Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

EURO 2020

Istaknuti odgovori

• Odgovori 298
  • Pregledi 14,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Pobjednik ide na grupu F, gdje su Francuska, Portugal i Njemačka... A 2. na drugog iz E, tako da ne bih se čudio da ovdje ni jedni ni drugi nisu uopće htjeli pobjediti (s obzirom na nikakav ritam, ziherašku igru obe strane...)
Sta ocekujete od meca Francuska - Njemacka? Ja tipujem na svabe, mada su Francuzi igracki pravi Dream Team.

Imam osjecaj da ce utakmica biti najbolja do sad.

Imam osjecaj da ce utakmica biti najbolja do sad.

Najverovatnije ce biti nezanimljiva utakmica, tako je kad igraju dva bombasticna tima. :P Ocekujem nereseno, eventualno pobedu Nemacke.

Inace treba obratiti paznju na onog Alexandra Isaka, napadaca Svedske. Taj bi mogao da bude ozbiljan napadac.

Njemačka će napadati, a Francuska će davati golove.

Španiji nedostaje napadač koji će od 2 šanse koje dobije zabiti barem jednu. Nešto kao Diego Costa. Ovako bi im čak i Slovaci mogli uzeti bod.

ne bih se slozio. Imaju napadaca svjetske klase (barem ove sesone je to bio), sezonu iz snova je imao ali kod Enrique grije klupu. Ipak je Morata zaduzio reprezentaciju pa mora igrati.
Spancima nedostaje ono sto u cemu su prije bili daleko ispred svih u Europi pa i svijetu a to je dobar vezni red. Rodri, Koke Pedri izgleda ocajno.
  • Autor

Ma samo neka furaju svoja dodavanja u zadnjoj liniji. Mrzim Špance i nadam se što prijem ispadanju. Sinoć su opet dokazali da su ublehaši.

Kod Francuza izgleda ima neki problem unutar repke i to je Giroud zakuvao nekim izjavama svojim tako da vidjećemo šta će biti. Volio bi da taj derbi bude zanimljiv ako ništa

Dobar je to vezni red, samo se ne može porediti sa ONIM i ne treba ih se porediti sa njima jer se to rađa jednom u 100 godina. Rodri igra u najboljem posjed veznom redu na svijetu, Koke prvak Španije sa Atleticom. Pedri je tu jedino upitan, bolje da je Alcantara igrao umjesto njega. Tu je i Olmo koji je igrao krilo, ali je više vezni igrač nego napadač. Kažem da je na ovoj utakmici protiv Švedske nedostajao napadač koji će iskoristiti šanse koje mu se ukažu. Imaju li oni njega negdje u kadru, to tek treba da vidimo. Ovako oni mogu imati posjed protiv svakog, a zabiti gol nikom.

Mogle bi Švabe iznenadit. Mogli bi ih ovi potcijeniti i Giroud još zakuho tamo taman da izgube. 2-1 za Švabe Timo i Kai a za Francusku Žirokopter

https://twitter.com/RiZzyUTD/status/1404785383494369288?s=19

Koliko su srecni ovi Portugalci, sramota je da ovako losa ekipa i dalje nosi naziv prvaka Evrope. Dva srecna odbitka i poklonjen penal, nista nisu napravili.

Ocekivana uspavanka Francuske i Nemacke, ekipa natrpana umisljenim superzvezdama koja se oslanja na suvi individualni kvalitet bez kohezije i trapava Nemacka predvodjena nezainteresovanim, istrosenim i neinspirativnim selektorom koji je najpoznatiji po tome sto cesa muda.

Opet se ne bih slozio s tobom Adi. Kakve veze ima sto igraju u tim timovima? Npr Fernandinho od 35 godina je bolji igrac nego Rodri. Koke i Saul ove sezone ocajni, posebno ovaj drugi. Thiaga Alcantara je bio najgori pojedinac Liverpoola u barem 80% utakmica sto sam ja gledao, ne pretjerujem. Pedri je/bit ce dobar ali je jos uvijek premlad, prakticno dijete. Ne moze se od njega odmah ocekivati. Fali tu kreacije i to dosta. Samo je falio Dani Parejo pa da zaokruzi tu kreativnu ekipu plemenitih veznjaka.

Takodjer i Njemacki vezni red je dosta spor Kross-Gundogan. Mnogo fali Goretzka.

Kažem da su reprezentacija u odličnoj formi, sa puno samopouzdanja i prava mašina za mljevenje reprezentacija od kojih su bolji. Nevjerovatno mi je da je Bosna predzadnja reprezentacija koja im je dala gol. Vidjet ćemo ih kada nalete na nekog jačeg, jer u posljednje vrijeme nisu igrali protiv onih najjačih. Grupa za kvalifikacije: BiH, Finska, Grčka, Armenija i neko iz 6. šešira, pa u Ligi Nacija Nizozemska, Poljska i opet BiH. Nove kvalifikacije San Marino, Bugarska, Sj. Irska, prijateljske Češka, Estonija, Litvanija.

I nije isto igrati grupnu fazu i eliminacionu. Kada je pritisak ispadanja na ledjima, drugacije se igra. Kurac ce moj letiti tad po terenu nego valja brinuti i za svoj gol. 

Realno najzrelija ekipa i najozbiljniji protivnik francuskoj baš zbog te zrelosti. Samo je Berardi višak u prvoj postavi,ostali su im ekstra. Čak i Žoržinjo djeluje puno bolje kod njih.

Ja sam predvidio da će doći do četvrtine finala pa im došla Francuska u onom uefa predictoru ako mogu zaobići Francusku do finala doći će do finala.

Italijani su fantasticni. Odlican prijenos lopte na protivnicku polovinu imaju. I igraju strpljivo.

Ne znam sta im je Mancini uradio, ali meni se bas svidja kako igraju. Skroz neka druga Italija.

Italija je bolji kolektiv od Francuske, više hemije postoji na terenu i među igračima, Francuska mi djeluje kao da su u glavama već prvaci pa sada igra svako za sebe za svoj neki cejf.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.