Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mykhaylo Mudryk (Tottenham Hotspur)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 656
  • Pregledi 35,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nema razloga za brigu. Nakon bana od 4 godine ostaju mu jos 3 godine da odradi ugovor

• De izbrisi postove sa prve stranice

• Zao mi ovog igraca. Koliko god bio nespreman mlad i sta ti ja znam. Nema Sterlinga, Mounta, Ziyecha i covjek ne upise ni minutu protiv Evertona kuci. Tuzno, jadno, smijesno. 

Objavljene slike

• Autor

Ako je ipak 100miliöna cijena onda me boli kad skontas da ima jedan leao u milanu.

Mudryk je isto strasan talenat. Nadat se najboljem

Drago Boeli razumijem da si se obaveza da ces ulagati u klub, al ne moras sad svim silama to potvrditi dovodjenjem svega i svacega. Posebno kad imas priliku dovesti kvalitetne i dokazane igrace. 

Razumijem da se ima para, al nadam se da se nije odustalo od Lea. 

Mozda bude nova zvijezda svjetskog fudbala. Djeluje po klipovima da je dobar. Jebat ga, ako ga nasi mogu kupit nek kupe, Boga pitaj koga ce sve kupiti ljeti. Ocekujem i Belinghama i Ricea, ko zna, mozda i Mbappea :D

100 miliona 7 godina na igraca Sahtara

Jebo ti sveti petar kajganu kakav je ovo transfer, pa i da ulazes za buducnost, ovo je bolesno

Jedino ako se nisu dogovorili da 80% tog novca ode u dobrotvorne svrhe za raseljene ukrajince ili nesto tako, nema racionalnog objasnjenja.

image.thumb.png.c77d0f618296f8e288b6409f922d4b37.pngA

Aha, pretpostavljam da se Toddu digo kad je video da dribla i sto pipa loptu u kaznenom prostoru, video da niko ne dodiruje loptu od kaznenog od nasi a nije se zapitao zasto do toga ne dolazi

18 minutes ago, Igi said:

100 miliona 7 godina na igraca Sahtara

Jebo ti sveti petar kajganu kakav je ovo transfer, pa i da ulazes za buducnost, ovo je bolesno

Jedino ako se nisu dogovorili da 80% tog novca ode u dobrotvorne svrhe za raseljene ukrajince ili nesto tako, nema racionalnog objasnjenja.

image.thumb.png.c77d0f618296f8e288b6409f922d4b37.pngA

Aha, pretpostavljam da se Toddu digo kad je video da dribla i sto pipa loptu u kaznenom prostoru, video da niko ne dodiruje loptu od kaznenog od nasi a nije se zapitao zasto do toga ne dolazi

Sve to ok, al otkad se ti oslanjas na grafikone i statistiku ? Resio si pod stare dane da se modernizujes moj Igi ? :D

Voleo bih da gresim al mislim i da su Hal, Hacison i Cukvrameka za ovog izmislili fudbal. Kog god od njih 3 da stavis u ovu kozojebacku ligu dali bi 10 gola i 10 asista. 

Racionalan fudbalski pismen covek to nikad ne bi uradio tako da koliko god pismenih ljudi u stafu da imas ovaj ce preko njihovve volje da radi sta hoce i zato nilad nista nece da napravimo.

• Autor
3 hours ago, diablo_bih said:

I on nece morati ici pod seniore, vec moze biti registrovan kao u21, pa eto barem nesto pozitivno.

Kako ako ima 22

2 hours ago, soxx said:

Momak mora da je baš poseban čim klub radi ovakve objave. Ne sjećam se da su ikad imali objavu ovog tipa.

Sutra će biti na utakmici, a možemo ga očekivati odmah protiv Liverpoola po svemu sudeći. Uzdrman protivnik a on pun elana da se dokaže i svima nam začepi usta. Idealni uslovi za debi.

I mene je zacudila objava, a posebno i na twiteru nalog kluba. Ne znam, nekada su se velike pare davale za bas kvalitetne igrace. Kod ovog me brine i slovenski mentalitet, citaj Arshavin, Pavljuchenko i ostali.

Videce se na prvoj tekmi. To sto je igrao tamo gde su pola namestenih meceva i gde se statsi nabijaju ko od sale i PL su dve razlicite planete. Klub, a i on je sam sebi nabio pritisak pa nek se nosi sa tim ako zna i ume. Ja mu licno dajem 10 15% sansi da ce uspeti. 

• Popularna objava

Rekoh ja da ce novi vlasnici ogromnu lovu uloziti a onda kad vide da nema rezultata povuci rucnu totalno. Mnogi su se ismijavali tome, no zivi bili pa vidjeli.

Dovesti nekog Ukrajinca iz Sahtara za 100 miliona eura granici s pamecu definitivno. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.