Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

I ja sam neko ko ga ne vidi u klubu duze od 5 godina. Dotad da uzivamo u njegovim partijama, a nakog toga ce se ubrati fine pare na njemu.

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Fazon je što je Real npr. taj sami vrh klupskog nogometa, prava krema, šminka, kraljevski klub itd.. Eh sad dolazimo do glavne stvari, tj. da mi sami sebi iznova dokažemo da postajemo velikani u tom rangu. A to ćemo učiniti ako igrača klase Hazarda uspijemo privoliti da ostane i zadržati ga koliko god dugo je moguće, pogotovo recimo da tu ostane do 30. i koje godine. 

Kad smo jednog Drogbu uspjeli cuvati tolike godine u klubu zasto onda jednu zvijezdu u usponu nebi uspjeli ?
Drogba je najbolji napadac koji je koracao Evropskim terenima i mogao je da bira gdje da igra.Znam da nenormalno voli Chelsea ali recimo tamo nekad na pocetku njegove karijere u Chelsea,dok jos nije srcem bio vezan za nas,zasto onda nije presao u Real?

Jer smo imali Mourinha,

Bili smo stabilni,

U velikom usponu,

Svi su nas se redom bojali,

Osvajali trofeje,

Bili najambicioznija ekipa na planeti...

Drogba je dosao kada je imao 26 godina a Hazard 21... Siguran sam da ce nekada pozeljeti neki novi izazov ali ce ga sigurno i masno platiti...

Kad bi ga sacuvali 6 godina, ja bih bio prezadovoljan..

alo ljudi,manite se takvih stvari,uzivajte u caroliji Edena,koliko god da trajala,a nadamo se da ce dugo trajati. Nemojmo se zamarati trenutno ovakvim stvarima. Imamo i vece probleme, buducnost Lamparda, FSW,nedostatak napadaca u timu. 

Hazzard je potpisao za Sampiona Evrope(i sam je rekao, da je to glavni razlog). Znaci da je gladan uspeha, trofeja, slave. Ovu polu-sezonu zanemarujemo, ali ako i sve dok Plavci budu dovoljno jaki, nema razloga da razmislja o odlasku.

Hazzard je potpisao za Sampiona Evrope(i sam je rekao, da je to glavni razlog). Znaci da je gladan uspeha, trofeja, slave. Ovu polu-sezonu zanemarujemo, ali ako i sve dok Plavci budu dovoljno jaki, nema razloga da razmislja o odlasku.

glupost

kad je Drogba dolazio, jel novac bio glavni razlog? pa vidi ga s kakvim je ugledom napustio Chelsea

@How yes no

to sto mu je idol Zidan, jel to znaci da postoji sansa i da ode u Juventus

manite se gluposti i uzivajte u carolijama čika Hazarda

glupost

kad je Drogba dolazio, jel novac bio glavni razlog? pa vidi ga s kakvim je ugledom napustio Chelsea

@How yes no

to sto mu je idol Zidan, jel to znaci da postoji sansa i da ode u Juventus

manite se gluposti i uzivajte u carolijama čika Hazarda

Je l mozes ti da garantujes da bi Drogba ostao u klubu, da Chelsea nije bio toliko uspesan, u to vreme ?

Vrhunski igraci traze vrhunske klubove, i uvek su gladni uspeha.

Pa naravno da ce htjeti otici ako budemo na razini kao sto je sad npr. Liverpool, ne samo on nego i Mata i mnogi drugi. Ali ja bas i ne mislim da cemo mi uskoro pasti na razinu danasnjeg Liverpoola....

Spaha, ja kako znam Zidan je sad u Realu i to velka riba.

Zamisli da tebi dođe, tvoj idol (ako ga imaš, a ako ne onda pretpostavi) i pozove te k sebi, da budeš u klubu gdje je i on. Ti bi glatko odbio ili bi razmislio. Još uzmi u obzir da ti je idol u najvećem klubu na svijetu... Ma hajde molim te..

A znamo da Zidan stalno nešto o Edenu, na sva usta ga hvali..

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.