Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

[i]“I am completely aware that I am going to have to fight for my place, I can't take anything for granted.”[/i]

[i]“However, ultimately, I think this is a club where I can have a lot of success and win trophies.”[/i]

[i]“I was fortunate enough to get a taste of the Champions League last year, although things didn’t turn out as well as they might have done because I thought Lille could have gone further in the competition,”[/i] Hazard added.[i] But, now, I find myself here, playing for a club that has not only appeared in the Champions League every year in recent times, but is also the current holder of the trophy.”[/i]
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/804/20886410151011954557259.jpg/][IMG]http://img804.imageshack.us/img804/3621/20886410151011954557259.jpg[/IMG][/URL]
[quote name='Blues_95' timestamp='1341528068' post='63013']
Pa vidi te noge covjece :o .

[/quote]
Da vidis mojih... :D
PS:stvarno strasan igrac.u njemu ima sve sto nam treba..jednom rijecju MAJSTOR
Takodje ne mogu docekati pripremne utakmice,jos sa ovim PSG-om,bas me interesuje kako cemo odigrati naravno u prvoj postavi sa Hazardenom.......

Off:.....sinoc bas nesto razmisljam kako ce nam izgledati napad,ubitacan i sad ja kontam ko sve igra;i tako znaci Hazard,Mata,Marin....i onda me trip neki uhvati jos kad skonta da ce doci mozda i Hulk i Moses(svi su oni ispod 180 cm),skontam onda cemo i mi biti prava hobitlona,mislim na visinu se to odnosi.....da bi bili i bicemo ubitacni u to ne sumnjam ali mi vise nemamo tog bagera koji ce da primi loptu kao nas Drole,kome ce biti 3 igraca na grbaci i koje ce sa lakocom da zbaci sa sebe...... :-S
[quote name='DROGBA750' timestamp='1341867940' post='63576']
Takodje ne mogu docekati pripremne utakmice,jos sa ovim PSG-om,bas me interesuje kako cemo odigrati naravno u prvoj postavi sa Hazardenom.......

Off:.....sinoc bas nesto razmisljam kako ce nam izgledati napad,ubitacan i sad ja kontam ko sve igra;i tako znaci Hazard,Mata,Marin....i onda me trip neki uhvati jos kad skonta da ce doci mozda i Hulk i Moses(svi su oni ispod 180 cm),skontam onda cemo i mi biti prava hobitlona,mislim na visinu se to odnosi.....da bi bili i bicemo ubitacni u to ne sumnjam ali mi vise nemamo tog bagera koji ce da primi loptu kao nas Drole,kome ce biti 3 igraca na grbaci i koje ce sa lakocom da zbaci sa sebe...... :-S
[/quote]

ahahahahahah Hobitlona hahahahahah ahahahahha,odneo si zastavicu za danas

samo da te podsetim da imamo Lukakua koji je 191 cm i 94 kg,šta više "veći" je od Drogbe
Ma šta će nam bageri, to će se ionako brzinski igrat, opa cupa...

A i ako zatreba ima Lukaku, Bgm i Hulk je krupan (ne visok, ali krupan i jak, da), pa i Torres zna skakutat, tako da neće biti problema...
Ni ja ne mogu zamislite kako cemo imati niske igrace.Godinama nase najjace oruzje je bila skok igra,snaga.
Alex,Carvalho,Terry,Ballack,Drogba,Anelka,Belleti,Ivanovic... :-O
Sad ce to izgleda atraktivno,leprsavo,brzo,ma onako kako svako voli da gleda.
Sa ovim brzanerima u ekipi (Hazard,Mata,Marin,Torres,Ramires te Hulk/Moses) ocekujem da dovedemo kontranapade do savrsenstva.
Eden je uvjeren u to kako će moći izdržati pritisak što ga sa sobom nosi transfer vrijedan ogromnih 32 milijuna funti.

[i]“I know it will be difficult here in the sense that Chelsea are a big club used to winning things, so there is a lot more pressure to win more and more trophies.[/i]

[i]“But although I am only 21, I am quite experienced and I’m sure I will be able to cope with it.[/i]

[i]“There is no doubt that this is a step up for me — the Premier League is the best League in Europe.[/i]

[i]“But France’s Ligue 1 is one of the best leagues in Europe, there are some very strong teams — particularly in defence — and it’s always difficult to score goals.[/i]

[i]“I’m aware of how different it will be but I will be doing my utmost week in, week out to try to be at that level.[/i]

[i]“I am completely aware that I am going to have to fight for my place, I can’t take anything for granted. However, ultimately, I think this is a club where I can have a lot of success and win trophies.[/i]

[i]“I hope to play as many matches as possible and to be able to gain the respect of the supporters and everybody associated with the club.[/i]

[i]“It’s quite clear this is a very tough League to play in but it is throughout the world and that’s why I’m here.”[/i]

[i]“I find myself playing for a club that have not only appeared in the Champions League every year in recent times but are also the current holders of the trophy.[/i]

[i]“It’s great for me to be able to come and play for this team but it is certainly not just about the Champions League because the Premier League is a fantastic division that is very challenging.”[/i]
[quote name='Wisey' timestamp='1342197196' post='64154']
[media]http://www.youtube.com/watch?v=hpDdt6oMUYI&list=UUU2PacFf99vhb3hNiYDmxww&index=1&feature=plcp[/media]
[/quote]

He's better than Steve Gerrard hhahahahahahahhaha :D
Po transfermarktu vrijedi najvise u nasem timu, 40 mil eura dok odma jedan milion iza njega Mata. Mati se pravo digla cijena.. :)

Po transfermarktu vrijedi najvise u nasem timu, 40 mil eura dok odma jedan milion iza njega Mata. Mati se pravo digla cijena.. :)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.