Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Zao mi je sto nikada nije zaigrao za Chelsea

Istaknuti odgovori

Ma ne bih ja volio da je bilo koja legenda nekog drugog kluba igrala i za naš poslije. Zamisli da Lampard igra za Chelsea i Man Utd. Ne ide jednostavno.

• Odgovori 257
  • Pregledi 30,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Steta sto Dzeko nije doso kod nas, nego ode u prokelti Siti, ubi me ako ne bi igrao lupam 6-8 godina minimum za Celzi Ajde Aguera što su uzeli, to i ajde, ali čoveče oni su imali u jednom momentu

• Tačno tako, ali treba razumjeti kontekst i karakter objave

Gaizka-Mendieta-03.jpg

Pojam razlike na terenu. Jedna Valencija je bila stroj na njegov pogon, čista nepravda da nije dobio Zlatnu Loptu. Strašan mozak i osjećaj za igru.

Ma ne bih ja volio da je bilo koja legenda nekog drugog kluba igrala i za naš poslije. Zamisli da Lampard igra za Chelsea i Man Utd. Ne ide jednostavno.

Ko je rekao da taj neko mora prvo igrati za drugi klub pa onda za nas :D npr. prvo da je igrao kod nas prije nego je negdje drugdje postao legenda nekog drugog kluba ;)

ronaldo_brazil_footbal_soccer_fat_weigth

Legenda 

Ivan Gudelj-velika legenda Hajduka i jedan od najboljih igraca u Jugoslaviji,potpisao je ugovor za Real Madrid ali zbog bolesti morao je odmah prekinuti igracku karijeru i ako je bio jako mlad,svi navijaci ce ga se sjecati po utakmici s Valenciom u Kupu Pobjednika.

gudelj,%20ivan%201982.jpg

• 3 sedmice kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...

rijetki su ti igrači zbog kojih mi je žao što nisu nikada zaigrali za chelsea, ali ovaj je definitivno jedan od njih...

eto u milanu se nekako smirio, nema više glupih crvenih, a to mu je što se mene tiče i jedina mana..a ovo ostalo što on radi grimase svaku tekmu, podjebava, razjebava, ulazi u neke rasprave itd., to mu je kod mene samo plus..

frajer je jebena živina..a to šta on radi kad nije na terenu i pali kuće kurce palce, to me ladno zaboli..pa i cole je ostavio šeril, znači grijeh neviđeni, pa eto i dalje ga volim, i jedan mi je od najdražih igrača...

ovakav nama treba, jedan takav samo, i dosta je...jer nemamo to što želim da imamo još od odlaska drogbe..

http://www.youtube.com/watch?v=DIz8Fj9s_vw

.......

eto u milanu se nekako smirio, nema više glupih crvenih,

.........

:D cini mi se da neki dan dobi jedan,i to kako,poslije utakmice :D

ključna riječ je "JEDAN" :D i puno je manje ekscesa koji idu na štetu ekipi, drugačiji od kada nije u šitiju..znam ja šta pričam

a i drogba je crn znači =D> mislio sam da nam fali takav tip u vidu arogancije pozitivne na terenu, agresivnosti i bahatosti, i onaj fazon "kad niko neće, ja ću", a ne da je balotelli kao drogba..

kao drogba nitko nije bio nikada, niti će biti...

toliko za ovo javljanje iz teherana

a i drogba je crn znači =D> mislio sam da nam fali takav tip u vidu arogancije pozitivne na terenu, agresivnosti i bahatosti, i onaj fazon "kad niko neće, ja ću", a ne da je balotelli kao drogba..

kao drogba nitko nije bio nikada, niti će biti...

Drogba je imao stav - kad niko neće riješit ovu tekmu, ja ću.

Balotelli ima stav - kad nitko neće napravit neko sranje, ja ću.

Meni je npr. krivo šta sneijder i pirlo  nikad nisu zaigrali a bilo je prilike i to dok su bili na vrhuncu..........

Ići ću unatrag otkad ja pratim nogomet, pa ću reći da je to definitivno Ruud van Nistelrooy, gorostasni Holanđanin koji je definitivno jedan od najboljih napadača u novijoj historiji.

Pored njega, izdvojio bih još i Seedorfa.

• 1 mjesec kasnije...

sjetih se upravo da mi je i povremeno sjajni rojston drente jako drag igrač :D uvijek sam ga dofuravao u dinamo kad bi igrao master ligu

nadalje, na um mi je pao i daglas-jebem keve na beku-majkon, kao i gospodin markos-nekad alfa i omega najdražeg mi kluba u španjolskoj villarreala-sena...

i za kraj moj, nikad prežaljeni đovani do santoš-zablistam pa nestanem-ramirez

Tshela-giovanni-dos-santos-mexico-rf-10-

• 2 sedmice kasnije...
  • Autor

Zlatan Ibrahimović

Eric Cantona

Eh moj Wisey, Ibrahimiziran si zadnjih dana.

Btw. bio mi je mrzak zadnjih godina, ruku na srce i vrijeđao sam ga, ali sada sada žalim. Nešto mi je pravo drag u zadnje vrijeme i volio bih da nekad zaigra za Plavce, a ako se to ne desi bit će mi žao.

dani-alves_samba-nitrocharge.jpg

• 3 mjeseca kasnije...
  • Autor

Bjezi cae bolesnice, jebo te taj majmunko...

E moj drug kad ne kužiš sarkazam.

Ali ovog ne mogu prežaliti. Carlostatico ga bio spreman dovesti na ljeto 2010. godine. Zamislite da je ovaj doktor sad u Chelseaju umjesto Ramiresa. Gdje bi nam kraj bio eh.

LhnyVsN.jpg

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.