16. mart 2023.3 god. comment_342284 On 3/15/2023 at 11:14 PM, diablo_bih said: Jebem ti zivot, Arteta ima odjednom kredita kao neki trener Uporediti ekipu, plate i rezultate kad je došao i isto to sad i nađi mi jedan argument zašto nije dobar, evo bilo koji igra, taktika, finansije, razvoj igrača evo jedan jebeni segment nađi?!?!?!?!?!?! Ovo mu je prvi trenerski posao, naravno kao glavni trener ne pomoćnik! Prijavi
17. mart 2023.3 god. comment_342287 2 hours ago, Kun Aguer0 said: Uporediti ekipu, plate i rezultate kad je došao i isto to sad i nađi mi jedan argument zašto nije dobar, evo bilo koji igra, taktika, finansije, razvoj igrača evo jedan jebeni segment nađi?!?!?!?!?!?! Ovo mu je prvi trenerski posao, naravno kao glavni trener ne pomoćnik! I sta sada zasluzuje postovanje kao neki trener ? Toliko postovanje da kazes, pa kada jedan Arteta trazi igraca, kao da kazes pa kada jedan Ancelotti kad trazi igraca? Arteta ima dobru sezonu, ali njegova karijera je jedan kup, a i njega je jedva osvojio. Nema segmenta po kojem mu mozes postovanje iskazati poslije jedne dobre sezone koja jos nije ni zavrsena i koja moze ocigledno katastrofalno ispasti, jer je evo vec ispao od Sportinga u Europa ligi. Prijavi
17. mart 2023.3 god. comment_342292 Niko ga nije kreditirao ili poredio kao Ancelottia samo je pohvaljen njegov rad i znanje a sigurno da ima vise uspjeha, znanja i postovanja od Lamparda i Gerrarda recimo 🙂 Prijavi
17. mart 2023.3 god. comment_342299 Dovoljno je da uzme Premiership sa Arsenalom kraj ovakvog Citya i itekako ce zasluziti respekt. Prijavi
17. mart 2023.3 god. comment_342303 11 minutes ago, Wisey said: Dovoljno je da uzme Premiership sa Arsenalom kraj ovakvog Citya i itekako ce zasluziti respekt. Ma pusti diabla njemu je je Potter za respecta ali eto recimo Arteta nije jer je nekog klinca Salibu od 20 godina gurao na posudbu i sad mu dao šansu. A to što je od Martinelia i Sake napravio igračine i izvukao Odegaarda iz Reala to onako, nikom ništa, čovjek ni jedan skuplji transfer imao nije... Prijavi
17. mart 2023.3 god. comment_342307 On 3/15/2023 at 9:12 PM, Kun Aguer0 said: Čim je njega Arteta i Arsenal htio onda znaš da je u pitanju ozbiljan krilni igrač jer ako neko zna napraviti i iskoristiti krila to je Arteta. Evo ove sezone Saka, Martinelli, Trossard čuda čine Ahaaaaaammmmmm, cuj cim je njega Arteta htio 31 minutes ago, Kun Aguer0 said: Ma pusti diabla njemu je je Potter za respecta ali eto recimo Arteta nije jer je nekog klinca Salibu od 20 godina gurao na posudbu i sad mu dao šansu. A to što je od Martinelia i Sake napravio igračine i izvukao Odegaarda iz Reala to onako, nikom ništa, čovjek ni jedan skuplji transfer imao nije... Nisam uopste nista rekao za Pottera, nego ne mozes davati ogroman respekt treneru koji ima sezonu iza sebe profesionalnu. Saliba je vec prosle sezone trebao biti u prvoj ekipi Arsenala, a to su i navijaci istog trazili, jer su im igrali kurcine u vidu Holdinga. 44 minutes ago, Wisey said: Dovoljno je da uzme Premiership sa Arsenalom kraj ovakvog Citya i itekako ce zasluziti respekt. Takav respekt da neko kaze ma cim je on trazio igraca znas da valja? Odlican bi bio poduhvat, ali tek treba da se desi. Prijavi
17. mart 2023.3 god. comment_342323 Arteta je u fazi u kojoj je bio Brendan Rodgers sa Liverpoolom 2014. godine. Daleko je to od trenerčine koja je garant uspjeha i kvaliteta. Prijavi
17. mart 2023.3 god. comment_342328 Ako uzme ligu sa Arsenalom to ce biti golem uspjeh, ali ne treba zaboraviti da je u drugom po jacini takmičenju u Evropi ispadao od Olympiakosa, Villarreala i Sporting Lisabona... Prijavi
17. mart 2023.3 god. comment_342329 Arteta je Lampard na steroidima. Ima srecu sto nije popio otkaz do sad jer su prije kriminalni bili. Prijavi
17. mart 2023.3 god. Popularna objava comment_342331 Sad znamo sta se desilo nakon prve utakmice protiv Liverpula, zasto je Mudryk oslabio. Prijavi
18. mart 2023.3 god. comment_342345 Naguzio ga Reece dakle, vidio sam ovo i na instagramu, pobratili se Prijavi
18. mart 2023.3 god. Popularna objava comment_342398 Zao mi ovog igraca. Koliko god bio nespreman mlad i sta ti ja znam. Nema Sterlinga, Mounta, Ziyecha i covjek ne upise ni minutu protiv Evertona kuci. Tuzno, jadno, smijesno. Prijavi
18. mart 2023.3 god. Autor Popularna objava comment_342408 Samo nek mi potti objasni sto je dovodio mudrika maduekea i fofanu realno. 150+ miliona za sta? Prijavi
18. mart 2023.3 god. comment_342410 Nije ih potter ni dovodio, to ti je picketina koja govori da da mr boehly. Jebo mu boehly zenu. Prijavi
18. mart 2023.3 god. comment_342443 Je li on kriv što smo imali 1:0 u 60. minuti? Nije. Napadači ulaze samo ako gubimo ili hoćemo zabiti gol, i to iza 70-e minute. U suprotnom klupa. Neka moli Boga da uvijek prvi primimo gol pa možda i upiše kakve minute. A to što je Pušić dobio prednost nad njim je genocid. Prijavi
18. mart 2023.3 god. comment_342447 3 minutes ago, reLo said: Je li on kriv što smo imali 1:0 u 60. minuti? Nije. Napadači ulaze samo ako gubimo ili hoćemo zabiti gol, i to iza 70-e minute. U suprotnom klupa. Takav način razmišljanja nema ni Sean Dyche Prijavi
1. april 2023.3 god. comment_342810 Džaba trening kad je mozak ko zrno graška. Prva prilika svako normalan bi dodao Havertzu, druga prilika pozurio,traljavo osuto ko Torres dok je igrao kod nas. Prijavi
1. april 2023.3 god. comment_342821 Džaba Ronaldov mentalitet u teretani kad ima završnicu kao Werner. Ronaldo ono odvali iz sve snage, unese i golmana u mrežu. Prijavi
1. april 2023.3 god. comment_342849 Kako se usrao samo u onoj prilici jedan na jedan sa Martinezom, bukvalno mi nije jasno zasto je onako rano osutao i pritom traljavo. Nacekat cemo se mi dok od njega neke koristi vidimo. Ne ocekujem apsolutno nista protiv Reala ako bude igrao, pojest' ce ga njihovi stoperi. Sad mi je zao sto nismo Badiashilea prijavili umjesto njega. Ovaj je jos zelen za ovog nivoa. Prijavi
1. april 2023.3 god. comment_342851 Ove dvije situacije danas su kriminalne bile, prva kada je mogao dodati Kaiu i to bi bilo to i to je kod rezultata 0:0... druga situacija za izjednacenje cini mi se, sam kao duh pred golmana ali realizacija očajna... Ni poslije toga nije briljirao, uz Cucurelu najgori danas, kostali su nas bodova Prijavi
15. april 2023.3 god. Popularna objava comment_344021 Mozda i najbolji protiv Brightona. Treba ga sto vise forsirati da se oslobodi malo. On ima nesto u sebi, moze biti veoma dobar igrac samo da ga se zna korsititi. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.