13. novembar 2011.14 god. comment_6638 Alan Smith ili ti ga engleski Marco Materazzi! http://www.thescratchingshed.com/wp-content/uploads/2011/07/Alan-Smith.jpg ÄŒovjek koji nam je uvijek falio, jedan mi od najdražih igraÄa... Koji su vaÅ¡i igraÄi koji nisu igrali za Chelsea, a žao vam je Å¡to nisu? Prijavi
13. novembar 2011.14 god. comment_6644 Roy Keane i Zinedine Zidane. Recimo njih dvojica su mi uvijek bili dragi, Keane zbog svoje ludosti zbog koje su ga se svi bojali, luđa verzija Ballacka, a Zidane jer je po meni jedan od najboljih u povijesti, ako ne i najbolji ikad. Prijavi
13. novembar 2011.14 god. comment_6647 RONALDINHO ! Iako je igrao u Barceloni neopisivo mi je drag i danas kad imam viska vremena pogledam njegove poteze ! RONALDO :) Dovoljno je reci otac (tata) modernog fudbala ! :D Prijavi
13. novembar 2011.14 god. comment_6676 Robinho, Aguero, Villa od ovih koji su se povezivali sa Chelsea, a ovako Owen, Ronaldo iz Brazilla Prijavi
13. novembar 2011.14 god. comment_6679 Ima ih dosta, al isto tako drago mi je da su neki zaigrali za ovaj klub i dali poseban šmek. Recimo Zizou, Henry i Ronaldo su klasa. Krivo mi je i što nismo uzeli Džeku prošle zime, ali šta je tu je. TakoÄ‘er strašno mi je drag igraÄ Niko KranjÄar, pa Bergkamp od starije ekipe, Mark Overmars, Mendieta, Nedved... Ima ih. ;) Prijavi
14. novembar 2011.14 god. comment_6685 I meni Nedved, ne znam kako sam ga uspio zaboraviti, bio mi je jedan od najdražih igraÄa. Prijavi
14. novembar 2011.14 god. comment_6691 Od trenutnih igraÄa definitivno Darijo Srna ( http://www.transfermarkt.co.uk/en/darijo-srna/profil/spieler_14942.html ) a od igraca koji su zavrsili karijeru definitivno Edgar Davids... :D Prijavi
17. novembar 2011.14 god. comment_6897 Robinho Također i Falcao, makar ima vremena za njega :D Prijavi
17. novembar 2011.14 god. comment_6916 Giggs, Zanetti i sliÄne veliÄine od igraÄa. Brate kako mozes zaliti za Giggs-om ? :/ Prijavi
17. novembar 2011.14 god. comment_6922 a od igraca koji su zavrsili karijeru definitivno Edgar Davids... Ovih dana na treningu kao gost Villas-Boasa: Prijavi
17. novembar 2011.14 god. comment_6923 Ja mislio Alvaro Pereira, nisam skonto da priÄate o Edgaru :D Prijavi
17. novembar 2011.14 god. comment_6924 Bio je i meni drag Edgar, u onoj preyebenoj generaciji Juvea... InaÄe ja simpatišem i Juve.. ;) Prijavi
17. novembar 2011.14 god. comment_6928 Ovih dana na treningu kao gost Villas-Boasa: koda da me je cuo... i jedino Juve preferiram iz Italije... :) Prijavi
17. novembar 2011.14 god. Autor comment_6932 Kakav Juve. Forza Inter. Ali što se tiÄe igraÄa Juventusa Davids i Del Piero su mi pravo dragi, legendarni igraÄ. Kad sam išao u osnovnu školu uvijem sam starog morio kako Davids može igrati s naoÄalama xD Prijavi
17. novembar 2011.14 god. comment_6945 Brate kako mozes zaliti za Giggs-om ? :/ To što igra za United ne umanjuje njegovu vrijednost. Ja ne bi imao ništa protiv da je cijelu karijeru proveo u Chelseaju a ne u Unitedu. Prijavi
17. novembar 2011.14 god. comment_6953 Kakav Juve kakav Inter jedino se za ponos Londona diše,da simpatije pa nismo u osnovnoj školi Prijavi
18. novembar 2011.14 god. comment_6971 To što igra za United ne umanjuje njegovu vrijednost. Ja ne bi imao ništa protiv da je cijelu karijeru proveo u Chelseaju a ne u Unitedu. Nemam nija nista protiv toga da je proveo kod nas karijeru ali NIJE i on jest velicina ali mi je strasno mrzak kao i Scholes Prijavi
18. novembar 2011.14 god. comment_6978 Stiven Gerard, njega i Lampsa, u tandemu, tesko da bi bilo ko mogao da zaustavi. Zatim Roberto Carlos i Javier Zanetti... Prijavi
18. novembar 2011.14 god. comment_6981 Nemam nija nista protiv toga da je proveo kod nas karijeru ali NIJE i on jest velicina ali mi je strasno mrzak kao i Scholes Volio bi ja i Scholesa kao legendu Chelseaja, nema beda ne volim United ali brate mili koliko oni legendi imaju, strašno. U svakoj generaciji imaju po par igraÄa koji cijelu karijeru provode u Unitedu. Ja jednostavno volim Giggsa jer je majstorÄina od igraÄa i njegova lojalnost nikad nije došla u pitanje (lojalnost prema Unitedu, ne njegovoj ženi ^^) Prijavi
18. novembar 2011.14 god. comment_6988 Stiven Gerard, njega i Lampsa, u tandemu, tesko da bi bilo ko mogao da zaustavi. Zatim Roberto Carlos i Javier Zanetti... Gerrard je bio vrlo blizu da predje u Chelsea... Steta sto se to nije dogodilo, zato i nece nikad osvojiti premiership. :-p Prijavi
18. novembar 2011.14 god. comment_6994 Stiven Gerard, njega i Lampsa, u tandemu, tesko da bi bilo ko mogao da zaustavi. Zatim Roberto Carlos i Javier Zanetti... Koliko je to i moja želja nažalost ne funkcioniraju dobro u tandemu.Previše su sliÄni i guše jedan drugoga pravi prmijer ti je reprezentacija gdje kad igraju skupa nikad to nije dovoljno dobro i k tome Gerrard onda obiÄno mora na krilu igrat. Prijavi
20. novembar 2011.14 god. comment_7137 Od nekih velikih igraÄa koji su okonÄali svoju karijeru, žao mi je što npr. Zidane i Ronaldo (debeli), Thierry Henry i Paolo Maldini nisu zaigrali za Chelsea. Od igraÄa koji i danas igraju fudbal, volio bih da su Mesut Ozil, David Silva, Luis Suarez, i Kun Aguero zaigrali za Chelsea kao i ÄŒuveni "Traktor" - Javier Zanetti. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.