Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

[quote name='Brane' timestamp='1337799007' post='51836']
Ako su sve ponude prihvacene, kao sto je receno, i ako je na njemu da odluci di ce, onda pretpostavljam da sigurno nece u City. Tamo nece imat zagarantirano prvo mjesto i odlazak tamo ( za njega ) mislim da ne bi bio pametan potez.
E sad, ostajemo mi i United, u oba kluba smatram da bi redovito igrao al opet sam misljenja da mi imamo vece sanse, osvajaci smo Lige prvaka i FA Cupa dok United nije osvojio bas nista, osigurali smo Ligu prvaka koja je cilj i sljedece godine, zna da cemo se pojacati ko ludi i imati jebenu momcad. Ipak, s druge strane je SAF i nije ni on bez svojih aseva u rukavu, oni su dobri uvijek i kad nemaju realno jaku momcad SAF iz nje izvuce najbolje ( kao sto je to slucaj bio ove sezone; Mancini bi s momcadi koju je imao Ferguson zavrsio na 10. mjestu )
Ja smatram da je to negdje 60 - 40 u nasu korist "protiv" Uniteda.
[/quote]

B-)

Nek si ti došao, ovu temu maknit odavde i prebacit u igrače, a sad se okrenit punom parom na finaliziranje Hulkova transfera.
Sljedeće sezone minimalno finale Lige prvaka.
[quote name='ADiS' timestamp='1338829282' post='56064']
fala gadu, sto bi Šojić rekao..
[/quote]

hahaha, gdje njega nađe.. Dobar , dobar. ;)

Do 19.05. 2012 i finala LP, nisam mogao ma ni sanjati da će Hazard potpisati za nas. A od te noći već druga priča je bila i vidi danas.

Oduševljen sam, jednostavno. Jest da me nervirao, zbog neodlučnosti. Te ovamo bi, te onamo, al eto ipak na svu sreću završi u Londonu. Na Stamford Bridgeu. :D/

Eto, sad nek se odmori i kad krene sezona, nek pokaže ono šta zna. A zna puno, puno.

Sad smo, samo njegovim dovođenjem puno jači, a tek nam dolazi Hulk, pa i još neko možda. Tim će biti :-O
Dobrodosao,majstore!Bravo Brane na gore navedenom postu.I svaka cast Trebevicu na prvim vestima.Zasluzili ste po pivo i to nekoliko.
Konacno. Odradjeno sve prije EURA. Sjajno!
[quote name='Elao' timestamp='1338832522' post='56090']
Uzet ce od Ramiresa broj :)
[/quote]
To po meni nije posteno prema Rami,ipak je on tu odprije.
Neka Eden uzme 14. :D/
[quote name='Elao' timestamp='1338832522' post='56090']
Uzet ce od Ramiresa broj :)
[/quote]

Ne vjerujem. Prije da ce dobit 17 il Drogbinu 11 sto rece Wis. Ma nije bitno, neg on igra kako treba pa sve nek 69 nosi.
Sretan sam zbog ovog transfera ali kakav se pokazao ne očekujem od njega da bude nešto lojalan klubu ni prediscipliniran, ni da dugo ovdje ostane jer se čini više kao neki tip za Real Madrid ili Barcelonu. Mislim da mi se on neće svidjeti ali eto, neka me razuvjeri. Dobrodošao
[quote name='Wisey' timestamp='1338835577' post='56112']
[img]http://img338.imageshack.us/img338/9548/unitedhero1.png[/img]

To bi trebalo biti to.
[/quote]
Dobije li Hazard jedanestku sigurno necemo dovoditi novog napadaca, bar ne vrhunskog tipa Falcao.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.