Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Nije oficijalono al sam procitao na par Chelsea Fan stranica na FB-u da ce nosit 17.

[img]http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/537612_378218118892301_988675174_n.jpg[/img]
  • Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

[url="https://twitter.com/#%21/hazardeden10"][b]Eden hazard[/b] ‏[s]@[/s][b]hazardeden10[/b] [/url]
I'm delighted to join Chelsea FC

ljepote li... :D
[color=#666666][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3][background=rgb(251, 251, 251)]"Everyone knows that 10 is my number of preference. But this number belongs to another great player at Chelsea (Juan Mata), so I chose number 17 instead."[/background][/size][/font][/color]
Da nema Ramiresa, 7 bi mu sjela samo tako, al 17 je itekako lijep broj za takav tip igraca.
Iako, nije to ni bitno, samo nek on dobro igra u tom dresu, ko ce broj gledat.
Čudi me da nije 11 uzeo, da nije možda rezervisana za nekoga?? Hulka ?? :P

Broj ko broj, svejedno je koliko je na leđima. Eto Anelka je 39, pa igračina bio. Terry vazda 26, Zola nam je nosio 25, sve lijevi brojevi, ali ne lijevi igrači.
Dobro dosao Hazard!Nadam se da ce dati sve od sebe za da bude jos bolji igrac u chelsea!
[quote name='Kalouda' timestamp='1339320545' post='58088']

Nema zvezdice iznad grba...
[/quote]

Normalno kad još nije ništa od FA došlo
Ne ide promjena tak lako

Nema slike kak drži dres s brojem.
[quote name='how yes no' timestamp='1339022648' post='57157']
Čudi me da nije 11 uzeo, da nije možda rezervisana za nekoga?? Hulka ?? :P

Broj ko broj, svejedno je koliko je na leđima. Eto Anelka je 39, pa igračina bio. Terry vazda 26, Zola nam je nosio 25, sve lijevi brojevi, ali ne lijevi igrači.
[/quote]

uuu varaš se druže, broj ima veliko značenje ;)

Hauard nadam se da če se pokazat zašto je došao i da će napravit veliku karijeru kod nas, samo čudi me što ne ode u Real kad je već izjavio da navija za njih od malih nogu...
Eto meni je najdraži broj 21. Da sam igrač gledao bih da taj broj imam, ali ako en mogu, ništa strašno. Daj šta daš.

A to za Real, jednostavno gužva velika.
[quote name='Kalouda' timestamp='1339320545' post='58088'][img]http://static.johnbrownmedia.com/bridgekids/images/Hazard-Profile-Jun-12-SCROLLER.jpg[/img]

Nema zvezdice iznad grba...[/quote]
Sumnjan da ce i biti, jer dresovu sa zvijezdicom su oni sa natpisom champions of europe 2012

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
[quote name='how yes no' timestamp='1339499378' post='58569']
Eto meni je najdraži broj 21. Da sam igrač gledao bih da taj broj imam, ali ako en mogu, ništa strašno. Daj šta daš.

A to za Real, jednostavno gužva velika.
[/quote]

pa eto može imat i neko osobno značenj, a može imat i ajmo reć nogometno, recimo svi znamo što znači 9-ka, 10-ka , znako tko nosi 1, to su ajmo reć najpoznatiji slućajevi. Ai znamo isto tako da bekovi nose 2 i 3 (najčešće) ili recimo krila 7/17.... itd. :)
[quote name='Kalouda' timestamp='1339320545' post='58088']
[img]http://static.johnbrownmedia.com/bridgekids/images/Hazard-Profile-Jun-12-SCROLLER.jpg[/img]

[/quote]

I za to smo mi dali tolko para??? pa kad vidim dodje mi da se placem...
nije on za nogometasa... potpuno je nakrivljen, pogledajte samo odnos desnog i lijevog ramena, usnica mu takodjer stoji u stran, kad mu vidim lijevo oko dobim dojam koda da me RoboCop gleda, frizura mu je u kur*cu totalnom... kad se sve zbroji... nema on karakteristike da bude uspjesan nogometas...
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1339657078' post='58951']

I za to smo mi dali tolko para??? pa kad vidim dodje mi da se placem...
nije on za nogometasa... potpuno je nakrivljen, pogledajte samo odnos desnog i lijevog ramena, usnica mu takodjer stoji u stran, kad mu vidim lijevo oko dobim dojam koda da me RoboCop gleda, frizura mu je u kur*cu totalnom... kad se sve zbroji... nema on karakteristike da bude uspjesan nogometas...[/quote]

Facepalm

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.