28. januar 2020.6 god. comment_292573 Sad procitah Kun spominje Ben Arfu u transferima tamo.Sta se izdesavalo s tim igracem? Imao je ogroman potencijal ali nikad ga nije iskoristio do kraja, i vazda po klubovima iz donje tabele igrao. Bas ga bio zapazio onoda dok su on i Benzema u Lyonu igrali i najavljivalo se od njih dvojice da ce biti veliki igraci. Benzema je imao veliku srecu, otisao u Real odmah i od tad je tamo, bez obzira i sto je imao losijih sezona, opet ga je Perez ostavio. Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk Prijavi
28. januar 2020.6 god. comment_292601 Ništa, jednostavno lik je bio suvi talenat, priroda mu sve dala osim mozga i work ethic. Čovjek je mogao biti na nivou Edena Hazarda i Neymara samo da je imao ozbiljnosti i rada i truda. Kad mi se digne kurac uzme loptu prođe 4-5 igrača zabije ili asistira a kada mu se ne igra moš ga jebat Prijavi
28. januar 2020.6 god. comment_292610 Žao mi je što nikada nije zaigrao za Chelsea: Jadon Sancho, Timo Werner i Ben Chilwell. Kako je krenulo, nikad ih nećemo dovesti. Prijavi
26. juli26. jul comment_373669 Steta sto Dzeko nije doso kod nas, nego ode u prokelti Siti, ubi me ako ne bi igrao lupam 6-8 godina minimum za Celzi Ajde Aguera što su uzeli, to i ajde, ali čoveče oni su imali u jednom momentu beše Aguera, Balotelija još dok je bio kolko tolko "normalan" u glavi, i još dovedu Dzeka Prijavi
26. juli26. jul comment_373678 On 1/28/2020 at 6:46 PM, Adi said: Žao mi je što nikada nije zaigrao za Chelsea: Jadon Sancho, Timo Werner i Ben Chilwell. Kako je krenulo, nikad ih nećemo dovesti. Da li racunamo da su svi osim Chillza flopali ili Werneru brojimo UCL Prijavi
26. juli26. jul comment_373681 1 hour ago, Kun Aguer0 said: Da li racunamo da su svi osim Chillza flopali ili Werneru brojimo UCL Tačno tako, ali treba razumjeti kontekst i karakter objave Prijavi
26. juli26. jul comment_373698 Modric, ne znam da li bi bio kao u Realu, ali sa ove tacke gledista on, definitivo. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.