16. januar 2023.3 god. comment_338296 Ove ludorije sa finansiranjem rata, ovakvog predstavljanja, ukrijinske zastave, najave kao da je doso mesi, orgroman ugovor.....samo kopamo jamu sebi. Tek sam sad siguran da ce biti corak od igraca. Prijavi
16. januar 2023.3 god. comment_338297 Ne finansira Chelsea vojsku nego Shaktar, a šta će sa svojim parama raditi boli me uvo, neka daju svih 100 miliona na bombe nije moja stvar. Chelsea je samo klub koji razumije da tom ukrajinskom zastavom može da pridobije političke poene i to je to, ne uznemirava me previše ta činjenica. Sa druge strane ako sve to zanemarimo cijena je van svake pameti, ali je stvar već gotova i nema druge nego pomiriti se sa tim. Dodatni problem koje vidim na prvu je taj što na osnovu ovih par isječaka ne djeluje mi previše oduševljeno niti su mi izjave nešto upečatljive. Bar iz ovog ugla Mudryik mi djeluje kao neko ko je potpisao za Shangai ili Anzhi. Prijavi
16. januar 2023.3 god. comment_338299 A Boli jadan nije znao gde idu te pare. Pa vrapci na grani znaju zasto je naduvan transfer kao i da ima politicku pozadinu. Postajem siguran da je ovaj transfer realizovan ne zato sto nam treba igrac odredjenih karakteristika vec samo zato sto je to Mudrik. Prijavi
16. januar 2023.3 god. comment_338301 Sad imamo 3 marketing lijeva krila, Amerikanca, Black Lives Matter propagatora i Ukrajinca. Treba još Mitoma za tržište dalekog istoka. Da Pulišića sad dovodimo koštao bi 120 miliona nakon dobrog svjetskog prvenstva. Prijavi
16. januar 2023.3 god. comment_338306 Da hoće neki Iranac proigrat pa da pridobijemo talibane i islamski svijet. Prijavi
16. januar 2023.3 god. comment_338307 Pa normalno, zato i igraju slabo. Al kad sterling, pula i havertz imaju politicku podrsku oni ce proigrati. Ima da kidaju. Znao sam ja da nam je politicko krilo zakazalo a mi u tripu da je levo krilo. Prijavi
16. januar 2023.3 god. comment_338316 3 hours ago, BT14 said: Možemo već sad poslat neke igrače, bar 11 pa nek odigraju. Kako prljavi potezi, vidi se tu USA uticaj 3 hours ago, ker said: Chelsea je samo klub koji razumije da tom ukrajinskom zastavom može da pridobije političke poene i to je to, ne uznemirava me previše ta činjenica Činjenica je da je prošli vlasnik bio rus a sadašnji amerikanac. Također je činjenica da je taj rus htio da se rat završi dok amerikanac kao što vidimo... Prijavi
16. januar 2023.3 god. comment_338321 Ma pravo da ti kažem išli su mi na kurac ranije i ovi koji su se bunili protiv naftaških para i kako smo oligarski klub pa sad obrnuta priča, bune se ovi drugi jer možeš misliti Amerikanci podržavaju rat i licemjerni su. Kao da to nije slučaj već ko zna koliko dugo u prošlost. Samo se traži tema da se diže kakva prašina, jer ovdje očigledno nije problem to što je Ukrajinac ili što se u priču upleo rat, već odnos cijene i kvaliteta igrača, ali opet se ponavljam pa nema veze. Prijavi
16. januar 2023.3 god. comment_338322 Treba radi balansa dovesti Zakharyana, ali ne vidim potrebu za njim nakon dolazaka Felixa/Nkunkua i Mudryka. Prijavi
16. januar 2023.3 god. comment_338324 47 minutes ago, Adi said: Treba radi balansa dovesti Zakharyana, ali ne vidim potrebu za njim nakon dolazaka Felixa/Nkunkua i Mudryka. Imaju problema sa dovodjenjem Arsena. Valjda ne mogu prebaciti pare Rusima, zato vec godinu dana se peglamo oko toga. Zakharyan je vezni igrac, on je bas ono sto trebamo u 4-3-3. Valjda ce nekako skontati i njega da dovedu u januarskom prelaznom roku. Prijavi
16. januar 2023.3 god. comment_338325 A kako je moguće da tog Arsena ne želi niko sem nas? Da je tako dobar haman bi se 5-6 klubova borilo za njega. A ovako samo se mi spominjemo i to cijena 10 miliona. Smiješno. Prijavi
16. januar 2023.3 god. comment_338326 2 minutes ago, reLo said: A kako je moguće da tog Arsena ne želi niko sem nas? Da je tako dobar haman bi se 5-6 klubova borilo za njega. A ovako samo se mi spominjemo i to cijena 10 miliona. Smiješno. Mi smo vec sve dogovorili sa klubom i sa igracem. Sam igrac zeli samo kod nas. Ne moze se niko boriti kada ne dozvoljavaju da prebacis pare Rusima. Zato je ostao jedino Chelsea da skonta kako ce to odraditi. Prijavi
16. januar 2023.3 god. comment_338336 On 1/14/2023 at 9:23 PM, Igi said: Jedino ako se nisu dogovorili da 80% tog novca ode u dobrotvorne svrhe za raseljene ukrajince ili nesto tako, nema racionalnog objasnjenja. ^ ne verujem da se ovo zapravo pogodio procenat sam namerno naduvao ali sustina je tu Prijavi
17. januar 2023.3 god. comment_338356 Kaze onaj iz Shaktara da smo u biti isto ponudili kao Arsenal, ali malo realniji bonusi, bolji projekat predstavili i to je bilo to. Prijavi
17. januar 2023.3 god. comment_338385 Sta kaze @hamco, evo de zerbi kaze da bi mogao Mudryk osvojiti balon d'or u buducnosti Prijavi
17. januar 2023.3 god. Popularna objava comment_338387 1 hour ago, diablo_bih said: Sta kaze @hamco, evo de zerbi kaze da bi mogao Mudryk osvojiti balon d'or u buducnosti hamcara cijeni zerbijevo misljenje Prijavi
18. januar 2023.3 god. comment_338395 Izgleda 97k funti sedmicno. Kontam da su vec uveli one base plate, sa bonusima za dobru igru, jer je stvarno premala plata. Prijavi
18. januar 2023.3 god. comment_338403 Pa i nema razloga za puno većom plaćom, dolazi kao mlad igrač koji se tek treba dokazat i zaradit povišicu. Visoka odšteta je nešto drugo, tu plaćaš i talent i budućnost, a plaća bliža trenutnoj reputaciji igrača Prijavi
18. januar 2023.3 god. comment_338404 1 hour ago, Whisper said: Cuj ne bi se naigrao pored martinelija Pisaj ga Prijavi
21. januar 2023.3 god. comment_338528 Igračina, al si se zajebo sto si doso u chelsea. To ce ti biti ja mislim najgora odluka u životu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.