7. juli 2021.5 god. comment_317184 Nisu bili bolji nego su igrali ljepse. Bolji je, jelte, onaj ko pobjedi zar ne? To je kao kad u boksu jedan borac mlati i masakrira drugog vecinu meca i onda ovaj u zadnjoj rundi uspije zadati jedan udarac i nokautira prvoga. Znaci da je ipak bolji bio na kraju, jer ovaj ili nije dovoljno dobro napadao ili je obrana ovoga drugoga bolja od napada prvoga. Znaci ja nekazem da bi danska pobjedila tekmu, samo nekontam ove price o zasluzenom prolasku engleske zbog "bolje" igre. Kad su vec za klasu bolji sto ih nisu rijesili ranije?Kažem da su bili bolji jer da su nastavili istim itenzitetom Danci bi izgubili.Gol je visio u zraku, bilo je samo pitanje vremena. Penal nije bio, ali ne treba govoriti da nisu zasluzili proci. Prijavi
7. juli 2021.5 god. comment_317185 Meni vala penal cist da ne moze biti cistiji, pokosio ga, po koljenu udario. Sta treba da bude penal, da mu slomi nogu? Engleska zasluzeno, ubili dosadnu Dansku, da je bolji golman, ne bi ni oni dali gol. Prijavi
8. juli 2021.5 god. comment_317187 Ma klasika Sterling i ono njegovo zabijanje medju igrace pa onda ide pad kad vidi da ne sta ce. Nije jednom ovako dobio penal ni na sta. Al eto, steta da su na taj nacin morali pobijediti. Bili su dosta bolji, Danci prestali igrati prema naprijed nakon pola sata utakmice. Prijavi
8. juli 2021.5 god. comment_317189 Meni vala penal cist da ne moze biti cistiji, pokosio ga, po koljenu udario. Sta treba da bude penal, da mu slomi nogu? Engleska zasluzeno, ubili dosadnu Dansku, da je bolji golman, ne bi ni oni dali gol. KOJI JE TEBI KURAC BRATE MILI? pazi koja se priÄa vrti ovdje u nekoliko komentara, pa za nevjerovat... jel bio penal? NIJE!! jel bila bolja Engleska? JE!! jel zasluženo proÅ¡la? NIJE!!!!! a zaÅ¡to nije, zato jer je do prolaza doÅ¡la penalom koji nije bio, a druga je priÄa ko je bolje igrao itd,...ne priÄajte gluposti Å¡ta me boli ona stvar Å¡to je netko bolje igrao, nepravedno je i doviÄ‘enja, kraj priÄe, nikakva sranja o tome tko je viÅ¡e zaslužio prolaz Prijavi
8. juli 2021.5 god. comment_317190 Ima puno komentara kako su Englezi oÄajni, ne bih se složio. Englezi su ziheraÅ¡i, igraju oprezno da ne prime gol a naprijed imaju hrpu individualne kvalitete da uvijek mogu neÅ¡to zabit, a kad zagusti znaju i napasat (Å¡to su pokazali protiv Danske). U tom kontekstu su defanzivno i taktiÄki odliÄno posložena ekipa. E sad, to Å¡to je nama to dosadno i htjeli bi smo od ovakve ekipe vidit atraktivniju igru to je naÅ¡ problem. Southgate je vidio da na knockout turnirima a pogotovo na reprezentativnom nivou ta takva taktika obiÄno dobro prolazi, a s obzirom na pritisak u Engleskoj Äak bi rekao i razumna odluka. Ako osvoji, nikog u Engleskoj neće bit briga kako su igrali... Å to se tiće ove utakmice, Å¡teta da se ovo desilo, sad će se samo priÄat o penalu umjesto utakmici koja je bila odliÄna s obje strane... I sad će se priÄat kako su se Englezi provukli protiv Danaca na sudaÄki poguranac (Å¡to i jesu) a realno bili su bolji i u produžecima su ih skroz sabili u 16, pitanje je vremena kad bi pao gol. Prijavi
8. juli 2021.5 god. comment_317192 Nadam se da Italija osvaja, imali su ubjedljivo najtezi raspored od svih. Prijavi
8. juli 2021.5 god. comment_317193 Meni vala penal cist da ne moze biti cistiji, pokosio ga, po koljenu udario. Sta treba da bude penal, da mu slomi nogu? Engleska zasluzeno, ubili dosadnu Dansku, da je bolji golman, ne bi ni oni dali gol. Zamisli da je Sterling bio u nebesko plavom dresu, a odbrana u tamno plavom dresu i Å¡ta bi onda rekao na ovu situaciju. Kontakt sa Maehleom je bio minimalan ili nije ni postojao. Nakon tog "duela" Sterling se baca i na putu ostvaruje kontakt sa Jensenom. ZnaÄi, Sterling se baca Jensenu pod noge. Nažalost, ovi se penali redovno sude nad Maneom, Rashfordom, Sterlingom i ostalima, ali na prvenstvu se ovako neÅ¡to nije sudilo. Ne znam kako sudije barem u VAR sobi ne skontaju da nije bitno ima li kontakta ili ne, jer uvijek ima kontakta, nego ko je inicirao kontakt i ko se kretao neprirodno. Ako je ovo penal, onda će se svi napadaÄi kad vide protivnika na pola metra od sebe bacati njemu pod noge. U koÅ¡arci je to već odavno moda. Kad ne znaÅ¡ Å¡ta ćeÅ¡, onda se zabijeÅ¡ u protivnika i kao iznudiÅ¡ 3 slobodna bacanja, a odbrambeni niÅ¡ta napravio nije. Prijavi
8. juli 2021.5 god. comment_317194 Isto tako da je Chelsea bio umjesto Engleske svi biste govorili kako smo zaslužili proći... Penal nije bio oko toga nema potrebe raspravljati. Prijavi
8. juli 2021.5 god. comment_317195 Ne mozes nastaviti trcati kada te neko udari u koljeno. Maehle je napravio penal, nije nista Jensen kriv. Vise su tu problem dvije lopte po meni, nego taj cisti penal. Plus na tvu su pokazivali lijepo i iz drugog ugla, kasnije svaki video pokazuje sa ledja danca. Prijavi
8. juli 2021.5 god. comment_317197 Ne mozes nastaviti trcati kada te neko udari u koljeno. Maehle je napravio penal, nije nista Jensen kriv. Vise su tu problem dvije lopte po meni, nego taj cisti penal. Plus na tvu su pokazivali lijepo i iz drugog ugla, kasnije svaki video pokazuje sa ledja danca.Jel bio penal kad je Zouma u drugom poluvremenu utakmice na Etihadu isto napravio Sterlinhu? Prijavi
8. juli 2021.5 god. comment_317198 Ne mozes nastaviti trcati kada te neko udari u koljeno. Maehle je napravio penal, nije nista Jensen kriv. Vise su tu problem dvije lopte po meni, nego taj cisti penal. Plus na tvu su pokazivali lijepo i iz drugog ugla, kasnije svaki video pokazuje sa ledja danca. Ovo nije penal. Ni iz kog ugla, ni iz koje perspektive, ni pod taÄkom razno. Nikako. Ne! https://youtu.be/Fd6yzC4D5Xk Ovaj danac jeste budala sto se zaleteo ko sivonja, ali u najgorem sluÄaju Sterling se samo ocesao o njegovu nogu, ako i toliko. Picka epilepricarska je poceo da pada cim je osetio da mu je igraÄ blizu. Ti si wannabe englez, to smo utvrdili, ali ovo nije penal. Prijavi
8. juli 2021.5 god. comment_317199 Zouma je sa ledja, spetljali se. Ovaj je sa strane namjerno udario nogom, tacnije mislio loptu, ali fulio i samo udario Sterlinga. Penal hladno. https://s6.gifyu.com/images/GIF-210708_002147.gif Prijavi
8. juli 2021.5 god. comment_317201 Ne mogu da verujem da neko moze da gleda ovaj gif i da tvrdi da je cist penal. :hljeb: Prijavi
8. juli 2021.5 god. comment_317202 Meni je Äudno kako Pickford, Stones i Maguire nisu napravili joÅ¡ nijednu glupost. Kao ni Jorginho sa druge strane. Možda bude u finalu nekih kikseva. Prijavi
8. juli 2021.5 god. comment_317203 Meni je Äudno kako Pickford, Stones i Maguire nisu napravili joÅ¡ nijednu glupost. Kao ni Jorginho sa druge strane. Možda bude u finalu nekih kikseva. hhahah dobro primjećeno nadajmo se da će biti u finalu od sve trojice i da ih talijani spuste na zemlju, pa da im ni ovakve smijurije od penala ne pomognu Prijavi
8. juli 2021.5 god. comment_317205 Gotivio sam uvijek Talijane nekako na tim prvenstvima, ali u finalu cu ovaj put definitivno biti na strani Engleske. Na stranu sva ta prepotentnost i euforija, ali niko ne zivi nogomet kao Englezi. To se jednostavno vidi svaki put na stadionu, oko njega, u javnosti itd.. Ne mozes biti ravnodusan. A i zasluzili su jednu titulu konacno. Prijavi
8. juli 2021.5 god. comment_317206 Kad tako zaustavis snimak izgleda kao da mu je nogu polomio. Jednostavno diablo shvati da intenzitet kontakta je bio premali za penal Prijavi
8. juli 2021.5 god. comment_317207 Posto se unazad 10-11 godina penali dosudjuju na svaki moguci dodir, ovaj Sterlingov penal je sasvim korektan gledajuci s tog aspekta. Prijavi
8. juli 2021.5 god. comment_317208 Pa kontakt bio dovoljan da ga obori, bezveze mu uletio, onda ga i Jensen docekao slucajno i pao. Penal normalan. Prijavi
8. juli 2021.5 god. comment_317209 Pa kontakt bio dovoljan da ga obori, bezveze mu uletio, onda ga i Jensen docekao slucajno i pao. Penal normalan. Da završimo diskusiju dakle :D https://youtu.be/0uHixyW9WmM Oko 0:30 se savršeno vidi intenzitet "kontakta" Nema ovde penala moj Diablo. Prijavi
8. juli 2021.5 god. comment_317213 Da završimo diskusiju dakle :D https://youtu.be/0uHixyW9WmM Oko 0:30 se savršeno vidi intenzitet "kontakta" Nema ovde penala moj Diablo. Bukvalno u punom trku, ovaj ga sastavio po koljenu, pokusao krenuti dalje i jensen ga docekao. Je li te iko udario po koljenu, odmah padas. Prijavi
8. juli 2021.5 god. comment_317214 Bukvalno u punom trku, ovaj ga sastavio po koljenu, pokusao krenuti dalje i jensen ga docekao. Je li te iko udario po koljenu, odmah padas. Prvo Sterling se jedva ocesao o njegovu nogu. A drugo nismo svi picke i epilepricari kao Sterling. Prijavi
10. juli 2021.5 god. comment_317218 Saka je odlican igrac. Sa 19 godina razvaljuje u arsenalu a evo i u repki pruza odlicne partije. Da se nas cho ugleda na njega gdje bi mu bio kraj Prijavi
10. juli 2021.5 god. comment_317219 Ja sam saku gotivio kod Emerya, odliÄan igraÄ da su naÅ¡i pametni ponudit 40 miliona i jos nekog igraÄa. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.