Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Champions League - Semi - finals: Chelsea vs Real Madrid (05.05. sre.) 21h - RTS1, HRT2, NOVA BH, ARENASPORT 1

15 članova je glasalo

1. 1. Da li prolazimo u finale u LP?

• Da
      100%
      15
    • Ne
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 131
  • Pregledi 5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ni mene nesto ne puca euforija, valjda zbog toga sto sam siguran u prolazak dalje.
https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1389996338608226307?s=20
https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1389995832083107844?s=20
https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1389991888573419525?s=20
https://twitter.com/ChelseaFC/status/1390001768424255496?s=20

Ipak nista od Jamesa. Pulisic ulazi u 60oj na izmorenu odbranu.

Mora ovo bolje pogotovo zavrsnica, pokusavamo se uvuci u gol, imam osjecaj ako primimo gol da cemo se raspasti.

Svaka čast momcima i Tuchelu za to kako su odigrali i postavili prvo poluvrijeme. Bravo Mendy doktore, ove dvije odbrane su odbrane svjetske klase.

Svi igraju dobro i na nivou, nema se šta prigovoriti. Upozorio bi malo Chilwella jedino jer ga Vini uvijek izbaci na isti fazon ali jednostavno uvijek. Od ostalih svaka čast svima ali opet slično kao u prvoj utakmici, ne koristimo ono što nam daje protivnik, tri lijepe kontre i polukontre smo imali...nedostajao je uvijek završni pas Wernera, Mounta i sad na kraju Havertza.

Mora se još jedan zabiti jebem mu...

Christensen se mora paziti, imamo Zoumu imamo Jamesa, ne treba rizikovati...

Takticki savrseno poluvrijeme. Pa jbte svaka presjecena lopta nam je poluprilika za gol, nevjerovatno kako ciste tranzicije uspijemo sjebati. Toliko prostora imamo u tim kontra napadima a opet s druge strane Realu je teze probiti jer stojimo iza lopte.

Ajmo momci do pobjede.
Oni mogu samo preko modrica i benezeme da naam naprave sranja. Modric mora malo da se nagazi blize i agresivnije. Za sada je dobro.

Realno Mendy je spasio barem jedan gol ako ne i dva sto bi promjenilo situaciju znatno na terenu. Meni se sviđa kako je odigrano prvih 45 minuta bez puno rizika i sa minimalnim golom ucinka, dovoljno. U nastavku pokusati vise drzati loptu u nasem posjedu preveliki smo im posjed dozvolili u prvom poluvremenu ne znam koliko je to pametno. S druge strane postoji takticka postavka cekanja na kontranapad i gresku protivnika za nase brzonoge igrace, vidit cemo sta odlucuje preostalo vrijeme. Iskreno se nadam i vjerujem u prolazak najvise zahvaljujuci klicku.

Odlicna disciplina na terenu, evidentna zelja za igranjem finala uz borbu i srcanost rezultiralo je prolaskom. Momci su izginuli na terenu ne zelim nikoga izdvajati posebno svi su podjednako zasluzni za ovo veliko finale. Apsolutna dominacija na terenu u obje utakmice, ne samo ovu, dali smo im posjed pogotovo veceras ali smo imali znatno vise udaraca na gol i stopostotnih prilika. Tocno se vidi taktika koja je iskoristena u cekanju greske protivnika i kontranapada međutim moramo poraditi na zavrsnici. Madrizani su pola utakmice bili na konopcima i imali smo srecu da je takav protivnik pa nas nisu kaznjavali za nase promasaje. Jednostavno, protiv Sitija onakve sanse promasivati je samoubistvo i definitivno izgubljeno finale. Sve cestitke jos jednom, ostaje mala zalost sto ih nismo napunili ko majmune jer su najodvratniji klub u Evropi.

Kakva dominacija 2:0 je mali pokazatelj. Nije Real mogao nista, svaka cast svima od Mendyja do Wernera.

Koje prskanje po najtrofejnijem timu Europe.
Steta sto nije ubjedljivija pobjeda, Real je bio zreo za 5 komada i bez pretjerivanja, objektivno govoreci.
Da mi je neko rekao da cemo ove sezone igrat finale LS, rekao bih mu da je lud. Iskreno, nisam nas vidio kao favorite protiv Reala. Jako sam bio nervozan do drugog gola jer ne bih mogao da izdrzim da ne polomim nesto da smo ga primili. Eto i u ovog godini korone posrane nesto lijepo. Svaka cast Tuhelu, nerealno sta je coek napravio. Malo o utakmici, blago receno smo ih razbili na sredini, sjajna disciplina, Jorg i Kante su nerealno odigrali, Werner pogodio opet, Kai bio dobar samo mladi su svi naprijed useru se.Trebalo je da bude 4:0 najmanje.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.