Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

EURO 2020

Istaknuti odgovori

Je li moguće da je samo 8 igrača Chelseaja zabijalo na europskim prvenstvima? Jesam li nešto pogrešno shvatio?

Gronkjaer

Lampard

Ballack

Mata

Torres

Hazard

Havertz

Azpilicueta

https://www.chelseafc.com/en/news/2021/06/30/quiz--rank-chelsea-s-european-championship-scorers-from-youngest

• Odgovori 298
  • Pregledi 14,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Po mom mišljenju Belgijanci sem fudbalskog telenta nemaju nista , a to često nije dovoljno...

Belgija je smijesna, ovakvu generaciju prepustili jednom Wilmotsu i Martinezu. Cirkus. Isto ko nasi kad su zlatnu generaciju dali Susicu u ruke.

E pa vidis to je moje mišljenje od početka.
Belgija ima fantastičan tim i to stoji, ali se njihov savez nikad nije potrudio da im nadje kvalitetnog selektora.
A čuj hamćo svi pravimo greške, Belgija na svjetskom nije izgledala ovako loše. Mada po meni Belgiji fali Hazard koji je jedini igrač za velike utakmice u njihovoj repki. I odbrana im je loša tako da nije baš sve ni do Martineza.
Martinez je dobar trener. Wilmots i Susic ne mogu u istu recenicu s njim. Belgija je igrala dobro u zadnjih 4-5 godina koliko je on tu. Imali su igru i za slabije i za jace. Mljeli su protivnike. Imali su sad niz slican Italiji sa utakmicama bez poraza. Mozda 2 u zadnje 3 godine. Ne znam sta im se desilo u zadnje 2 utakmice. Previse su se branili, prije nisu tako igrali. Mozda su htjeli igrati po uzoru na posljednja 2 osvajaca velikih takmicenja, ali sa odbranom od preko 33 godine to nije tako lako. Vermaelen je jedini igrac na prvenstvu koji igra u japanskoj ligi. I jos ga stavlja u prvu postavu, jer su Boyata i Denayer razocarali u svojim nastupima. Mogao je probati sa Dendonckerom nazad, igrao je to za Wolverhampton. Kod svih golova Italije, ukljucujuci i onaj ponisteni prvo ide Vermaelen u kadar. To je bila slaba tacka, a ne lijevi wing back. Izgovor za svakoga je "takvo je prvenstvo". Steta za njih, ostaje jos to Svjetsko sljedece godine kao sansa da Eden nesto podigne sa reprezentacijom. Italiju od sada mogu shvatati ozbiljno.
Zapravo Belgija uopste nije izgledala dobro. Pogotovo mislim na njihovu igru a ne na rezultat. Protiv Portugala su igrali kao Stoke u vrijeme Pjulisa, onakav bunker igrati sa ovakvim igracima? Cija je to zamisao ako ne trenerova?

Ne kazem ja samo zbog toga sto su ispali, na ovakvim turnirima treba imati i srece da bi se osvojilo ali sveukupno gledajuci, igra im je za kurac a takve pojedince imaju.

Zapravo Belgija uopste nije izgledala dobro. Pogotovo mislim na njihovu igru a ne na rezultat. Protiv Portugala su igrali kao Stoke u vrijeme Pjulisa, onakav bunker igrati sa ovakvim igracima? Cija je to zamisao ako ne trenerova?

Ne kazem ja samo zbog toga sto su ispali, na ovakvim turnirima treba imati i srece da bi se osvojilo ali sveukupno gledajuci, igra im je za kurac a takve pojedince imaju.

Ma na svjetskom u Rusiji ne na Euru, ali realno koja to velika repka nije razočarala ove godine..

Mozda, ne sjecam se sad ali nije isto voditi Wigan i jednu Belgiju.

Onako kazem, kao da mi je ostalo u sjecanju da si ga gotivio. Bit ce da sam nesto pomijesao.

Danska rutinski do polufinala preko Ceha

Mozda, ne sjecam se sad ali nije isto voditi Wigan i jednu Belgiju.

Vigan je tih godina imao bas krs ekipu i njihovo ostajanje u PL si uglavnom njemu pripisivao, sto i nije bilo daleko od istine.
7 nasih igraca u polufinalu Eura (Azpi, Christensen, Jorginho, Emerson, Mount, James i Chilwell). Oni ce sigurno kasniti na pripreme tj imati produzeni odmor. Ne znam koliki ce to biti problem na pocetku prvenstva.

Veceras Englezi deklasirali Ukrajince, lakse od ocekivanog i ubjedljivije od ocekivanog.
Finale Italija - Engleska pa ko god da uzme nece mi biti krivo.
Svidja mi se kako ovaj momak broj 26 kod Spanaca igra, mislim da je Pedri. Brz, agilan, mnogo trci a zna lopte igrati. Steta sto je Barcelonin.
I Olmo je odlican, strasno je napredovao.
Nevidjeno djubre ova engleska, nije im dosta sto imaju domacinstvo cijelo vrijeme dok drugi putuju svako dva dana nego im jos i sudije trebaju. Tako odvratno da se iskreno nadam da ih talijani sa onim jorginhom siluju ispred one babetine od kraljice i retardiranih nasljednika

Neverovatno da je dosudjen onaj 'penal' na Sterlingu, nema sanse da bi se ono sviralo nekome drugom. Nabijem ih na kurac, Italija ovo osvaja.

Zanemarimo penal i pricajmo o taktici, igri bar na trenutak.

Engleska je za klasu bolja ekipa a to je veceras i pokazala. Fizicki, tehnicki su nivo iznad Danaca. Cak je i Southgate vidio neke stvari pa je tako tokom prvenstva radio i rokade u igrackom smislu.

Englezi su odigrali lose samo protiv Skotske, sve ostale utakmice su bili na nivou.

Ako bih nekog igraca trebao izdvojiti to je definitivno Maguire. Zaista vrhunski, ne mogu mu naci ni jednu jedinu zamjerku. Od postavljanja, citanja igre, duel igre, skok igre, distribucije lopte, sve je bilo savrseno.

Engleska do kraja.
Je englezi su bas za klasu bolji da im je trebao sudac dati pobjedu koliko su superiorni u odnosu na dance. I nas su razguzili i barcelona i bayern prije 10 godina i bili su "bolji" pa sta im to vrijedi? Naravno nista jer sudija nije radio pizdarije. Neko ko nije gledao utakmicu bi pomislio da je engleska dobila 5:0
Pa realno jesu bili bolji za klasu, prvo poluvrijeme su bili ravnopravni. U drugom poluvremenu i u produžecima Danska ništa.

Pa realno jesu bili bolji za klasu, prvo poluvrijeme su bili ravnopravni. U drugom poluvremenu i u produžecima Danska ništa.

Nisu bili bolji nego su igrali ljepse. Bolji je, jelte, onaj ko pobjedi zar ne? To je kao kad u boksu jedan borac mlati i masakrira drugog vecinu meca i onda ovaj u zadnjoj rundi uspije zadati jedan udarac i nokautira prvoga. Znaci da je ipak bolji bio na kraju, jer ovaj ili nije dovoljno dobro napadao ili je obrana ovoga drugoga bolja od napada prvoga. Znaci ja nekazem da bi danska pobjedila tekmu, samo nekontam ove price o zasluzenom prolasku engleske zbog "bolje" igre. Kad su vec za klasu bolji sto ih nisu rijesili ranije?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.