Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Zao mi je sto nikada nije zaigrao za Chelsea

Istaknuti odgovori

Alan Smith ili ti ga engleski Marco Materazzi!

http://www.thescratchingshed.com/wp-content/uploads/2011/07/Alan-Smith.jpg

ÄŒovjek koji nam je uvijek falio, jedan mi od najdražih igraÄa...

Koji su vaÅ¡i igraÄi koji nisu igrali za Chelsea, a žao vam je Å¡to nisu?

• Odgovori 257
  • Pregledi 30,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Steta sto Dzeko nije doso kod nas, nego ode u prokelti Siti, ubi me ako ne bi igrao lupam 6-8 godina minimum za Celzi Ajde Aguera što su uzeli, to i ajde, ali čoveče oni su imali u jednom momentu

• Tačno tako, ali treba razumjeti kontekst i karakter objave

Roy Keane i Zinedine Zidane.

Recimo njih dvojica su mi uvijek bili dragi, Keane zbog svoje ludosti zbog koje su ga se svi bojali, luđa verzija Ballacka, a Zidane jer je po meni jedan od najboljih u povijesti, ako ne i najbolji ikad.

RONALDINHO ! :D

Iako je igrao u Barceloni neopisivo mi je drag i danas kad imam viska vremena pogledam njegove poteze ! :D

RONALDO :)

Dovoljno je reci otac (tata) modernog fudbala ! :D

Ima ih dosta, al isto tako drago mi je da su neki zaigrali za ovaj klub i dali poseban šmek. :D

Recimo Zizou, Henry i Ronaldo su klasa. Krivo mi je i što nismo uzeli Džeku prošle zime, ali šta je tu je. TakoÄ‘er strašno mi je drag igraÄ Niko KranjÄar, pa Bergkamp od starije ekipe, Mark Overmars, Mendieta, Nedved... Ima ih. ;)

Od trenutnih igraÄa definitivno Darijo Srna ( http://www.transfermarkt.co.uk/en/darijo-srna/profil/spieler_14942.html )

a od igraca koji su zavrsili karijeru definitivno Edgar Davids... :D

• Autor

Kakav Juve. Forza Inter. Ali što se tiÄe igraÄa Juventusa Davids i Del Piero su mi pravo dragi, legendarni igraÄ. Kad sam išao u osnovnu školu uvijem sam starog morio kako Davids može igrati s naoÄalama xD

Brate kako mozes zaliti za Giggs-om ? :/

To što igra za United ne umanjuje njegovu vrijednost. Ja ne bi imao ništa protiv da je cijelu karijeru proveo u Chelseaju a ne u Unitedu.

To što igra za United ne umanjuje njegovu vrijednost. Ja ne bi imao ništa protiv da je cijelu karijeru proveo u Chelseaju a ne u Unitedu.

Nemam nija nista protiv toga da je proveo kod nas karijeru ali NIJE i on jest velicina ali mi je strasno mrzak kao i Scholes

Nemam nija nista protiv toga da je proveo kod nas karijeru ali NIJE i on jest velicina ali mi je strasno mrzak kao i Scholes

Volio bi ja i Scholesa kao legendu Chelseaja, nema beda :P ne volim United ali brate mili koliko oni legendi imaju, strašno. U svakoj generaciji imaju po par igraÄa koji cijelu karijeru provode u Unitedu. Ja jednostavno volim Giggsa jer je majstorÄina od igraÄa i njegova lojalnost nikad nije došla u pitanje (lojalnost prema Unitedu, ne njegovoj ženi ^^)

Stiven Gerard, njega i Lampsa, u tandemu, tesko da bi bilo ko mogao da zaustavi. Zatim Roberto Carlos i Javier Zanetti...

Gerrard je bio vrlo blizu da predje u Chelsea... Steta sto se to nije dogodilo, zato i nece nikad osvojiti premiership. :-p

Stiven Gerard, njega i Lampsa, u tandemu, tesko da bi bilo ko mogao da zaustavi. Zatim Roberto Carlos i Javier Zanetti...

Koliko je to i moja želja nažalost ne funkcioniraju dobro u tandemu.Previše su sliÄni i guše jedan drugoga pravi prmijer ti je reprezentacija gdje kad igraju skupa nikad to nije dovoljno dobro i k tome Gerrard onda obiÄno mora na krilu igrat.

Od nekih velikih igraÄa koji su okonÄali svoju karijeru, žao mi je što npr. Zidane i Ronaldo (debeli), Thierry Henry i Paolo Maldini nisu zaigrali za Chelsea. Od igraÄa koji i danas igraju fudbal, volio bih da su Mesut Ozil, David Silva, Luis Suarez, i Kun Aguero zaigrali za Chelsea kao i ÄŒuveni "Traktor" - Javier Zanetti.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.