Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Zao mi je sto nikada nije zaigrao za Chelsea

Istaknuti odgovori

• Odgovori 257
  • Pregledi 30,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Steta sto Dzeko nije doso kod nas, nego ode u prokelti Siti, ubi me ako ne bi igrao lupam 6-8 godina minimum za Celzi Ajde Aguera što su uzeli, to i ajde, ali čoveče oni su imali u jednom momentu

• Tačno tako, ali treba razumjeti kontekst i karakter objave

stiven gerrard,messi i jedan od najdrazih angel di maria

od onih sto su zavrsili cannavaro i scholsa :)

• Autor

Ne bi Messija džabe, ali svatko ima svoje mišljenje :) Dobro, iskreno ovako razmišljamo o Messiju jer igra u Smradeloni, ali da je npr. od početka karijere u nas, tj. da ga je Roman htio uzgajati i hraniti hormonima, onda bi nam bio vjerojatno najdraži igrač kluba svih vremena, uzmemo li u obzir njegove kvalitete i ono što pruža na travnjaku.

Iskreno , nikad cuo :huh:

Iskreno , nikad cuo :huh:

Jbg mlad si šta da ti ja radim:Potraži klipove na you tubu odličan bek u Leedsu krajem 90 i početkom ovog stoljeća.

• Autor

Eh kako je Leeds bio dobar tim. Imali su strašnih igrača, ikone. Šteta što nitko od njih u CFC nije došao, pa čak ni za mene nikad prežaljeni prgavi Alan Smith, također Leedsovac.

Seedorf,Zanetti,Inzaghi, bilo bi mi super drago da je jedan od njih igrao u Chelseaju ili da igra.

• 3 sedmice kasnije...

Ja zalim samo za Ozilom, Modricem i Aguerom.. zamislite ovu nasu ekipu s njima trojicom da su dosli.. to je od ovih koji su povezivani s nama.. aa ostalo mislim ko ne bi zelio Messija ili Ronalda, pa legende kakve su Giggs ili Seedorf, ili recimo Ibrahimovic pa Xavi, Iniesta, Fabregas kao i Dani Alves koji je cak i bio povezivan s nama i to je to otprilike sto mi pada na pamet trenutno, mada sigurno ima jos dosta nekih igraca koje bi bilo fino vidjeti u nasem dresu..

• 4 sedmice kasnije...
mislim bilo bi pametnije da govorimo o igracima koji su zavrsili svoju karijeru, a koji jos igraju.

meni je zao sto Okocha nije igrao za Chelsea, bio je to odlican igrac
Zizou..:)
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1326484048' post='16958']

Sarkazam?
[/quote]
Da, iako ga smatram da je jedan od največih igračra svih vremena. Eh da nam je sad jedan takav.
žao mi je što nije juninho kao mali sam ga gledo i svakim njegovim dodirom lopte sam se divio koju moć posjeduje taj brazilac i talent u svojim nogama
[quote name='sturridge' timestamp='1326485599' post='16963']
žao mi je što nije juninho kao mali sam ga gledo i svakim njegovim dodirom lopte sam se divio koju moć posjeduje taj brazilac i talent u svojim nogama
[/quote]
Uf Juninho kad se sjetim. Sječam da čim sam vidio u Petici da je Lyon pobjedio znao sam da Juninho ima svoje prste u tome. Svaki slobodnjak je njegov, bilo s 18 ili 40 metara. Najbolji izvođač slobodnih udaraca u povijesti.
[url="http://www.youtube.com/watch?v=CuKIWfg_j1U"]http://www.youtube.com/watch?v=CuKIWfg_j1U[/url]

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.