Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

EURO 2020

Istaknuti odgovori

Nisu bili bolji nego su igrali ljepse. Bolji je, jelte, onaj ko pobjedi zar ne? To je kao kad u boksu jedan borac mlati i masakrira drugog vecinu meca i onda ovaj u zadnjoj rundi uspije zadati jedan udarac i nokautira prvoga. Znaci da je ipak bolji bio na kraju, jer ovaj ili nije dovoljno dobro napadao ili je obrana ovoga drugoga bolja od napada prvoga. Znaci ja nekazem da bi danska pobjedila tekmu, samo nekontam ove price o zasluzenom prolasku engleske zbog "bolje" igre. Kad su vec za klasu bolji sto ih nisu rijesili ranije?

Kažem da su bili bolji jer da su nastavili istim itenzitetom Danci bi izgubili.Gol je visio u zraku, bilo je samo pitanje vremena. Penal nije bio, ali ne treba govoriti da nisu zasluzili proci.
  • Odgovori 298
  • Pregledi 14,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ma klasika Sterling i ono njegovo zabijanje medju igrace pa onda ide pad kad vidi da ne sta ce. Nije jednom ovako dobio penal ni na sta.
Al eto, steta da su na taj nacin morali pobijediti. Bili su dosta bolji, Danci prestali igrati prema naprijed nakon pola sata utakmice.

Meni vala penal cist da ne moze biti cistiji, pokosio ga, po koljenu udario. Sta treba da bude penal, da mu slomi nogu?

Engleska zasluzeno, ubili dosadnu Dansku, da je bolji golman, ne bi ni oni dali gol.

KOJI JE TEBI KURAC BRATE MILI?

pazi koja se priča vrti ovdje u nekoliko komentara, pa za nevjerovat...

jel bio penal? NIJE!!

jel bila bolja Engleska? JE!!

jel zasluženo prošla? NIJE!!!!!

a zašto nije, zato jer je do prolaza došla penalom koji nije bio, a druga je priča ko je bolje igrao itd,...ne pričajte gluposti

šta me boli ona stvar što je netko bolje igrao, nepravedno je i doviđenja, kraj priče, nikakva sranja o tome tko je više zaslužio prolaz

Ima puno komentara kako su Englezi očajni, ne bih se složio. Englezi su ziheraši, igraju oprezno da ne prime gol a naprijed imaju hrpu individualne kvalitete da uvijek mogu nešto zabit, a kad zagusti znaju i napasat (što su pokazali protiv Danske). U tom kontekstu su defanzivno i taktički odlično posložena ekipa. E sad, to što je nama to dosadno i htjeli bi smo od ovakve ekipe vidit atraktivniju igru to je naš problem. Southgate je vidio da na knockout turnirima a pogotovo na reprezentativnom nivou ta takva taktika obično dobro prolazi, a s obzirom na pritisak u Engleskoj čak bi rekao i razumna odluka. Ako osvoji, nikog u Engleskoj neće bit briga kako su igrali...

Što se tiće ove utakmice, šteta da se ovo desilo, sad će se samo pričat o penalu umjesto utakmici koja je bila odlična s obje strane... I sad će se pričat kako su se Englezi provukli protiv Danaca na sudački poguranac (što i jesu) a realno bili su bolji i u produžecima su ih skroz sabili u 16, pitanje je vremena kad bi pao gol.

Meni vala penal cist da ne moze biti cistiji, pokosio ga, po koljenu udario. Sta treba da bude penal, da mu slomi nogu?
Engleska zasluzeno, ubili dosadnu Dansku, da je bolji golman, ne bi ni oni dali gol.

Zamisli da je Sterling bio u nebesko plavom dresu, a odbrana u tamno plavom dresu i šta bi onda rekao na ovu situaciju.

Kontakt sa Maehleom je bio minimalan ili nije ni postojao. Nakon tog "duela" Sterling se baca i na putu ostvaruje kontakt sa Jensenom. Znači, Sterling se baca Jensenu pod noge. Nažalost, ovi se penali redovno sude nad Maneom, Rashfordom, Sterlingom i ostalima, ali na prvenstvu se ovako nešto nije sudilo. Ne znam kako sudije barem u VAR sobi ne skontaju da nije bitno ima li kontakta ili ne, jer uvijek ima kontakta, nego ko je inicirao kontakt i ko se kretao neprirodno. Ako je ovo penal, onda će se svi napadači kad vide protivnika na pola metra od sebe bacati njemu pod noge. U košarci je to već odavno moda. Kad ne znaš šta ćeš, onda se zabiješ u protivnika i kao iznudiš 3 slobodna bacanja, a odbrambeni ništa napravio nije.
Isto tako da je Chelsea bio umjesto Engleske svi biste govorili kako smo zaslužili proći... Penal nije bio oko toga nema potrebe raspravljati.

Ne mozes nastaviti trcati kada te neko udari u koljeno. Maehle je napravio penal, nije nista Jensen kriv. Vise su tu problem dvije lopte po meni, nego taj cisti penal.
Plus na tvu su pokazivali lijepo i iz drugog ugla, kasnije svaki video pokazuje sa ledja danca.

Jel bio penal kad je Zouma u drugom poluvremenu utakmice na Etihadu isto napravio Sterlinhu?

Ne mozes nastaviti trcati kada te neko udari u koljeno. Maehle je napravio penal, nije nista Jensen kriv. Vise su tu problem dvije lopte po meni, nego taj cisti penal.

Plus na tvu su pokazivali lijepo i iz drugog ugla, kasnije svaki video pokazuje sa ledja danca.

Ovo nije penal. Ni iz kog ugla, ni iz koje perspektive, ni pod tačkom razno. Nikako. Ne!

https://youtu.be/Fd6yzC4D5Xk

Ovaj danac jeste budala sto se zaleteo ko sivonja, ali u najgorem slučaju Sterling se samo ocesao o njegovu nogu, ako i toliko. Picka epilepricarska je poceo da pada cim je osetio da mu je igrač blizu.

Ti si wannabe englez, to smo utvrdili, ali ovo nije penal.

Meni je čudno kako Pickford, Stones i Maguire nisu napravili još nijednu glupost. Kao ni Jorginho sa druge strane. Možda bude u finalu nekih kikseva.

hhahah dobro primjećeno 

nadajmo se da će biti u finalu od sve trojice i da ih talijani spuste na zemlju, pa da im ni ovakve smijurije od penala ne pomognu 

Gotivio sam uvijek Talijane nekako na tim prvenstvima, ali u finalu cu ovaj put definitivno biti na strani Engleske. Na stranu sva ta prepotentnost i euforija, ali niko ne zivi nogomet kao Englezi. To se jednostavno vidi svaki put na stadionu, oko njega, u javnosti itd.. Ne mozes biti ravnodusan. A i zasluzili su jednu titulu konacno.

wKOcaVf.jpg

Kad tako zaustavis snimak izgleda kao da mu je nogu polomio. Jednostavno diablo shvati da intenzitet kontakta je bio premali za penal

Bukvalno u punom trku, ovaj ga sastavio po koljenu, pokusao krenuti dalje i jensen ga docekao. Je li te iko udario po koljenu, odmah padas.

Prvo Sterling se jedva ocesao o njegovu nogu.
A drugo nismo svi picke i epilepricari kao Sterling.
Saka je odlican igrac. Sa 19 godina razvaljuje u arsenalu a evo i u repki pruza odlicne partije.

Da se nas cho ugleda na njega gdje bi mu bio kraj

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.