Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• 3 sedmice kasnije...
  • Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Vecina igra u bundesligi.

Ballack kako je igrao u Bayernu prije nije ni priblizno u Chelseau..

Uglavnom, svako ima svoje misljenje, a hazard mi je drazi nekako nzm sto :)

Ja bih vise volio vidjeti Hazarda u plavom dresu nego Gotzea ipak svako ima svoje mišljenje pa tako i ja , po meni je kompletniji i dosta brži igraÄ od Gotzea ...

Ja bih vise volio vidjeti Hazarda u plavom dresu nego Gotzea ipak svako ima svoje mišljenje pa tako i ja , po meni je kompletniji i dosta brži igraÄ od Gotzea ...

I ja bih prije Edena, jer je dosta iskusniji. Mada nema šanse da bih se bunio ako bi i ovaj drugi prišo.

Vecina igra u bundesligi.

Ballack kako je igrao u Bayernu prije nije ni priblizno u Chelseau..

Uglavnom, svako ima svoje misljenje, a hazard mi je drazi nekako nzm sto :)

Ballack nije igrao ni u Bayernu onako kako je igrao u Bayeru ranije...

Kod nas je dosao iskusan i zreo i prilicno star ali je ipak ostavio trag, i mislim da se dobro snasao...

Ako se slazes sa mnom, prosle sezone nam je puno falio u sredini...

• 2 sedmice kasnije...
[quote name='Blues_95' timestamp='1325879298' post='15034']*ebo kladionice ima li sta konkretno ? :D[/quote]

ma teško je to reći, mi to nemožemo znati, to znaju samo ljudi u klubu :D

ovo što novine pišu svakodnevno,99.99% toga nema veze istinom
[color=#666666][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3]"According to our sources, Lille and Chelsea are discussing about Hazard. He is bound with Lille untill June 2015, and he has been scouted by the Blues since near one year (it refers to the offer we've made last January). Chelsea are considering to make an offer of €30 million this winter to get him. Issue : Lille hope to get €40m (is buy-out clause) and want to keep him untill the summer." [/size][/font][/color]

Ajmooooooooooo !
Jooj ljudi srce mi odma puklo kad sam ovo pročitao, da su poslali 30 mil., jos da dođe ;)
Mada mislim da od ovoga nema ništa, meni se čini da je ovo priča ista kao i sa Hulkom (u ponudi nekakvih 87 mil.) pa na kraju se ispostavilo da nisu ni pricali sa Hulkovim agentom...
Daj Bože da dođe, tada mi ima exsploziju u timu, kao sto kolega reče ako sad ne bi mogao Torres proraditi onda neće NIKAD !
Ovo najvjerovatnije nije pouzdan izvor, al eto da se malo ponadamo svi skupa:

[color=#000000]News IN : Chelsea FC wants Lille Eden Hazard NOW ! This January .[/color]
[color=#000000]Informal Talks were held during Christmas week ( After the 25th ) and Hazard's agent made it clear that everything will depend on Lille's board as Eden already mentioned He would like to help Lille finish in the Top 3 . It was believed Chelsea understood it but now , We understand Chelsea let Lille know They would be ready to offer 25M + 5M addons for Hazard with an immediate transfer . NO LOAN BACK this January . [/color]

[color=#000000]This explains the timing of Lille's Academy Director Jean Michel Vandamme who said Yesterday ' Lille was open for talks regarding a sale '[/color]
Ako doÄ‘e za 30 odlično, sve više je previše, eventualno 35. U tom slučaju bi Ganso bio bolje i jeftinije rješenje.
[quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1326368778' post='16539']
Ako on dođe onda :

_____STURRIDGE_____MATA_____HAZARD_____

_________________TORRES_________________

Ako tada Torres ne bi proigrao, onda ne bi nikad.
[/quote]
To bi bio vrh ocami, iza ovih 4 staviti jos Essiena i Ramiresa, alternative naravno postoje, to bi bio vrh vrhova :D
Odlican igrac.Bio bi super pojacanje.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.