Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mykhaylo Mudryk (Tottenham Hotspur)

Istaknuti odgovori

• 2 mjeseca kasnije...
  • Odgovori 656
  • Pregledi 35,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nema razloga za brigu. Nakon bana od 4 godine ostaju mu jos 3 godine da odradi ugovor

• De izbrisi postove sa prve stranice

• Zao mi ovog igraca. Koliko god bio nespreman mlad i sta ti ja znam. Nema Sterlinga, Mounta, Ziyecha i covjek ne upise ni minutu protiv Evertona kuci. Tuzno, jadno, smijesno. 

Objavljene slike

Ma ostavio bih ga, ako već nećemo kerima dovoditi. Imao je finih partija, ako se imalo uozbiljio može biti solidna opcija sa klupe. Bolji je od Garnača i Neta sigurno.

Ja mu ne bih sudio na osnovu one jedne sezone, znam kad sam ga gledao u Sahtaru da je bio jako fin igrac.

Pitanje je sad koliko je radio na sebi i koliko je spreman, po onome sto se dalo vidjeti na društvenim mrezama trenirao je, sad ne znam da li je to dovoljno da bude kompetentan ali drago mi je da se odmah priikljucuje ekipi

6 minutes ago, hamco said:

Hahaha ziva istina.

Da, Neto i Garnačo su zapravo dva ista lika na desnom i lijevom krilu, driblati ne znaju, znaju pomalo s obje noge, nakon 15. lažnjaka centriraju i nađu se ponekad u dobrim prilikama i dadnu gol.

Mudrik sa loptom ko kad imas veliki kurac a ne moze da ti se digne. Vratila se prva frizurica Chelsea. Sta je sada spremila barbika jel ofarban neki pramen? 

Pitam jer znam da nista fudbalski necemo dobiti. 

A stavljanje njega i Neta u isti kos je tek smesno

Miša će ili na posudbu ili će se prodati ali vjerovatno posudba jer dugo nije igrao. Ko će kupiti igrača koji nije igrao skoro 2 godine?! Oni što prave nekakve sastave sa njim u ekipi, to mogu raditi na igrici ali u stvarnosti je to nemoguće za klub koji se želi boriti za vrh tabele.

Ostat će kod nas predsezonu da vidimo u kakvom je stanju. Navodno ga Lampard želi u Coventry.

• Adi mijenja naslov u #43 Mykhaylo Mudryk
  • Adi mijenja naslov u #33 Mykhaylo Mudryk
  • 4 sedmice kasnije...

Ne znam koliko ce se tamo naigrati, dobro je ako ga poznaje menadzer pa je on razlog sto je njih odabrao. Zao mi je bilo ovog momka sto je izgubio 2 sezone bezveze i od samog pocetka su ga vazda tlacili. Volio bih da ozivi karijeru. 

Solidna je opcija Tottenham ukoliko dobije minute tamo.

75 miliona je opcija za kupovinu, realno jako puno 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.