Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Zao mi je sto nikada nije zaigrao za Chelsea

Istaknuti odgovori

• Autor
[quote name='Adis988' timestamp='1327533136' post='20400']

njega ni za vozaca kosilice ne bih..
[/quote]

A šta fali Pandži? Da je otišao u Real onda kad ga je Mourinho tražio, sigurno bi napredovao još više, a i sada je solidan igrač.
  • Odgovori 257
  • Pregledi 30,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Steta sto Dzeko nije doso kod nas, nego ode u prokelti Siti, ubi me ako ne bi igrao lupam 6-8 godina minimum za Celzi Ajde Aguera što su uzeli, to i ajde, ali čoveče oni su imali u jednom momentu

• Tačno tako, ali treba razumjeti kontekst i karakter objave

[quote name='Caeruleus' timestamp='1327536347' post='20421']

A šta fali Pandži? Da je otišao u Real onda kad ga je Mourinho tražio, sigurno bi napredovao još više, a i sada je solidan igrač.
[/quote]
Sinoc Mehelenu doni 3 boda u 90-toj minuti :D
Brazilac [b][color=#008000][size=5]R[/size][/color][color=#daa520][size=5]O[/size][/color][color=#008000][size=5]N[/size][/color][color=#daa520][size=5]A[/size][/color][color=#008000][size=5]L[/size][/color][color=#daa520][size=5]D[/size][/color][color=#008000][size=5]O 9 [/size][/color][/b]
  • 2 sedmice kasnije...
[quote name='Tinmar' timestamp='1328662345' post='24300']Platini, čisto da imamo u vrhu nekoga ^^[/quote]

Moze on Romanu samo polizati jaja, pa na kojoj god da je funkciji, pa i predjsjednik Francuske da je...
Ma ne treba nama niko u vrhu sve dok se mozemo posteno boriti i osvajati trofeje, jer mi smo ti koji smo iznad svih a oni koji na posten nacin ne mogu osvajati, njima je potreban neko u vrhu...
[quote name='Adis988' timestamp='1328663128' post='24302']

Moze on Romanu samo polizati jaja, pa na kojoj god da je funkciji, pa i predjsjednik Francuske da je...
Ma ne treba nama niko u vrhu sve dok se mozemo posteno boriti i osvajati trofeje, jer mi smo ti koji smo iznad svih a oni koji na posten nacin ne mogu osvajati, njima je potreban neko u vrhu...
[/quote]
Wow, samo sam se šalio, naravno da ćemo biti pošteni ;)
Riješi rebus...
[img]http://www.gradprijedor.com/wp-content/uploads/2011/05/25650-221480.jpg[/img][img]http://www.gradprijedor.com/wp-content/uploads/2011/05/25650-221480.jpg[/img][img]http://1.bp.blogspot.com/-eSraf4NoIGU/TxxGp5S8BMI/AAAAAAAAIaY/p8IyoL2v2d8/s1600/Jay+jay+okocha.jpg[/img]

Jay-Jay Okocha, extra igrač...
ronaldo ( ne c.ronaldo ), batistuta, forlan, seedorf, a od novijeg doba sneijder, ribery, di maria
  • 1 mjesec kasnije...
  • 2 mjeseca kasnije...
Zao mi je sto nikad nije zaigrao za Chelsea [size=5][b][color=#696969]Ronaldinho[/color][/b][/size] a toliko su ga povjezivali sa nama.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.