15. august 2013.13 god. comment_138834 Ma ne bih ja volio da je bilo koja legenda nekog drugog kluba igrala i za naš poslije. Zamisli da Lampard igra za Chelsea i Man Utd. Ne ide jednostavno. Prijavi
15. august 2013.13 god. comment_138854 Pojam razlike na terenu. Jedna Valencija je bila stroj na njegov pogon, čista nepravda da nije dobio Zlatnu Loptu. Strašan mozak i osjećaj za igru. Prijavi
15. august 2013.13 god. comment_138856 Ma ne bih ja volio da je bilo koja legenda nekog drugog kluba igrala i za naš poslije. Zamisli da Lampard igra za Chelsea i Man Utd. Ne ide jednostavno. Ko je rekao da taj neko mora prvo igrati za drugi klub pa onda za nas :D npr. prvo da je igrao kod nas prije nego je negdje drugdje postao legenda nekog drugog kluba ;) Legenda Prijavi
16. august 2013.13 god. comment_138902 Ivan Gudelj-velika legenda Hajduka i jedan od najboljih igraca u Jugoslaviji,potpisao je ugovor za Real Madrid ali zbog bolesti morao je odmah prekinuti igracku karijeru i ako je bio jako mlad,svi navijaci ce ga se sjecati po utakmici s Valenciom u Kupu Pobjednika. Prijavi
2. septembar 2013.13 god. Autor comment_142867 Drogba - Eto kakav tandem :) Ipak će zaigrati :D haha Za ovim žalim ja, ali mogli bi svi zajedno uskoro: Prijavi
29. septembar 2013.13 god. comment_146045 rijetki su ti igrači zbog kojih mi je žao što nisu nikada zaigrali za chelsea, ali ovaj je definitivno jedan od njih... eto u milanu se nekako smirio, nema više glupih crvenih, a to mu je što se mene tiče i jedina mana..a ovo ostalo što on radi grimase svaku tekmu, podjebava, razjebava, ulazi u neke rasprave itd., to mu je kod mene samo plus.. frajer je jebena živina..a to šta on radi kad nije na terenu i pali kuće kurce palce, to me ladno zaboli..pa i cole je ostavio šeril, znači grijeh neviđeni, pa eto i dalje ga volim, i jedan mi je od najdražih igrača... ovakav nama treba, jedan takav samo, i dosta je...jer nemamo to što želim da imamo još od odlaska drogbe.. http://www.youtube.com/watch?v=DIz8Fj9s_vw Prijavi
29. septembar 2013.13 god. comment_146049 ....... eto u milanu se nekako smirio, nema više glupih crvenih, ......... :D cini mi se da neki dan dobi jedan,i to kako,poslije utakmice :D Prijavi
29. septembar 2013.13 god. comment_146053 Jedina sličnost između njega i Drogbe je boja kože... Prijavi
29. septembar 2013.13 god. comment_146078 ključna riječ je "JEDAN" :D i puno je manje ekscesa koji idu na štetu ekipi, drugačiji od kada nije u šitiju..znam ja šta pričam a i drogba je crn znači =D> mislio sam da nam fali takav tip u vidu arogancije pozitivne na terenu, agresivnosti i bahatosti, i onaj fazon "kad niko neće, ja ću", a ne da je balotelli kao drogba.. kao drogba nitko nije bio nikada, niti će biti... toliko za ovo javljanje iz teherana Prijavi
29. septembar 2013.13 god. comment_146097 a i drogba je crn znači =D> mislio sam da nam fali takav tip u vidu arogancije pozitivne na terenu, agresivnosti i bahatosti, i onaj fazon "kad niko neće, ja ću", a ne da je balotelli kao drogba.. kao drogba nitko nije bio nikada, niti će biti... Drogba je imao stav - kad niko neće riješit ovu tekmu, ja ću. Balotelli ima stav - kad nitko neće napravit neko sranje, ja ću. Prijavi
29. septembar 2013.13 god. comment_146100 nisi skontao šta sam htio reći...al nvm, neshvaćeni drogba 11 i dalje tumara sivim ulicama ovog izgubljenog svijeta Prijavi
30. septembar 2013.13 god. comment_146157 Thierry Henry, :smile: Prestao bih navijati da je on igrao. Prijavi
30. septembar 2013.13 god. comment_146160 Aleksandar Tirnanic Tirke. Zamisli tandem Tirke i Torke :D Prijavi
30. septembar 2013.13 god. comment_146167 Meni je npr. krivo šta sneijder i pirlo nikad nisu zaigrali a bilo je prilike i to dok su bili na vrhuncu.......... Prijavi
2. oktobar 2013.13 god. comment_146445 Ići ću unatrag otkad ja pratim nogomet, pa ću reći da je to definitivno Ruud van Nistelrooy, gorostasni Holanđanin koji je definitivno jedan od najboljih napadača u novijoj historiji. Pored njega, izdvojio bih još i Seedorfa. Prijavi
5. novembar 2013.12 god. comment_149947 sjetih se upravo da mi je i povremeno sjajni rojston drente jako drag igrač :D uvijek sam ga dofuravao u dinamo kad bi igrao master ligu nadalje, na um mi je pao i daglas-jebem keve na beku-majkon, kao i gospodin markos-nekad alfa i omega najdražeg mi kluba u španjolskoj villarreala-sena... i za kraj moj, nikad prežaljeni đovani do santoš-zablistam pa nestanem-ramirez Prijavi
15. novembar 2013.12 god. Autor comment_151020 Zlatan Ibrahimović Eric Cantona Eh moj Wisey, Ibrahimiziran si zadnjih dana. Btw. bio mi je mrzak zadnjih godina, ruku na srce i vrijeđao sam ga, ali sada sada žalim. Nešto mi je pravo drag u zadnje vrijeme i volio bih da nekad zaigra za Plavce, a ako se to ne desi bit će mi žao. Prijavi
18. februar 2014.12 god. Autor comment_164196 Bjezi cae bolesnice, jebo te taj majmunko... E moj drug kad ne kužiš sarkazam. Ali ovog ne mogu prežaliti. Carlostatico ga bio spreman dovesti na ljeto 2010. godine. Zamislite da je ovaj doktor sad u Chelseaju umjesto Ramiresa. Gdje bi nam kraj bio eh. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.