Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Kako mi je drag ovaj igrač pa to je neopisivo, još sad kad je poćeo trpat, pa sad zajebavam prijatelje koji su govorili da je preplaćen i da je promašaj. Samo molim Boga da bude legenda kluba i da ne ide nigdje

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Koliko god obozavam Hazarda, idol mi je jos dok je momak igrao u Lillu, i koliko god volio Chelsea, ja garantujem da je on sad u Barceloni i da igra na poziciji Xavi-a, postao i najbolji igrac svijeta i zasigurno bi parirao Messi-u... Bez obzira, meni je drago da mi imamo svog umjetnika, svog Messi-a koji ce za par godina parirat Messiu i svim segmentima, samo ne po rekordima, ali sto se tice tehnike zasigurno. 

Eden ce biti plava legenda ! 

Ako ga Real i hoće ugrabit neće to proći ispod 50 milijuna tako da... na dobitku smo kako god se okrene, velika je stvar prodati nekog za toliki novac.

Hazard mi se za sad ne čini kao tip koji će se vezati za ovaj klub na desetak ili više godina, on može igrati gdje želi i jednom biti najbolji igrač na svijetu, on je baš tip igrača kakvog Real voli, uzbudljiv, prkosan, a i zgodan, da curice vrište za njim i da se dresovi prodaju.

Eden Hazard (Facebook): "Sretan sam sa svojim golom, i sa tim što sam pomogao Franku da postigne 200-ti gol."

Njega se ne pušta ispod 80 milijuna eura. Ako mogu za Balea tražit tolike novce može i Eden. Tko iskešira 80 milijuna neka nam ukrade potencijalnu legendu kluba. :D 

Njega se ne pušta ispod 80 milijuna eura. Ako mogu za Balea tražit tolike novce može i Eden. Tko iskešira 80 milijuna neka nam ukrade potencijalnu legendu kluba. :D 

Nema tih para zbog kojih bih ga ja pustio iz kluba.Zapamtite sta cu vam reci:On je buduci osvajac Zlatne lopte.

Zašto vam ne izgleda kao tip koji bi se vezao za klub??

oženjen je devojkom iz osnovne škole,ima dva deteta(kolko već),to je stabilnost u privatnom životu,negov mladji brat igra isto igra za nas-lupam gluposti ali na osnovu čega ste došli do takvog zaključka

nije kao baloteli da nezna gde bije,gadje pikadom decu na treningu,ne pravi gluposti

ali to sve ponovo ne pokazuje ništa

I meni isto ne izgleda tako kao neko ko bi se vezao za klub i ostao negde dugo,ali sa druge strane odlicno kaze chibachi... dok vecina njegovih vrsnjaka juri zenske,uziva u novcu,luduje,izlazi,on ima dvoje dece i dugu vezu,nema nikakvih skandala vezanih za njega,cuje se samo ono sto uradi na terenu. Dakle nije kao ostali,sto mi pomaze da promenim moje misljenje.

Primetio sam kako zadnjih par utakmica kada igra kako moze, mi redovno ostvarujemo dobre rezultate,On i Mata su motor Chelsea,trenutno mi je Chelsea nezamisliv bez njih. 

Sa svojim driblinzima podseca na Ronalda,ali je mnogo,mnogo,vise timski igrac i takve volim, kada je siguran da moze dati gol,on opuca,kada nije siguran onda trazi najbolje moguce resenje da uposli saigrace. On je bila odlicna kupovina.

I da,ubrojen je u najboljih 11 ovog vikenda,ali i igrac kola je  ;)  Bravo Edene.

150398_505622952806736_681769819_n.jpg

Kod Hazarda imam nesto sto mi se ne svidja a sto je karakteristika mozda i cijele ekipe.

Predugo drzi loptu u svom posjedu cak i onda kada ima izglednu situaciju da asistira ili je se na drugi nacin rijesi...

Zbog predugog i prekomjernog cuvanja lopte u posjedu, vrlo cesto se desava da istu i izgubi, a da nakon toga ne ucini nista da bi je vratio u posjed ekipe.

Nisam kriticar ali mislim da bi uz jednog karakternog trenera Hazard postao masina i mnogo bolji igrac i da bi se ove sitnice sto sam naveo smanjile na minimum.

50 milijuna eura, što je 50 milijuna eura?

Za te novce nećemo moći dobiti istu kvalitetu igrača jednog dana, eventualno neke mlade Brazilce ili slične talente koji su oko 30-35 milijuna. Ako će se smatrati svjetskom klasom, a te klase su Ronaldo, Kaka, Zidane, ispod 70-80 milijuna ga ne treba puštati nigdje. 

Odgovorno tvrdim da Hazard nece napustiti Chelsea prije 33 godine a mozda i zavrsi karijeru kod nas.
Smio bi lijevu ruku u vatru stavit da ovaj carobnjak nece otici iz Chelsea.

I samo da pitam,sta to njemu Real moze ponuditi vise od Chelsea ?

I samo da pitam,sta to njemu Real moze ponuditi vise od Chelsea ?

Utakmice u najjačoj ligi na svetu sa velikanima poput Valjadolida, Granade i Levantea.

50 milijuna eura, što je 50 milijuna eura?

Za te novce nećemo moći dobiti istu kvalitetu igrača jednog dana, eventualno neke mlade Brazilce ili slične talente koji su oko 30-35 milijuna. Ako će se smatrati svjetskom klasom, a te klase su Ronaldo, Kaka, Zidane, ispod 70-80 milijuna ga ne treba puštati nigdje. 

Ja, ali zavisi kada će mu ugovor isticat.   Možda bude htio odraditi ugovor do kraja, dakle 5-6 godina i onda lagano, bez odštete negdi otići (Real ili neko treći, svejedno).

A možda i bude novi Zola, završi karijeru tu, postane još jedna u nizu legendi, proglase ga najboljim igračem kluba u historiji, eh...  

Upravo zbog takvih situacija trebaju nam legende kao Lamps i JT što duže u klubu, da nauče neke stvari ove mladiće koji dolaze, da prenesu na njih taj pravi duh CFC-a, da im usade ljubav prema ovom klubu.

Upravo zbog takvih situacija trebaju nam legende kao Lamps i JT što duže u klubu, da nauče neke stvari ove mladiće koji dolaze, da prenesu na njih taj pravi duh CFC-a, da im usade ljubav prema ovom klubu.

Tako je . 
Jos bi samo dodao da je potreban i trener koji ce isto tako voljeti Chelsea i da ce to moci prenijeti na igrace . 

Tako je . 
Jos bi samo dodao da je potreban i trener koji ce isto tako voljeti Chelsea i da ce to moci prenijeti na igrace . 

Imali smo ga, i svi znamo kako je to završilo.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.