Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mykhaylo Mudryk (Tottenham Hotspur)

Istaknuti odgovori

Ove ludorije sa finansiranjem rata, ovakvog predstavljanja, ukrijinske zastave, najave kao da je doso mesi, orgroman ugovor.....samo kopamo jamu sebi. Tek sam sad siguran da ce biti corak od igraca.

• Odgovori 656
  • Pregledi 35,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nema razloga za brigu. Nakon bana od 4 godine ostaju mu jos 3 godine da odradi ugovor

• De izbrisi postove sa prve stranice

• Zao mi ovog igraca. Koliko god bio nespreman mlad i sta ti ja znam. Nema Sterlinga, Mounta, Ziyecha i covjek ne upise ni minutu protiv Evertona kuci. Tuzno, jadno, smijesno. 

Objavljene slike

Ne finansira Chelsea vojsku nego Shaktar, a šta će sa svojim parama raditi boli me uvo, neka daju svih 100 miliona na bombe nije moja stvar.

Chelsea je samo klub koji razumije da tom ukrajinskom zastavom može da pridobije političke poene i to je to, ne uznemirava me previše ta činjenica.

Sa druge strane ako sve to zanemarimo cijena je van svake pameti, ali je stvar već gotova i nema druge nego pomiriti se sa tim. Dodatni problem koje vidim na prvu je taj što na osnovu ovih par isječaka ne djeluje mi previše oduševljeno niti su mi izjave nešto upečatljive. Bar iz ovog ugla Mudryik mi djeluje kao neko ko je potpisao za Shangai ili Anzhi.

A Boli jadan nije znao gde idu te pare. Pa vrapci na grani znaju zasto je naduvan transfer kao i da ima politicku pozadinu. 

Postajem siguran da je ovaj transfer realizovan ne zato sto nam treba igrac odredjenih karakteristika vec samo zato sto je to Mudrik. 

Pa normalno, zato i igraju slabo. Al kad sterling, pula i havertz imaju politicku podrsku oni ce proigrati. Ima da kidaju. Znao sam ja da nam je politicko krilo zakazalo a mi u tripu da je levo krilo.

3 hours ago, BT14 said:

Možemo već sad poslat neke igrače, bar 11 pa nek odigraju.

Kako prljavi potezi, vidi se tu USA uticaj

3 hours ago, ker said:

Chelsea je samo klub koji razumije da tom ukrajinskom zastavom može da pridobije političke poene i to je to, ne uznemirava me previše ta činjenica

Činjenica je da je prošli vlasnik bio rus a sadašnji amerikanac. Također je činjenica da je taj rus htio da se rat završi dok amerikanac kao što vidimo...

Ma pravo da ti kažem išli su mi na kurac ranije i ovi koji su se bunili protiv naftaških para i kako smo oligarski klub pa sad obrnuta priča, bune se ovi drugi jer možeš misliti Amerikanci podržavaju rat i licemjerni su. Kao da to nije slučaj već ko zna koliko dugo u prošlost.

Samo se traži tema da se diže kakva prašina, jer ovdje očigledno nije problem to što je Ukrajinac ili što se u priču upleo rat, već odnos cijene i kvaliteta igrača, ali opet se ponavljam pa nema veze.

47 minutes ago, Adi said:

Treba radi balansa dovesti Zakharyana, ali ne vidim potrebu za njim nakon dolazaka Felixa/Nkunkua i Mudryka.

Imaju problema sa dovodjenjem Arsena. Valjda ne mogu prebaciti pare Rusima, zato vec godinu dana se peglamo oko toga. Zakharyan je vezni igrac, on je bas ono sto trebamo u 4-3-3. Valjda ce nekako skontati i njega da dovedu u januarskom prelaznom roku.

2 minutes ago, reLo said:

A kako je moguće da tog Arsena ne želi niko sem nas? Da je tako dobar haman bi se 5-6 klubova borilo za njega. A ovako samo se mi spominjemo i to cijena 10 miliona. Smiješno.

Mi smo vec sve dogovorili sa klubom i sa igracem. Sam igrac zeli samo kod nas. Ne moze se niko boriti kada ne dozvoljavaju da prebacis pare Rusima. Zato je ostao jedino Chelsea da skonta kako ce to odraditi.

On 1/14/2023 at 9:23 PM, Igi said:

Jedino ako se nisu dogovorili da 80% tog novca ode u dobrotvorne svrhe za raseljene ukrajince ili nesto tako, nema racionalnog objasnjenja.

^ ne verujem da se ovo zapravo pogodio procenat sam namerno naduvao ali sustina je tu

Pa i nema razloga za puno većom plaćom, dolazi kao mlad igrač koji se tek treba dokazat i zaradit povišicu. Visoka odšteta je nešto drugo, tu plaćaš i talent i budućnost, a plaća bliža trenutnoj reputaciji igrača 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.