kim igrat. Jos da vidimo maduekea. Ako se uklopi bit cemo strasni napadacki. Sta ces kad ive engleske drvosjece samo znaju nabijat loptu. I havertz ce snjima procvjetat i pokazat talenat iz bundeslige Inace da nema tih pojacanja i mudryk bi sa ovima kroz koje kolo izgledao kao gallagher i slicni Prijavi
21. januar 2023.3 god. comment_338534 4 minutes ago, soxx said: Nece jarane. Sad kad felix dodje imat ce s kim igrat. Jos da vidimo maduekea. Ako se uklopi bit cemo strasni napadacki. Sta ces kad ive engleske drvosjece samo znaju nabijat loptu. I havertz ce snjima procvjetat i pokazat talenat iz bundeslige Inace da nema tih pojacanja i mudryk bi sa ovima kroz koje kolo izgledao kao gallagher i slicni Apsolutno se slazem s svime napisanim. I ja ocekujem rapsodiju u drugom dijelu sezone. Jos sada ce imati 2 sedmice da se uigraju i da se neki igraci vrate u sastav. Odlican debi za Mudryka, steta sto ga nije okrunio pogotkom ili barem asistencijom ali nema veze, bit ce sljedeci put. Prijavi
21. januar 2023.3 god. Autor comment_338536 Steta je sto nismo uzeli 3 boda da nam prekretnica ovo bude. Zaredat par pobjeda i eto te u borbi za top4 Prijavi
21. januar 2023.3 god. comment_338537 Ovako je samo Hazard svojevremeno prolazio. BTW: Momak nije igrao utakmicu od Novembra. Bit ce vrh transfer ako ga povrede zaobidju. Prijavi
21. januar 2023.3 god. comment_338553 Sve super, ali sto nije osutao jebem mu sve. Osim toga, odlican debi. Prijavi
21. januar 2023.3 god. comment_338557 Kako je ljepo vidjet da nakon 3 godine moze neko odigrat 1 na 1 i preci 3 igraca.. maestralno stvarno samo jako dalje i bit ces igracine mykhailo. Prijavi
21. januar 2023.3 god. Autor Popularna objava comment_338566 De izbrisi postove sa prve stranice Prijavi
21. januar 2023.3 god. comment_338568 Pokazao se dobro, donio je ono što nam nedostaje. Prijem lopte ga je izdao u dvije situacije, ali popravit će se to. Malo bih samo umirio situaciju sa konstatacijom da su Sterling, Aubameyang, Koulibaly i Cucurella na prvim utakmicama izgledali kao vrhunska pojačanja, a ako nastavimo kopati dalje po historiji isto se može reći za Lukakua, Sarra, Ziyecha, Bakayoka i Moratu. Neka nastavi ovako. Prijavi
21. januar 2023.3 god. comment_338590 Nije lose za pocetak, nadam se da ce biti pojacanje ali ovako je krenuo i Pulisic mislio sam bice Mesi. Prijavi
21. januar 2023.3 god. comment_338610 Ako ćemo suditi prema njegovom i Felixovom debiju, mnogima će se tresti gaće u nastavku sezone. Prijavi
21. januar 2023.3 god. comment_338611 Ako je istina da mu je osnovna plata 97k onda je to jako dobro odrađeno. Što se debija tiče, instant impact je imao na utakmicu, Milner je nakon 55 minuta stajanja na našoj polovini vraćen nazad a potom je odmah morao i izaći jer ga je malac uništavao. Mogao je i zabiti na debiju, šteta što nije, značilo bi nam da napokon dobijemo nekoga od ovih većih ekipa. Sve u svemu odličan debi. On i Felix unose svježinu, Havertz kao da ima neku formu tako da po svemu sudeći iz napada mi prvi mogao da leti Mount. Prijavi
23. januar 2023.3 god. Popularna objava comment_338808 Ovaj lik je sila. Ovakvu posvecenost nisam vidio od Christiana Ronalda. Ne vidim nacin na koji moze biti flop. Prijavi
23. januar 2023.3 god. comment_338809 Mount to Mudryk: "You see,we don't do that here. What we do is thank the fans for coming and write some cliche apology on socials." Eto načina da ne uspije. Prijavi
23. januar 2023.3 god. comment_338813 On 1/15/2023 at 4:24 AM, Wisey said: Dovesti nekog Ukrajinca iz Sahtara za 100 miliona eura granici s pamecu definitivno. Kako ce wisey pojesti svoja slova Prijavi
23. januar 2023.3 god. comment_338814 14 minutes ago, hamco said: Kako ce wisey pojesti svoja slova Hajd boga ti nije jedini, ja ni u jednu temu ne smijem ući i čitati stare postove. Prijavi
23. januar 2023.3 god. comment_338815 55 minutes ago, Bari said: Ne vidim nacin na koji moze biti flop. Samo zdravlja (Pulišić) i pameti (Greenwood) i uspjet će Prijavi
23. januar 2023.3 god. comment_338816 4 minutes ago, ker said: Hajd boga ti nije jedini, ja ni u jednu temu ne smijem ući i čitati stare postove. I kun ce pojesti, i za njega i za Maduekea Salu na stranu, mislim da ce ovih 100 miliona biti bagatela kada se ispostavi kakvu smo igracinu doveli. Prijavi
23. januar 2023.3 god. comment_338817 22 minutes ago, hamco said: Kako ce wisey pojesti svoja slova Dao Bog da tako bude, ali polako prijatelju. Prijavi
23. januar 2023.3 god. comment_338822 50 minutes ago, hamco said: I kun ce pojesti, i za njega i za Maduekea Salu na stranu, mislim da ce ovih 100 miliona biti bagatela kada se ispostavi kakvu smo igracinu doveli. Nisam ja toliko srao na njega kao igraca, rekao sam da sam ga gledao par puta i da je bas dobar bio. Suludo jeste bilo roknuti 100 miliona ali boze moj. Ono sto mi je islo jedino na kurac je nacin na koji su mijenjali opis stranice na Ig i te gluposti A za Nonija sam srao na sva zvona. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.