Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Champions League - Semi - finals: Chelsea vs Real Madrid (05.05. sre.) 21h - RTS1, HRT2, NOVA BH, ARENASPORT 1

15 članova je glasalo

1. 1. Da li prolazimo u finale u LP?

• Da
      100%
      15
    • Ne
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

a76bbf2da2defd85993a8a6628318be6.jpg

Povratak legende Edena Azara 

Nakon pobede nad Fulamom, i sada sa velikm šansama za top4, dolazi nam Real Madrid. U centru pažnje je svakako povratak naše legende Azara u naš hram Stamford Bridž. Prva utakmica u ovom dvomeču je za nas prošla razočaravajuće - bili smo duplo bolja ekipa, naša igra je bila lepršava kao protiv slabih ekipa trećeg i četvrtog ranga engleskih liga međutim ubedljiva pobeda je izostala zbog maloumnog Wernera. Očekuje se povratak Ramosa i par ključnih igrača što je svakako otežavajuća okolnost. Pulišić protiv Azara, Werner protiv Benzeme, Kovačić protiv Modrića.

MiÅ¡ljenja o nadolazećoj utakmici od strane cenjenih članova ovog foruma očekujem u komentarima ispod!  :zastava:

Navodi u ovom postu su podložni promenama obzirom da se tema otvara nedelju dana pre same utakmice.

• Odgovori 131
  • Pregledi 5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ma Werner opet. Ziru nek ceka s klupe sansu. Ova izmisljanja tople vode i laznih devetki ne zelim da gledam pa taman u spicu igrao neki hibrid Torresa i Morate.

Iza Pulisic i Mount.
Imam osjecaj da smo morali dati taj drugi pogodak i da ce nas to kostati na kraju.

Sad treba vidjeti kako zabiti a po mogucnosti ne primiti vise od jednog.

Biti ce ovo najteza utakmica u sezoni.
Mislim da tusel nece majmunisat i da ce izac istih 11 na teren. Iako se ne bi bunio vidjet jamesa i kovu u prvih 11. Vjerovatno ce kova s klupe pocet jer nece do tada ritam uhvatit.

Nadat se da Werner sljedecu 100% priliku zabija.

Veliki ispit za nass igrace. Da vidimo jesu li psihicki jaki za ovakve utakmice
Carvajal im se opet ozlijedio i sezona je zavrsena za njega. Ramos ce igrati protiv Osasune, da vide koliko je spreman i da li ce moci igrati u srijedu. Mendy upitan kao i Valverde. Takodjer Marcelo out iz nekog bizarnog razloga. Nacho dobio udarac na treningu, mozda ce i on biti upitan.

Pola Reala van stroja. Kod nas svi hvala Bogu zdravi.

Toga se i pribojavam. Upravo u ovakvim situacijama onaj slabiji nekako prođe. A ne bi mi bilo ništa mrže nego da nas kretenčina Ramos izbaci.

Ipak vjerujem u naše momke, mislim da ćemo igrati našu standardnu igru s tim što ćemo se vjerovatno fokusirati na kontre, kao protiv Cityja u FA kupu.

Mendy i valverde se vjerovatno vracaju, ramos se sigueno vraca. Da su marcelo i carvajal dostupni opet bi grijali klupu povratnicima. Tako da ce bit jaci nego prvu utakmicu, ne znam otkud vam da pola tima im fali

Ramos
Mendy
Valverde i
Hazard najvjerovatnije u prvih 11 u srijedz. Pola ekipe ce im se vratit.
Ja se nadam da mendy propusti ako vec neko mora

Nije ni ovaj Valverde naivan igrač. Vidim da dosta njihovih navijača jedva čeka da se on vrati. Momak je pravi ratnik, gine na terenu tako da bi vjerovatno bio dodatno nabrijan za ovu utakmicu.

Treba imat i srece.
Gledam dzekin gol sinoc pa sto sd ne bi od timu nekad otkotrljala onak lopta yebem ga baksuzna

Meni je Valverde igračina, kao Barella u Interu, Llorente u Atleticu. Neko o kome se ne priča toliko a na terenu se gine od prve do zadnje sekunde. Kao što je Kante bio u Leicesteru, svi su pričali o Vardy-u i Mahrezu ali Kante je uvijek bio Bog.

Što se utakmice tiče, krenuti u neki napad bi bila greška jer je Real najopasniji ne iz prekida nego iz kontri, samo presing kad iznose loptu i kad grade napad. Trčanje, trčanje i samo trčanje, prilika za gol će biti. Najvažnije je samo ako bude golova da zabijemo prvi. Oni će čekati grešku, neće napasti prvih 60 minuta u to sam siguran.

Trčanje, trčanje i samo trčanje, prilika za gol će biti.

Samo tehnika, trčanje i osnove fudbala. :D

Mene je najvise strah prekida. Ove sezone Real je izuzetno dobar u tome, i u Madridu su nam najvise prijetili iz prekida, skoro svaki je bio opasan.

Nasi igraci su brzi, Werner, Pulisic i Mount su ko osice a iza imas Kantea koji je masina i to bi trebala biti nasa velika prednost pogotovo sto oni moraju napasti. Wernerova utrcavanja u prostor iza ledja odbrane je nesto sto ocekujem da stalno pokusavamo. Ako Werner nesto dobro radi onda su to ta utrcavanja.

Mislim da smo sveukupno kvalitetniji tim od njih i zelim samo da nemamo neku vrstu nesrece i mislim da cemo proci. Ov e baksuze sreca prati non stop i vrijeme je da ih napusti.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.