Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Champions League - Semi - finals: Chelsea vs Real Madrid (05.05. sre.) 21h - RTS1, HRT2, NOVA BH, ARENASPORT 1

15 članova je glasalo

1. 1. Da li prolazimo u finale u LP?

• Da
      100%
      15
    • Ne
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

I protiv Porta najgora igra. Izgleda sto bolji protivnik, bolja i igra. Valjda tako bude i protiv Cityja.

• Odgovori 131
  • Pregledi 5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Kad najbolje igramo prvih 6 mjeseci nakon dolaska novog trenera, pa posli igračima valjda dosadi. Kad bi smo minjali trenera svakih 6 mjeseci bili bi smo nezaustavljivi
Nekako je opet sve bilo kao prije, falile su ove velike europske noći na Bridgeu, samo je falio taj huk sa tribina. Nakon dugo vremena sam opet sa euforijom gledao utakmicu, nekako smo bili borbeni, oštri, bez bilo kakvog respekta prema njima.

Šta reći na ovaj rezultat kad se pogleda činjenica da smo posljednji put bili u finalu prije 9 godina, jednostavno uspjeh za svaki respekt, uspjeh koji je došao bar što se mene tiče sasvim neoočekivano. Finale kao finale u 90 minuta je sve moguće, bar mi to znamo još od Minhena 2012. godine, samo hrabro i u kost.

Ne zna čovjek od koga da krene kada su pohvale u pitanju toliko sjajnih individualnih predstava plus vrhunska timska igra.

Svaka čast ekipi, svaka čast Tuchelu.
Meni je utisak da je Tuhel poceo da veruje igracima i to se jako dobro vraca u igri. Igraci su njemu odavno poceli da veruju i bezpogovorno sve primene na terenu bez iskakanja.
Samopouzdanje kod igraca skace i to se vidi i to je prelomna tacka. Cak i Verner dobija na samopouzdanju i znatno bolje ucestvuje u igri u razmeni pasova. Ovaj dupli pas sa kanteom, pa ona akcija iz auta. Pa milina je gledati Havertza koji oseti da pritivniku moze da radi sta hoce. To se trazi, sad ce sve ici lakse.
Ali sad treba drzati tonus ekipi da ne dodje do mentalnog praznjenja.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.