Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Zao mi je sto nikada nije zaigrao za Chelsea

Istaknuti odgovori

• 2 sedmice kasnije...
  • Odgovori 257
  • Pregledi 30,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Steta sto Dzeko nije doso kod nas, nego ode u prokelti Siti, ubi me ako ne bi igrao lupam 6-8 godina minimum za Celzi Ajde Aguera što su uzeli, to i ajde, ali čoveče oni su imali u jednom momentu

• Tačno tako, ali treba razumjeti kontekst i karakter objave

nikad neću prežalit kad nam je real uzeo 2009 van der vaarta ispred nosa u vrhuncu njegove forme. A pored Vaarta volio bi da su zaigrali i Figo, Defoe, Martins, Xabi Alonso

• 11 mjesec kasnije...

Meni je npr. krivo šta sneijder i pirlo  nikad nisu zaigrali a bilo je prilike i to dok su bili na vrhuncu..........

Za Snajdera smo poslalu službenu ponudu letos al su nas odbili,bar tako tvrdi predsednik Galate,i to ispada da je samo Čelzi poslao formalnu ponudu,nakon toga se klub okrenuo fabregasu,ostalo znate

a za Pirla stara priča,velika želja don Karla,bio na korak od nas al su ga ubedili da ostane u Milanu 

ovo za Snajdera je isplivalo pre par dana,sad mi ovo palo u oči 

Gatuzo je lopata teska. Nije imao nista, samo je trcao ko konj i provocirao druge igrace. Mikel je za njega Maradona.

Gattuso najodvratniji igrač ikad, zdepasti rast, ogavna faca, vječito pjenave čeljusti i glup ko kurac. Jedino je mogao trčati i ritati se ko volina a otprilike toliko je i inteligentan. U paru sa genijalcima tipa Pirlo, Seedorf i Kaka i traktorska guma bi mogla igrati.

Koristan je Gatuzo, Pirlo i Kaka ne bi toliko postigli da Gatuzo nije imao malo udela. Treba neko i da igra odbranu, ne mogu svi biti manekeni sa loptom.

Gatuso je legenda. Nek priča ko šta hoće, on je sastavni dio svega što je taj Milan postizao i to kako. A poštovali su ga sve legende, što dovoljno govori o njemu.

Legendarna je anegdota kad je Gatuso pozvan u repku Italije a on im tad rekao:

'Zar je Italija na to spala da ja moram igrati?' :D

Gatuso je legenda. Nek priča ko šta hoće, on je sastavni dio svega što je taj Milan postizao i to kako. A poštovali su ga sve legende, što dovoljno govori o njemu.

of topik ali moram 

imali smo mi jednog lika u školi,naša generacija uvek je ćutao ali uvek,znači nikad ništa od njega ne možeš da čuješ,jedino što znam o njemu i dan danas je da voli fudbal a karakterističan po tome što je lemao ko lud

isti gatuzo (po fizičkom izgledu,još imao neke brkove kao Hitler) i jbt kad se setim kako je nezgodan bio ,niži od mene i kad se zabije sa onim kolenima,dodje mi da mu jebem sve po spisku od parababe do budućih pokolenja ,jedanput mi puko film i zalepim ga za neke šipke ko moron,posle kad sam se iskulirao video da sam malo preterao a najače što se on ništa nije žalio,voleo lik fudbal i lemanje više od života čini mi se 

još posle kolko mi ga bilo žao,čuo sam da su ga tukli neki bolidi za autobusku stanicu,ja se razmišljam,mogo ih je garant ispresavijati samo da je hteo,al ono mogo si da ga mažeš na lebac van fudbalskog terena 

posle došle neke generacije ,naša mladja braća ,sve bili sitniji od nas,ne možeš ni da ih pipneš odma traže faul 

malo sam se vratio u vreme srednje škole,nemojte zamerati,osedeo sam ....

Njegova uloga i jeste da svaki faul nacinjen nad trojcem Pirlo-Seedorf-Kaka vrati troduplo i da reze na sve i svakoga. Al ne mogu ga postovati zbog toga, covjek je jedan od najnetalentovanijih igraca ikad.

Fudbal se voli, gleda i igra zbog majstora.

Alonso, Makelele, Toure, Busquets, Vieira, Scholes, pa i Pirlo kao DMF i jos neki koje sam sigurno zaboravio, to su genijalci i jedni od najboljih otkad se lopta kotrlja. Kakav Gatusso, cisto bogohuljenje stavljati takvog fizikalca s ovakvim mozgovima aj uozbilji se malo.

Ja vise volim da vidim dobro otimanje lopte, po mogucstvu nasilno kao sto to radi Matic nego neko pedersko driblanje u prazno ko sto radi Neymar. Na ono mogu samo klinci da se loze. Ili kad predribla dvojicu pa krene na treceg i uzmu mu loptu. Nista nije uradio, bolje da je na pocetku izbio u aut.

Ono pretrcavanje i lomljenje ledja sto radi Hazard je iznad svega toga. :D

Alonso, Makelele, Toure, Busquets, Vieira, Scholes, pa i Pirlo kao DMF i jos neki koje sam sigurno zaboravio, to su genijalci i jedni od najboljih otkad se lopta kotrlja. Kakav Gatusso, cisto bogohuljenje stavljati takvog fizikalca s ovakvim mozgovima aj uozbilji se malo.

Ne mozes Scholesa i Pirla nikako staviti, to su vise playmakeri odzada, jer ne mogu trcati vise, takav ti je i Gerrard sada, pa se vidjelo koliko primaju golova, jer mu nisu stavili jos jednog DMFa pored. A pirlo moze to igrati, jer pored sebe ima dvojicu igracina, koji ce sve stici u vidu Vidala i Pogbe.

Mogu zato sto su obojica igrali zadnjeg veznog ili plejmejkera odzada haha. Ako si zadnji vezni ne znaci da moras biti operisan od kreacije igre, taman posla, najbolji ikad imaju raspon pasova, viziju, tehniku, zato i jesu medju najboljima ikad i ne moraju biti box-to-box. 

posle došle neke generacije ,naša mladja braća ,sve bili sitniji od nas,ne možeš ni da ih pipneš odma traže faul 

pričaj mi o tom... malo ofulaš loptu kod starta, zakačiš mu patiku, nogu odma traži faul, psuje ti sve po spisku. a on tebe ubije na terenu sa startovima, i kad tražiš faul, opet ti jebe sve po spisku. al sreća pa ima lijeka i za takve.

p.s. čiba jbt, što posle svaka 2 reda ideš u novi pasus, tj. 2 nova reda

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.